Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sie 2023 16:52 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 283 377
niebieski
Hej! Kojarzycie jakieś promocje na bilety łączone na parki rozrywki w Abu-Dhabi 3w1 lub 4w1? Przy zakupie jest pole na kod zniżkowy więc pewnie coś można zaoszczędzić.

Wiosenny tydzień z all inclusive na Krecie za 1915 PLN. Wylot z Warszawy Wiosenny tydzień z all inclusive na Krecie za 1915 PLN. Wylot z Warszawy
Kair za 1064 PLN. PLL LOT z Warszawy + 4 noce ze śniadaniami w hotelu z widokiem na piramidy Kair za 1064 PLN. PLL LOT z Warszawy + 4 noce ze śniadaniami w hotelu z widokiem na piramidy
#2 PostWysłany: 15 Sie 2023 17:07 
Awatar użytkownika

platynowy
Poszukaj promocji na Groupon np.:

https://www.groupon.ae/deals/kyka-group-5

Można jeszcze zbić cenę dodatkowym kodem, które często się pojawiają na zakupy w groupon.ae
 Profil Relacje PM off
karollo lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 15 Lis 2023 18:32 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 283 377
niebieski
Czekam i czekam na jakieś kody któe zbiją jeszcze cenę z groupon ale żaden kod nie wchodzi na tę atrakcję. Inne owszem zbijają bardzo cenę, ale te parki rozrywki kody po prostu nie działają.

#4 PostWysłany: 29 Gru 2023 10:23 

Hej, to ja tylko podpowiem, że kupując nocleg w Hiltonie lub Doubletree Yas Island, każda osoba zameldowana w pokoju dostaje bilet do wybranego parku. W Hiltonie, w najtańszym pokoju mogą być 2 os. dorosłe + dwójka dzieci. My w maju za pokój płaciliśmy coś 1000 zł ze śniadaniami. Więc wg mnie to mega fajna oferta:)
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 10 Lip 2024 21:58 
Awatar użytkownika

srebrny
@TMB - jesteś pewien, że rezerwując nocleg w Doubletree również otrzymuje się darmową wejściówkę do parków?
Próbuję to potwierdzić i nigdzie nie widzę takiego zapisu, również w komentarzach/opiniach. Wszyscy piszą że darmowe wejściówki są przy okazji noclegu w Hiltonie (a nie DT by Hilton)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Lip 2024 10:57 

Loty: 81
Kilometry: 143 525
niebieski
Czasami też tutaj dają spoko promki na atrakcje

https://www.greatdeals.ae
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Lip 2024 09:26 

ofer napisał(a):
@TMB - jesteś pewien, że rezerwując nocleg w Doubletree również otrzymuje się darmową wejściówkę do parków?
Próbuję to potwierdzić i nigdzie nie widzę takiego zapisu, również w komentarzach/opiniach. Wszyscy piszą że darmowe wejściówki są przy okazji noclegu w Hiltonie (a nie DT by Hilton)

Ja korzystałem z DT z wejściem do parku 3 lata temu, ale dziś rzeczywiście nie ma w opisie, że zawiera wejściówki. Obecnie widzę wstęp tylko w Hiltonie i WB.
ofer lubi ten post.
ofer uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 21 Lip 2024 18:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Przy okazji: Accor ma podobne oferty. Np. ta oferta Sofitel Aby Dhabi (nocleg że śniadaniami i wejściem do Yas dla rodziny 2+1):

https://www.sofitelabudhabicorniche.com ... xperience/
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Sty 2025 15:46 

niebieski
ofer napisał(a):

Orientujecie się może, czy jak wezmę dwie nocki w Hiltonie to dostanę wstęp do dwóch parków ?

Wygląda to na super opcje bo sam nocleg w Hiltonie wychodzi mi 900 zł, a bilety wstępu dla 2 dorosłych u dwójki dzieci to 1300 zł.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Sty 2025 17:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeżeli piszesz o Hilton Yas Island to tak.
Jedna nocka = 1 wejsciówka
Dwie nocki = 2 wejściówki
itd.
Często dla rodziny korzystniej jest wziąć nocleg w Hilton Yas Island, niż kupować wejściówki osobno (nawet bez noclegu).

Natomiast w DT (Doubletree) raczej wejściówek nie dają - ja przynajmniej na dzień dzisiejszy nie znalazłem takiej informacji.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Sty 2025 19:02 

niebieski
No właśnie tak wychodzi. Dla rodziny wstęp do parku 1300 AED, a nocleg 1050 AED w Hiltonie.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Sty 2025 11:07 

srebrny
Właśnie wróciłem z Hilton Abu Dhabi Yas Island. Nocleg w wypasionym hotelu z dostępem do podgrzewanego basenu i darmowym wejściem do beach clubu wychodzi taniej niż wejście do parku dla rodziny. Do tego mocno cenią statusy HH. Przy goldzie up do siute z dostępem do saloniku i śniadaniem przy rezerwacji najtańszego pokoju.
Jedna uwaga dotycząca parków. Jednego dnia można wejść tylko do jednego z nich. Z hotelu można dojechać do parków darmowym autobusem. Taxi też jest tanie w granicach 20 dirhamów.
 Profil Relacje PM off
grondo uważa post za pomocny.

#13 PostWysłany: 28 Sty 2025 12:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Przy okazji - dla fanów F1 posiadających diamencika w HH.
W datach dookoła GP na Yas Marina Circut w tym hotelu ma zwyczaj przebywć ekipa McLarena.
Śniadania jedzą w saloniku :)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 28 Sty 2025 13:01 

Loty: 178
Kilometry: 329 695
niebieski
Gdyby ktos wpadl na podobny pomysl jak ja, przebiec Yas Marina Circuit, to niestety ale nie da sie zrobic calego circuit, wieksza czesc jest niedostepna, zablokowana przez ambulans i ludzi z obslugi.
Mozna zabukowac i wejsc za darmo, info na stronie Yas Marina Circuit, pochodzic, pobiegac, pojezdzic rowerem, ale jest to bardzo male koleczko
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości