Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Mar 2016 00:04 

srebrny
Witajcie!
W kwietniu będę 4 dni w Tokio. Przylatuję z Nowej Zelandii 13.04 na Naritę o 16.50, a wylatuję z Narity do Polski 18.04 o 10.15. Pomyślałem, że spędzę dwa dni w Tokio, a po jednym dniu w Nikko i w okolicy Fuji. Co o tym myślicie? Wiem, że to plan napięty, zwłaszcza, że Nikko i Fuji są po dwóch różnych stronach Tokio, ale na wyjazdach (jak jadę sam) lubię szybkie tempo. Czy myślicie, że dostanę się po przylocie o 16.50 na Naritę w jakiejś sensownej cenie jeszcze tego samego dnia do Nikko? Gdzie najlepiej w okolice Fuji? Jak to ogarnąć cenowo - biletowo - logistycznie?
Wiem, że wszystkie odpowiedzi są w internecie :D, ale mam już napięty grafik przed wyjazdem z opracowywaniem pobytu we wcześniejszych krajach (Chiny, Australia, Nowa Zelandia), więc jakby ktoś mógł w kilku żołnierskich zdaniach mnie oświecić :idea:, to będę zobowiązany :?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Azję: Hongkong i Hajnan w jednej podróży z Warszawy za 2957 PLN Odkryj Azję: Hongkong i Hajnan w jednej podróży z Warszawy za 2957 PLN
Wczasy w Omanie: 7 dni w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 3630 PLN. Wylot z Warszawy Wczasy w Omanie: 7 dni w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 3630 PLN. Wylot z Warszawy
#2 PostWysłany: 21 Mar 2016 00:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Z NRT do Shimo Imaichi transport zajmie Ci ok 3.5h z jedną przesiadką.
Kieruj się do okienka JR jak będziesz na miejscu.
Koszt ok 4100jpy ow.

#3 PostWysłany: 21 Mar 2016 23:56 

srebrny
Dzięki Nick, ale 4100 ow to strasznie drogo. Chyba jednak pojadę z Narity na stację Asakusa, tam przenocuję, a rano mam pociąg do Nikko linii Tobu co godzinę za 1360 ow. Można też kupić dwudniowy pass i wtedy za pociąg w dwie strony i autobusy w Nikko płaci się jedynie 2.670 co wydaje się być już całkiem sympatyczną ceną. Tak więc pierwszą noc spędzę w Tokio, potem dzień na zwiedzanie Nikko, drugą noc spędzę w Nikko i rano drugiego dnia wracam do Tokio. No i mam przed sobą trzy dni, z których dwa chciałbym spędzić w Tokio, a jeden w okolicach Fuji. Ale gdzie? Hakone?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość