Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Punta Cana -> Haiti
#1 PostWysłany: 14 Kwi 2017 17:12 

Witam,
Czy ktoś mógłby udzielić informacji jak najprościej dostać się z Punta Cany do Haiti??
Szukam wszelkich porad co do takiej trasy t.j. czym, gdzie, za ile oraz podpowiedzi co warto zobaczyć już na miejscu.
Może ktoś robił samodzielnie taką trasę lub kupował jakieś wycieczki fakultatywne? (Czytałem, że takie są z Puerto Plata. Jak jest z Punta Cany?)
 Profil Relacje PM off  

Majówka w Grecji: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive od 2989 PLN. Wyloty z Warszawy i Katowic Majówka w Grecji: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive od 2989 PLN. Wyloty z Warszawy i Katowic
Zmiany w podróżach do Tajlandii. Bez tego dokumentu nie wjedziesz! Zmiany w podróżach do Tajlandii. Bez tego dokumentu nie wjedziesz!
#2 PostWysłany: 14 Kwi 2017 18:52 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie robiłam takiej trasy, ale z Punta Cany dojedź do Santo Domingo http://www.expresobavaro.com/ i z Santo Domingo do stolicy Haiti dojjedziesz Caribe Tours http://www.caribetours.com.do/site/portada/
Załącznik:
do haiti.JPG
do haiti.JPG [ 78.28 KiB | Obejrzany 2563 razy ]
Arekkk uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 14 Kwi 2017 19:19 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja tez nie robilem ale sie ostatnio zainteresowalem przy promocji Level. Z Santo Domingo bilet powinien kosztowac 75$ do Port au Prince (cena w dwie strony). Z tego co wyczytalem to na granicy nie ma problemow.
Ale odpuscilem ten pomysl bo cos tam poczytalem o malarii i wirusie ziko.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

#4 PostWysłany: 05 Lis 2017 17:12 

-- 19 Kwi 2017 09:54 --

Dzięki serdeczne za podpowiedź, zdecyduje się pewnie na ten Caribe Tours. Pozdrawiam!

-- 05 Lis 2017 16:12 --

Gdyby ktoś jeszcze potrzebował to jest druga linia autobusów na trasie Santo Domingo - Port au Prince o nazwie: CapitolCoachLine, link do strony: http://www.capitalcoachline.com/
Skorzystałem z niej ponieważ w przeciwieństwie do Caribe Tours mają stronę w j. angielskim. Ceny biletów są takie same tzn. ST: 40$, RT: 75$. Autobusy bardzo fajne tj. tv, wifi, gniazdka elektryczne, poczęstunek (bułka z serem i szynką, sok, woda) wliczony w cenę. Odjazdy z Santo Domingo o 8 oraz 10, tak samo w powrotną drogę. Przystanki w PaP, Tabarre i Petion Ville. Czas przejazdu ok. 7h.

Ostatnio podbity przez Error, 05 Lis 2017 17:12
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości