Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wizz - pkt
#1 PostWysłany: 09 Sie 2013 21:08 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
jezeli ktos ostatnio przesylal pkt z citi do wizz
polecam sprawdzic stan konta

chyba jest jakis blad w systemie zdublowali przeslane pkt
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
 Temat postu: Re: Wizz - pkt
#2 PostWysłany: 09 Sie 2013 21:35 

correos napisał(a):

To nie pierwszy raz taki błąd u nich, jednak zawsze korygują.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Sie 2013 21:37 

correos napisał(a):

Masz racje, przelewalem wczoraj. Przelali normalnie. Dzis zdublowali dopiero.
 PM off  

#4 PostWysłany: 10 Sie 2013 14:51 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Mi przesłali za mało złotówek z ilości wysłanych punktów.. dokładnie o 4 zł mnie oskubali.

#5 PostWysłany: 12 Sie 2013 00:58 

BTW jak obecnie przelewa się punkty z citi na konto wizz, bo zmienili interfejs i nie moge tego znaleźć

pozdr
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Sie 2013 08:09 
Awatar użytkownika

niebieski
kronopio napisał(a):
BTW jak obecnie przelewa się punkty z citi na konto wizz, bo zmienili interfejs i nie moge tego znaleźć

pozdr

@krono
na samej górze strony na czarnym pasku jest napis (bardzo słabo widoczny), po kliknięciu na niego przechodzimy do zarządzania punktami wizz :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Sie 2013 11:54 

Cytuj:
@krono
na samej górze strony na czarnym pasku jest napis (bardzo słabo widoczny), po kliknięciu na niego przechodzimy do zarządzania punktami wizz

U mnie jest w ogóle nie widoczny ten napis. Juz myślałem, ze żartujesz, ale postanowiłem to sprawdzić na innej przeglądarce i teraz już wiem dlaczego tego nie potrafiłem znaleźć, po prostu Opera nie wyświetla elementów w czarnym pasku :P
Dzięki serdeczne!
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Sie 2013 13:15 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
kronopio napisał(a):
Cytuj:
@krono
na samej górze strony na czarnym pasku jest napis (bardzo słabo widoczny), po kliknięciu na niego przechodzimy do zarządzania punktami wizz

U mnie jest w ogóle nie widoczny ten napis. Juz myślałem, ze żartujesz, ale postanowiłem to sprawdzić na innej przeglądarce i teraz już wiem dlaczego tego nie potrafiłem znaleźć, po prostu Opera nie wyświetla elementów w czarnym pasku :P
Dzięki serdeczne!

Parę osób wspominało już, że strony różnych banków w Operze nie otwierają się w pełni poprawnie.

#9 PostWysłany: 13 Sie 2013 00:19 

Witam, czy ktoś z Was miał sytuacje zaksięgowania podwójnego przelewu pkt na koncie wizz z citi? Przelałem 15 tys pkt, transakcja na koncie wizz pojawiała się 2 razy i saldo wynosi obecnie 3 tys pln. Co z tym zrobić? Dziękuję za info.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Sie 2013 01:05 
Awatar użytkownika

Ladislao napisał(a):
Witam, czy ktoś z Was miał sytuacje zaksięgowania podwójnego przelewu pkt na koncie wizz z citi? Przelałem 15 tys pkt, transakcja na koncie wizz pojawiała się 2 razy i saldo wynosi obecnie 3 tys pln. Co z tym zrobić? Dziękuję za info.

Czytaj jak wyżej ;) to przez ich błąd zdublowali, ale pewnie to poprawią... no chyba, że wcześniej je wydasz i ciekawe co zrobią ;) jak tak zrobiłem
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Sie 2013 07:38 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
moss napisał(a):
Czytaj jak wyżej ;) to przez ich błąd zdublowali, ale pewnie to poprawią... no chyba, że wcześniej je wydasz i ciekawe co zrobią ;) jak tak zrobiłem

Bedziesz mial ujemne saldo, ktore sie wyrowna przy najblizszym przelaniu punktow, kiedys juz byly takie sytuacje. Nie wiem natomiast co w przypadku gdybys nie chcial z niego wiecej korzystac. Moze zglosza chargeback ? :D
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Sie 2013 08:20 

Mi też zdublowali, oto kopia z historii konta:

08/09/2013 Deposit €4.24 zł18.10 CoBranded CITI PL credited: 181.00 in PLN (ratio: 0.1) €4.24 08/09/2015
08/08/2013 Deposit €4.24 zł18.10 CoBranded CITI PL credited: 181.00 in PLN (ratio: 0.1) €4.24 08/08/2015

Na razie nic nie dostałem że wystąpił błąd, więc siedzę cicho ;)

#13 PostWysłany: 13 Sie 2013 08:41 

Loty: 260
Kilometry: 386 105
Skiper napisał(a):
Na razie nic nie dostałem że wystąpił błąd, więc siedzę cicho ;)

No własnie nie siedzisz cicho, po co w ogole sie chwaliscie ze otrzymaliscie i tak to reklamujecie ? macie wiecej to sie cieszcie i tyle.
Kiedys tez były błędy cenowe na opodoo.fr i jak został post opublikowany, to szybko to zablokowali.

#14 PostWysłany: 13 Sie 2013 10:02 

Bez spiny one3, jak nie wrzucą tego na główną to wątpię żeby ktoś się tym zainteresował.

I wcale się nie chwale. Też mi szpan, 18 zł.... Chociaż w sumie... 8-)

#15 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:07 
Awatar użytkownika

złoty
Ci, którzy mają coś w "prezencie" niech nic na razie nie robią.
Przede wszystkim nigdzie nie dzwonią mailują z pytaniem o co chodzi? Jest błąd w systemie WIZZAIR lub CitiBanku.
W przeszłości też zdarzały się takie sytuacje. Zazwyczaj naprawiano je szybko w ciągu 1-2 dni. tutaj trwa to już dłużej i być może przejdzie nie zauważenie. I niektórzy będą mieć szczęście.
Dobrym przykładem żeby siedzieć cicho i obserwować sytuację jest to, że CitiBank dość długo dawał więcej punktów niż powinien z CB w pierwszym roku funkcjonowania karty do momentu kiedy jedna osoba z Forum zaczęła się yym interesować i zainteresowała też swoim wątpliwościami CitiBank i się skończyło....

#16 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:25 
Awatar użytkownika

Gaszpar napisał(a):
Dobrym przykładem żeby siedzieć cicho i obserwować sytuację jest to, że CitiBank dość długo dawał więcej punktów niż powinien z CB w pierwszym roku funkcjonowania karty do momentu kiedy jedna osoba z Forum zaczęła się yym interesować i zainteresowała też swoim wątpliwościami CitiBank i się skończyło....

I nigdy jej tej przyslugi nie zapomnimy ;) Niestety tak bywa gdy ktos nie potrafi liczyc i zorientowawszy sie, ze citi go orznal zupelnie nie bierze pod uwage, ze to wlasnie citi sam siebie wyrolowal na sporo kasy przez miniony rok...
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:39 
Awatar użytkownika

złoty
Pawel_T napisał(a):
Gaszpar napisał(a):

I nigdy jej tej przyslugi nie zapomnimy ;) Niestety tak bywa gdy ktos nie potrafi liczyc i zorientowawszy sie, ze citi go orznal zupelnie nie bierze pod uwage, ze to wlasnie citi sam siebie wyrolowal na sporo kasy przez miniony rok...

W CitiBanku od jakiegoś już dłuższego czasu trwają prace nad ulepszeniem systemu informatycznego. i zapewne tam jest jakiś błąd.
np. kilka razy do mnie dzwoniono dlaczego chce zamknąć kartę kiedy wynegocjowałem warunki 3 tyg wcześniej i niczego nie zamykam tylko straszyłem zamknięciem itd. Podczas telefonów na infolinii były odpowiedzi w tej chwili nie mogę panu pomóc bo trwają prace nad przejściem do nowego systemu informatycznego itd.
Może tak ulepszyli system, że przesyła punkty podwójnie :)

#18 PostWysłany: 13 Sie 2013 11:40 
Awatar użytkownika

Gaszpar napisał(a):
Może tak ulepszyli system, że przesyła punkty podwójnie :)

Gdyby tak bylo to w koncu w Polsce jakies ulepszenie byloby na plus dla konsumenta :D
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 13 Sie 2013 12:02 

Jeśli serio istnieją poważne obawy że ten deal może zniknąć przez to że pojawił się taki temat, to ja bym był nawet za usunięciem tematu. Jeśli oczywiście uważacie że to dobre rozwiązanie.

#20 PostWysłany: 13 Sie 2013 12:12 
Awatar użytkownika

Skiper napisał(a):
Jeśli serio istnieją poważne obawy że ten deal może zniknąć przez to że pojawił się taki temat, to ja bym był nawet za usunięciem tematu. Jeśli oczywiście uważacie że to dobre rozwiązanie.

Sprawa poprzedniego blednego naliczania byla sukcesywnie usuwana (m.in. na moja prosbe w stosunku do innych, ktorzy to odkryli), jednak jak dobrze wiemy, znalazla sie uprzejma osoba i wyszlo jak wyszlo, wiec chyba nie ma sensu tego kasowac.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 9 gości