Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2974 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Curve
#2921 PostWysłany: 14 Gru 2024 21:44 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
Mieliście problem z otrzymaniem pocztą plastiku? Mam lada chwila koniec karty, automat wysłał mi info, że wysłali mi nową i będzie do końca października. Nic nie przyszło. Upewnilem się, że adres prawidłowy i poprosiłem ich o wyslanie jeszcze raz bo coś niehalo. Rzekomo wysłali mi drugi raz, miała być na początku grudnia. Znowu nic nie ma.
Adres dobry, poczta mi działa. Chyba Curve się chce mnie pozbyć ;(((

Wakacyjny relaks na największej wyspie Grecji 🏖️🌴 Tydzień na Krecie w hotelu z basenem za 1670 PLN 😍 Wakacyjny relaks na największej wyspie Grecji 🏖️🌴 Tydzień na Krecie w hotelu z basenem za 1670 PLN 😍
Ryanair zwiększa wymiary bagażu podręcznego? Zyskaliśmy kilka centymetrów, ale… to nie takie proste Ryanair zwiększa wymiary bagażu podręcznego? Zyskaliśmy kilka centymetrów, ale… to nie takie proste
 Temat postu: Curve
#2922 PostWysłany: 14 Gru 2024 22:10 
Awatar użytkownika

Ostrzeżenia: 1
niebieski
Mi plastik doszedł cudem za trzecim razem. Było tak, że nie drukowali slasha, który był pomiędzy numerem bloku a numerem mieszkania… Przykładowo w apce jest ulica Dworcowa 1/23 to na kopercie może być Dworcowa 123… Na szczęście korzystam z wirtualnej i nawet nie aktywowałem fizycznej jak w końcu dotarła :)

#2923 PostWysłany: 14 Gru 2024 22:56 

HON fly4free
U mnie dotarła nowa bardzo szybko i za pierwszym razem., podobnie jak poprzednie, więc to chyba losowo raz tak, a raz inaczej.
 Profil Relacje PM off  

#2924 PostWysłany: 15 Gru 2024 00:12 
Awatar użytkownika

srebrny
U mnie podobny problem czekam już długo i ani widu ani słychu, napiszę aby wysłali ponownie ale coś mają problem z doręczeniem.
 Profil Relacje PM off  

#2925 PostWysłany: 15 Gru 2024 00:45 
Awatar użytkownika

srebrny
Pierwsza mi nie doszła. Odczekałem chwilę i zamówiłem drugą, ta doszła w terminie.

#2926 PostWysłany: 15 Gru 2024 09:54 

niebieski
pawfazi napisał(a):
Ten limit 1% CB jest chyba liczony 30 dni od pierwszego naliczenia (a nie w danym miesiącu kalendarzowym), więc to jeszcze bardziej gmatwa sytuację :-(

ale dla formalności - limit dotyczy tych 12 sklepów a nie international. Przynajmniej narazie..

Co do karty - do tej pory nie dostałem, minął m-c. Dam czas do końca roku i w nowym zlece aby znowu wysłali.
 Profil Relacje PM off  

#2927 PostWysłany: 15 Gru 2024 16:20 

dla kart premium przynajmniej, curve teraz wysyła listem poleconym wiec jest szansa zobaczyć awizo :D
 Profil Relacje PM off  

#2928 PostWysłany: 15 Gru 2024 16:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Od którego planu zaczyna się premium?

#2929 PostWysłany: 15 Gru 2024 16:42 

niebieski
januszmk napisał(a):
dla kart premium przynajmniej, curve teraz wysyła listem poleconym wiec jest szansa zobaczyć awizo :D

As to your concern about the tracking number, we send our cards via DHL International untracked when issuing to Europe - I am therefore unable to provide you with a tracking number.

Furthermore, since you upgraded your account to our Curve Pay Pro subscription, you're unable to view your old card details in the app, and it will be automatically deactivated.
 Profil Relacje PM off  

#2930 PostWysłany: 15 Gru 2024 17:35 

HON fly4free
Odniosę się do ostatniego. Mam kartę metal z poprzedniego razu, gdy miałem taki plan. Po drodze nie miałem żadnego planu. Potem była promka na Black, wysłali kartę, doszła. Karty nie aktywowałem i nadal używam tej metalowej. Jedyny mankament to faktycznie nie mam jej w aplikacji, więc np. nie mogę jej zablokować (ale mogę przełączyć na jakąś zablokowaną). Zatem dopóki nie aktywuje przysłanej karty, mogę używać poprzedniej.
 Profil Relacje PM off
manio lubi ten post.

#2931 PostWysłany: 15 Gru 2024 17:40 

niebieski
man4business napisał(a):
Jedyny mankament to faktycznie nie mam jej w aplikacji, więc np. nie mogę jej zablokować (ale mogę przełączyć na jakąś zablokowaną). Zatem dopóki nie aktywuje przysłanej karty, mogę używać poprzedniej.

Tak mi inna konsultantka powiedziala ale juz PIN podejrzec/zmienic nie mozesz :( wiec dla mnie bezuzyteczna
 Profil Relacje PM off  

#2932 PostWysłany: 15 Gru 2024 18:14 

HON fly4free
Zgadza się, ale po co mam podglądać/zmieniać pin? Ja pewnie będę używał "do oporu", czyli headed kilka miesięcy (termin ważności).
 Profil Relacje PM off  

#2933 PostWysłany: 15 Gru 2024 18:44 

niebieski
man4business napisał(a):
Zgadza się, ale po co mam podglądać/zmieniać pin? Ja pewnie będę używał "do oporu", czyli headed kilka miesięcy (termin ważności).

no coż, nie uzywalem poprzedniej darmowej karty to nie znam pinu a wiec nie jestem w stanie wyplacic gotowki z ATM
 Profil Relacje PM off  

#2934 PostWysłany: 15 Gru 2024 19:46 

manio napisał(a):
januszmk napisał(a):

As to your concern about the tracking number, we send our cards via DHL International untracked when issuing to Europe - I am therefore unable to provide you with a tracking number.

Furthermore, since you upgraded your account to our Curve Pay Pro subscription, you're unable to view your old card details in the app, and it will be automatically deactivated.

https://i.imgur.com/a7NhEhS.png - śledzenie mojej karty na stronie dhl, na podstawie numeru z koperty :) w warszawie 25.11 przekazali zapewne do poczty, która zostawiła mi awizo 27.11 w Krakowie
 Profil Relacje PM off
manio lubi ten post.
manio uważa post za pomocny.

#2935 PostWysłany: 20 Gru 2024 15:01 

niebieski
druga karte juz z trackingiem wyslali.
 Profil Relacje PM off  

#2936 PostWysłany: 09 Sty 2025 18:48 

platynowy
Czy ktoś mnie oświeci bo albo jestem ślepy albo ta ich badziewna apka jest jeszcze bardziej badziewna niż myślałem. Gdzie znajdę historię czatów i zgłoszeń? Jak wchodzę w Chat to mogę tylko otworzyć nowy, nie widzę poprzednich. A rano mi odpowiedzieli (po 5 dniach...) na pytanie i gdzie znajdę odpowiedź?

#2937 PostWysłany: 09 Sty 2025 18:52 
Awatar użytkownika

niebieski
Kafelek Support i w prawym dolnym rogu masz historię czatów.

#2938 PostWysłany: 09 Sty 2025 18:58 

platynowy
@grodek no właśnie nie mam. Pusto. A kilka zgłoszeń było.
Załącznik:
curva.jpeg
curva.jpeg [ 15.24 KiB | Obejrzany 470 razy ]

Edit: pomogło wyczyszczenie danych aplikacji i ponowne zalogowanie

Ostatnio edytowany przez mucha, 09 Sty 2025 22:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#2939 PostWysłany: 09 Sty 2025 19:05 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
@mucha dokładnie na tym ekranie powinieneś je widzieć. U mnie są widoczne dwa ostatnie, ale takie starsze sprzed miesięcy to już nie.

#2940 PostWysłany: 09 Sty 2025 19:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja widzę u siebie czaty nawet z 2021 roku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2974 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości