Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Cze 2012 22:24 

Ja czekałam prawie miesiąc. Wpisałam dane w formularzu przy rezerwacji i zgodnie z instrukcjami myślałam, że dostanę ją automatycznie na maila. Niestety. Po tygodniu napisałam maila z prośbą na adres "faktura". Dalej zero odezwu. Kolejny krok to telefon na infolinię. Tam mi powiedziano, że do księgowości mnie nie przełączą, bo nie mają takiej opcji, za to sympatyczny pan konsultant spisał numery rezerwacji, dane do fv, mojego maila i obiecał zająć się sprawą. Niestety kolejny tydzień nie działo się nic. Dopiero po interwencji na numerze telefonicznym do "zarządu" udało się coś zdziałać. Po godzinie obie faktury miałam na mailu. Od tamtego czasu robiłam już kilka nowych rezerwacji, ale faktur oczywiście dalej nie ma. Zamierzam uparcie zawracać głowę "zarządowi".
PS
kontakty do "faktur" i "zarządu" są na stronie internetowej . A swoją drogą z Eurolotem też były problemy na początku. Chyba nie spodziewali się takiego "zapotrzebowania". :lol:
 Profil Relacje PM off  

Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
#2 PostWysłany: 04 Cze 2012 22:27 

Loty: 50
Kilometry: 56 708
niebieski
Tak, miałem problem. 25 kwietnia dokonałem rezerwacji lotu i zaznaczyłem potrzebę uzyskania faktury. Do dnia dzisiejszego wykonałem 3 mejle na adres faktury@olt... i 1 telefon których skutkiem było nic oprócz automatycznej odpowiedzi że będzie rozpatrzone zgłoszenie. w dniu dzisiejszym napisałem wiadomość prywatną do administratora ich facebook'owego profilu z prośbą o fakturę i numerem rezerwacji i po około 3 godzinach dostałem mejlem w końcu fakturę w pdf...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Cze 2012 09:30 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Faktury od 15 czerwca mają się generować automatycznie

#4 PostWysłany: 14 Cze 2012 11:33 

Czekam od 27 kwietnia, wypełniłem dane w formularzu, wystałem dwa emaile na faktura@oltexpress.pl, jeden email z reklamacją oraz dwa razy dzwoniłem na infolinię. Jeżeli dzisiaj nie dostanę faktury, dzwonię do Izby Skarbowej w Gdańsku.

Oczywiście więcej moja noga w samolocie tej linii nie postanie. Latam LOTem od kilku lat i fakturę dostaję od ręku na lotnisku (najczęściej po prostu idę po nią po przylocie do kraju/miasta zamieszkania).

Skoro tak prostej rzeczy nie potrafią to aż strach się bać w jakim stanie te samoloty są.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Cze 2012 11:55 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
maxiuca napisał(a):
Skoro tak prostej rzeczy nie potrafią to aż strach się bać w jakim stanie te samoloty są.

Na konferencji prasowej przepraszali za faktury i tak jak pisałem u góry.

Co do samolotów to miałem okazję lecieć ich NOWYM Airbusem A320. O stan floty bym się nie martwił, bo średnia jest całkiem niezła. Co do problemu z fakturami - oczywiście jest to irytujące i naganne.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości