Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Maj 2012 20:42 

Loty: 20
Kilometry: 26 052
Mam pytanie, znajomy poprosił mnie o pomoc w zakupie biletu do NY Lufthansa. Wszystko szło gładko do momentu kiedy przy wybraniu metody płatności kartą kredytową rozwija nam się na pasku wyłącznie możliwość wyboru tejże karty, jako identyfikatora (nie paszport, karta M&M itd jak w przypadku PayPal).
Tak jest rzeczywiście? Nie możemy kupić, nie dam przecież komuś na 3 m-ce karty. A wydaje mi się nieco bez sensu. Może się mylę? Dajcie proszę znać, co z tym fantem zrobić:)

Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu
#2 PostWysłany: 14 Maj 2012 21:00 
Awatar użytkownika

Załóż koledze konto i się zaloguj, będziesz miał możliwość wyboru innej metody identyfikacji.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Maj 2012 21:02 

dzięki 100krotne :) zaraz spróbuję

#4 PostWysłany: 14 Maj 2012 21:18 

Poszło!
Wielkie dzięki :P

#5 PostWysłany: 14 Maj 2012 21:19 
Awatar użytkownika

Nie ma za co :)

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości