Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Kwi 2023 14:09 

Loty: 1
Kilometry: 2 008
Przedwczoraj udało mi się kupić z Rainbow całą wycieczkę w rewelacyjnej cenie - 30 zł
Wylot z Warszawy i tygodniowy pobyt.
Rano jednak mi ją anulowali niszcząc moje plany na święta na Kubie :)

Załączniki:
Kuba wakacje 3.jpg
Kuba wakacje 3.jpg [ 520.34 KiB | Obejrzany 578 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Last minute: tydzień w Egipcie z all inclusive za 1105 PLN. Wylot z Zielonej Góry Last minute: tydzień w Egipcie z all inclusive za 1105 PLN. Wylot z Zielonej Góry
Marcowy tydzień na Fuerteventurze za 1445 PLN. Bezpośrednie loty z Krakowa i noclegi Marcowy tydzień na Fuerteventurze za 1445 PLN. Bezpośrednie loty z Krakowa i noclegi
#2 PostWysłany: 05 Kwi 2023 14:25 
Awatar użytkownika

Loty: 294
Kilometry: 330 703
złoty
@Arni12

Czekaj na anulacje 8-)
Nie przejdzie to i nawet nie łudź się
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Kwi 2023 14:41 

Loty: 1
Kilometry: 2 008
Już zrobili anulacje ale miło było pomarzyć.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość