Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Karaganda
#1 PostWysłany: 01 Lis 2016 16:51 

Loty: 52
Kilometry: 110 285
Miałem znikomą przyjemność nocowania w Hotelu Laguna.
Cenowo dość w porządku - pokój 2os. kosztuje 42zł. Jest łazienka (warto posiadać własne kapcie, bo inaczej prysznic będzie sporym doznaniem) i telewizor ze wszystkimi kanałami po rosyjsku. Kazachskiego nie zna nikt z obsługi. Jest też mały barek z napojami, potrawami do podgrzania i przekąskami. To naprawdę spory plus.
Hotel zlokalizowany ok. 15-20 min pieszo od dworca kolejowego. Trzeba wejść na główną ulicę i przejść nad torami kolejowymi. Nie słuchać Google Maps że tam nie ma drogi. Jest, nie trzeba iść na około, jak ja to zrobiłem :D . Jadąc marszrutką z centrum należy wsiąść do dowolnego busika jadącego na Bazar Shagis. To wielki targ z kilkoma centrami handlowymi. Wysiąść należy na tym rynku i przejść jakie 600-700 m. pieszo do hotelu.
Pokoje standardowe, czyli o niezbyt wysokim standardzie. Zazwyczaj są wolne miejsca nawet bez rezerwacji. Oprócz opcji ekonomicznej, można zobaczyć lepsze pokoje zarazem troszeczkę droższe.
Kłopotem jest dostęp do internetu. Jest sygnał tylko przy recepcji i barze.

Ogólnie jak na Kazachstan to hotel nie jest najgorszy. W porównaniu z polskimi warunkami to oczywiście przepaść. Ale to tylko Kazachstan.
 Profil Relacje PM off  

Wyjazd do Abu Zabi za 1231 PLN. Loty (piątek-poniedziałek) z Krakowa i pobyt w 4* hotelu Wyjazd do Abu Zabi za 1231 PLN. Loty (piątek-poniedziałek) z Krakowa i pobyt w 4* hotelu
Bezpośrednie loty Ryanair na Teneryfę z Warszawy za 564 PLN Bezpośrednie loty Ryanair na Teneryfę z Warszawy za 564 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości