Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Maj 2022 14:09 

Loty: 53
Kilometry: 52 073
Siemka, jaką ładowarkę multi USB polecacie? Ważne żeby miała min. 2 gniazda USB w górę, QC oraz aby była bezpieczna miała kompaktowe rozmiary.

Od pewnego czasu męczy mnie zabieranie kilku ładowarek, a często gdzie śpię mam niedobór gniazdek chcąc naładować 2-3 sprzęty jednocześnie przez noc.
 Profil Relacje PM off  

Wiosenny tydzień z all inclusive na Krecie za 1915 PLN. Wylot z Warszawy Wiosenny tydzień z all inclusive na Krecie za 1915 PLN. Wylot z Warszawy
Kair za 1064 PLN. PLL LOT z Warszawy + 4 noce ze śniadaniami w hotelu z widokiem na piramidy Kair za 1064 PLN. PLL LOT z Warszawy + 4 noce ze śniadaniami w hotelu z widokiem na piramidy
#2 PostWysłany: 05 Maj 2022 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 487
Kilometry: 756 115
platynowy
Pytanie co chcesz tym ładować (czyli jakiego prądu potrzebujesz).
Jak normalnie telefony to cokolwiek z Ali z prądem ok. 2A (od sprawdzonego sprzedawcy z dobrymi opiniami).
Ja ostatnio kupiłem z wyświetlaczem pokazującym napięcie i prąd - jakieś grosze, coś koło 20 PLN

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Maj 2022 14:23 
Site Admin
Awatar użytkownika

QC do całonocnego ładowania nie jest potrzebna, ale spojrzyj po prostu na Baseusa - pewnie do 30 zł coś znajdziesz ok
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Maj 2022 18:43 
Awatar użytkownika

Loty: 158
Kilometry: 325 074
srebrny
Odradzam noname'y z Ali, bo one są awaryjne i oczywiście zazwyczaj się psują jak już jesteś na miejscu. Wtedy pozostaje już tylko sklep dla turystów, gdzie za ładowarkę najpodlejszej jakości płacisz wielokrotność wartości czegoś porządnego. Jeśli już, to od razu dwie i zawsze w bagażu jedna na backup. Przerabiałem wiele tanich ładowarek multi i każda ostatecznie padła albo się przegrzewała. Jeśli masz tendencję do zapominania o podłączeniu sprzętu wieczorem, co po całym dniu zwiedzania mnie się często zdarza, to nie rezygnowałbym też z QC. Wspomniany już Baseus ma wyrównaną jakość takich sprzętów. Mnie od długiego czasu bardzo dobrze sprawdza się Forever TC-04 z całkiem kompaktowymi rozmiarami jak na 4 usb, ale niestety bez QC.

#5 PostWysłany: 05 Maj 2022 23:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Polecam ci taką - mam , działa juz od dlugiego czasu , jedyny problem ze musialbys kupic sobie taka na Europe , Azje czy USA

Załączniki:
s-l1600 (101).jpg
s-l1600 (101).jpg [ 72.95 KiB | Obejrzany 5540 razy ]

Ostatnio edytowany przez Abcn, 08 Maj 2022 21:07, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Maj 2022 08:30 

Green Cell albo Baseus.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości