Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lis 2019 20:02 
Awatar użytkownika

Witam

Mam pytanie gdzie znajdę w Polsce typową polską wieś gdzie będzie można przenocować i dziecko będzie mogło zobaczyć krowy, świnie, kury, kozy, konie króliki itp ?

Pozdrawiam

Jarek

Najpiękniejsza wyspa Italii 💚🤍♥️ Sardynia za 1297 PLN (⭐⭐⭐⭐ Holiday Inn) Najpiękniejsza wyspa Italii 💚🤍♥️ Sardynia za 1297 PLN (⭐⭐⭐⭐ Holiday Inn)
Czy Polska może mieć ✈️ transport 💺 lotniczy ✈️ na miarę potrzeb pasażerów? Macie realny wpływ na rozwój lotnictwa w kraju❗️ Czy Polska może mieć ✈️ transport 💺 lotniczy ✈️ na miarę potrzeb pasażerów? Macie realny wpływ na rozwój lotnictwa w kraju❗️
#2 PostWysłany: 12 Lis 2019 00:37 

niebieski
Ja bym zaczal od google maps i szukal jakiejs malej wioski w interesujacym mnie regionie kraju. Gdyby okazalo sie, ze nie ma stamdad zdjec, to dobry znak. Nastepnie wygooglowalbym sobie te wioske, lub najblizsza, o ktorej cokolwiek mozna przeczytac w necie, a nastepnie dopisalbym "agroturystyka", albo zadzwonil np do miejscowego sklepu/soltysa "w nietypowej sprawie" i dowiedzial sie wszystkiego, co mnie interesuje.
Podroz planowana, to pierwszy etap kazdej podrozy i jest dobrym zaczynkiem, aby miec co po latach wspominac, wiec zamiast isc na latwizne lepiej samemu ruszyc glowa - satysfakcja gwarantowana.
Abcn lubi ten post.

#3 PostWysłany: 11 Maj 2022 10:07 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Odświeżę temat.
Google maps to jedno, ale rekomendacje to dużo ważniejsza rzecz.

Może ma ktoś jakieś dobre wspomnienia z agroturystyką na terenie Kaszub, Warmii i Mazur i okolic.
Zależy mi na tym aby były jakieś zwierzęta, wiejski klimat, cisza, spokój i swojskie jadło.

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Maj 2022 10:46 

może przez slowhop
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość