Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 118 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 20 Mar 2012 18:17 

platynowy
Magaa napisał(a):
A orientujesz sie czy taki sam problem moze wystapic przy karcie moneybookers?

Przypuszczam że tak, bo MB to podobny 'internetowy portfel' jak Neteller. Zapytaj w Twoim banku czy oni są w stanie to odblokować, czasami te blokady są założone przez bank aby uniknąć fraudów.

Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi
Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
#102 PostWysłany: 27 Kwi 2012 23:40 
Moderator forum

widzieliscie ?
http://www.neteller.com/pl/planowe-prze ... o-systemu/
Przerwę w dostępie do systemu zaplanowano na 1 maja 2012 r. między godziną 00:01 a 04:00 czasu GMT.
Zaplanowane daty prowadzenia prac mogą ulec zmianie. Zalecamy regularne sprawdzanie zaktualizowanych harmonogramów prac.

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 28 Kwi 2012 13:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, przysłali info na maila.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 31 Maj 2012 17:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Z dniem 31 maja 2012 roku opłata za zrealizowanie konwersja waluty zostaje zmieniona na 2,95%.

Źródło: https://neteller.com
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 31 Maj 2012 21:17 

Mam pytanie a zarazem prośbę o pomoc. Około dwoch lat temu zamowilem sobie kartę Netteler MasterCard Prepaid i dzieki niej odbylem wspaniala wycieczke do Paryza. Teraz chcialem z niej ponownie skorzystac ale wyswietla mi informacje ze 'Your account has been disabled to protect your personal information'. Czy moje konto zostało utracone czy da się je jakoś wskrzesić ? Za wszelaki szybki odzew będę wdzięczny gdyż chcę zarezerwować bilety które mogą niebawem zniknąć :).

Pzdr.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 31 Maj 2012 21:23 
Moderator forum

paweł,
co do twego konta to lepiej poinformuje Cię Neteller - obsługa klienta
Jeśli zakup pilny, może :arrow: kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-haraczu,181,4814

A.

Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 31 Maj 2012 21:25 

Tyle, że ostatnio kuleję z angielskim bo ostatni raz mialem z nim stycznosc rok temu i boje sie ze sie nie dogadam :P
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 31 Maj 2012 21:34 

platynowy
Też tak ostatnio miałem. Napisałem do nich, zadzwoniłem - po 3 dniach odblokowali. Nie podali powodu dlaczego tak się stało...

#109 PostWysłany: 02 Lis 2012 12:26 

platynowy
Do tej pory chyba trzy razy kupowałem bilety Ryanair kartami Neteller. Dwa razy wirtualną i raz fizyczną. Bezproblemowo.

Dzisiaj próbowałem kupić znów wirtualną (fizycznej nie mam przy sobie) i wyskakuje okienko: "Sorry - Your Payment has DECLINED and the transaction is NOT confirmed " Próbowałem 3 razy.

Czy ktoś wie czy coś się zmieniło?
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 02 Lis 2012 15:55 
Moderator forum

myślę że to coś z twoją kartą, aczkolwiek ja kupowałem ostatnio w ubiegłym tygodniu
może N ma jakis problem z sytemem , bo czekam na doładowanie o 2 dni dłużej niż zazwyczaj

btw wirtualna nie zwalniała z haraczu, możesz zapłacic jakąkolwiek inną

przeniosę posty do wątku o Net +

A.

Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 03 Lis 2012 01:54 

platynowy
Faktycznie normalny Neteller działa jak powinien. Ale głowę bym sobie dał uciąć że ostatnio raz zapłaciłem wirtualnym i przeszło bez haraczu....
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 14 Lis 2012 20:28 

Którą kartę należy wybrać w menu płatnosci żeby ominąć opłatę administracyjną? We wszystkich opcjach poza kartą RyanAira chciało mi naliczyć dodatkowe 12 funtów :cry: A pamiętam że jeszcze na wakacjach kupowałem koledze swoim Netkiem i nie było żadnej opłaty.

Edit: a i czy da się gdzieś zmienić walutę płatności, bo mam GBP a chciałbym płacić w EUR
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 14 Lis 2012 20:45 
Moderator forum

dargod, zapewne chcesz wylot z UK, It, ei/IRL, ES, DE ... to tylko Ryana CashPass zwalnia, po to zostal wymyslony
Net + to MC pp, tu nie da sie nic inaczej zaznaczyc

co do "zmiany" waluty - zobacz czy mozesz wykonac 'myk Blackalla'

A.

Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 16 Lis 2012 23:24 

Znalazłem inne rozwiązanie, dzięki któremu wyjdzie mi trochę taniej.

Jeśli kupię oddzielnie loty to z szybkich wyliczeń wynika że zapłacę 70zł mniej. Bo z Warszawy do Manchesteru zapłacę kartą Netka wiec 6f prowizji mniej, a i jakoś ceny w złotówkach wyglądają na mniejsze niż w funtach (tak na szybko przeliczone w pierwszym lepszym kalkulatorze walut)

Pzdr
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 21 Sie 2013 20:02 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 212 748
srebrny
Koledzy i koleżanki. Odgrzebie troszkę temat:> Przypomniałem sobie o tym że dawno dawno temu było coś takiego jak Neteller:> Chciałbym go zamknąć i tu mam problem. Wg https://help-pl.neteller.com/app/answer ... i%C4%99cie i https://help-pl.neteller.com/app/answer ... /a_id/3437 trzeba poprosić o telefon przyciskiem "Proszę do mnie zadzwonić". Problem w tym, że nie mogę go nigdzie znaleźć a nie chce dzwonić na kanadyjski nr. Pomożecie?
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 21 Sie 2013 20:12 

Ja też chce to zamknąć tylko nie pamiętam żadnych danych loginów pytań i odpowiedzi wie ktoś jak to można zamknąć ? i czy to w ogóle coś kosztuje ? Bo przysłali mi nową kartę a ja tego nie używam

#117 PostWysłany: 25 Sie 2013 21:23 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 212 748
srebrny
Nikt nie pomoże:)?
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 25 Sie 2013 22:14 
Awatar użytkownika

niebieski
Napisz do nich, że chcesz zamknąć konto.

Ja tak zrobiłem już prawie rok temu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 118 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości