Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Cze 2012 17:09 

Dostałem właśnie na gruponie ofertę na kartę Wizzair z ekstra 1000 pkt co daje 100zł na loty. A jak wiadomo, w Wizzair z tą kartą za 100zł można latać a latać.
http://www.groupon.pl/deals/cala-polska/citi/6735216?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_163&a=1661

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#2 PostWysłany: 11 Cze 2012 17:23 

O, tym razem dali tylko 100zł cashback ;-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Cze 2012 18:04 

dali tyle samo co ostatnio - no dokładnie 4zl mniej ;-)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Cze 2012 18:10 

a, faktycznie.
Nie zauważyłem że zwolnienie z rocznej opłaty. Biorąc pod uwagę cenę groupona niższą o 4zł, wychodzi równiutko na to samo -)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Cze 2012 17:07 

hey, zastanawiam się nad tą kartą a z gruponów nigdy nie korzystałam. Widziałam, że juz kiedyś były takie promocje. Czy rzeczywiście ten grupon zwalnia z opłaty rocznej??

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości