Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Wrz 2012 09:14 

witam
czy ktoś może wie co się dzieje z połączenia na tej trasie?? Rezerwacje można zrobić tylko do końca września, a potem??
Dzięki za odpowiedź
Pzdr
 Profil Relacje PM off  

Lato nad jeziorem Michigan 🇺🇸 Fly&drive po Illinois od 2412 PLN 😍 Loty bezpośrednio PLL LOT ✈️ Lato nad jeziorem Michigan 🇺🇸 Fly&drive po Illinois od 2412 PLN 😍 Loty bezpośrednio PLL LOT ✈️
Dolce vita w wersji city break 🍦⛲ Przedłużony weekend w Rzymie za 909 PLN ☕🇮🇹 Dolce vita w wersji city break 🍦⛲ Przedłużony weekend w Rzymie za 909 PLN ☕🇮🇹
#2 PostWysłany: 06 Wrz 2012 09:15 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
było, szukaj.

Potem nie ma, połączenie skasowane (dla optymistów: przerwa zimowa).

#3 PostWysłany: 06 Wrz 2012 09:47 

ups, nie widziałem :shock:
ale dzięki za info, mam nadzieje że wróci to połączenie bo często korzystałem!!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Wrz 2012 10:12 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
Ciężko powiedzieć, optymiści twierdzą, że to standardowe wyłączenie na zimę, pesymiści zwracają uwagę na to, że tym razem WIZZ zrobił to miesiąc przed czasem oraz, że lotnisko w Forli już niemal jedna nogą jest w grobie i nie wiadomo czy dożyje do wiosny.

#5 PostWysłany: 06 Wrz 2012 10:29 

Loty: 243
Kilometry: 403 349
niebieski
Ja również kilka razy korzystałem z połączeń do Forli ale nie bardzo mnie ta sytuacja dziwi, bo prawdę mówiąc zwykle było bardzo wiele wolnych miejsc w samolocie co świadczyłoby o niezbyt dużej popularności tego kierunku. Choć wbrew pozorom to świetne miejsce wypadowe na wycieczki po Emilii Romani a już na pewno świetne na wakacyjny wypoczynek na Riwierze Adriatyckiej...

#6 PostWysłany: 06 Wrz 2012 11:02 

Hm jak ja leciałem do Forli choćby z zeszłym tygodniu to był full a i z powrotem zawsze trafiałem na komplet. A połączenia fakt super, do Rimini blisko i Florencji..szkoda. Mam nadzieję że z początkiem roku powróci do łask :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Lis 2012 16:41 

Połączenie wizzair_com Katowice-Forli wraca w 2013 roku do systemu rezerwacyjnego przewoźnika. Rejsy od 19.06 do 18.09 w środy i niedziele. :D
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lis 2012 19:13 
Awatar użytkownika

srebrny
No i ta włoska pizza w centrum i starożytne świątynie. Trzeba więc znów planować :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości