Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Wrz 2019 09:11 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Dostałem dziś maila z Malindo Air:

Dear Valued Customer,

Thank you for your continued support towards Malindo Air.

Further to our updates on the data breach, we would like to advise that the data exposure has since been contained.

As a result of the findings, two former employees of our e-commerce services provider, GoQuo (M) Sdn Bhd in their development centre in India had improperly accessed and stole the personal data of our customers. The matter has been reported to the police both in Malaysia and India.

Malindo Air has been working closely with all the relevant agencies including the Malaysian Personal Data Protection Commissioners and the National Cyber Security Agency (NACSA) as well as their counterparts overseas.

We wish to reiterate that this incident is not related to the security of our data architecture or that of our cloud provider Amazon Web Services. All Malindo Air's systems are fully secured and none of the payment details of customers were compromised due to the malicious act.

As a forward proactive measure, data forensics and cyber security experts have been brought in to review all our existing data infrastructure and processes.

We have also initiated auto-reset of all customer passwords and would like to caution our customers to be wary of any suspicious and unsolicited calls and/or emails.

Please feel free to reach out to customer_care@malindoair.com if any further assistance is required.

Capt. Mushafiz
CEO, Malindo Air
 Profil Relacje PM off  

😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN 😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN
Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️ Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️
#2 PostWysłany: 29 Wrz 2019 23:06 

złoty
Ja dziś dostałem identycznego maila. Bilet kupowałem dokładnie rok temu, ale przez trip.com
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Wrz 2019 07:27 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ja też kupowałem przez jakieś OTA
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: barbo, Gadekk oraz 8 gości