Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lut 2020 21:59 

Szukam kogoś kto ma konto bankowe w Malezji. Malindo Air do zwrotu potrzebuje.
Zakup był przez debit card. Zwracają tylko na CC.

Kod:
We regret to inform you that we are unable to reverse the payment to the original mode of payment. We require your kind assistance to furnish us with your savings account details as follows:

Local/Malaysian Savings Account:

1) Name of Bank :
2) Account Holder's Name :
3) Local Saving Account Number :
(Kindly ensure to provide Savings Account details instead of Credit Card details)
4) Identification/Passport Number :

Kindly revert to us with the above required details and we will process your refund accordingly.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 12 Lut 2020 01:45 

@greyg
Może jakaś giełda bitcoin z Malezji?
Jak Ci wpłacą za przesłanie i przewalutowanie na pln wyjdzie Ci około 1,5% .
W Polsce mogę użyczyć portfela gdybyś chciał

Ostatnio edytowany przez Abcn, 17 Lut 2020 18:55, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Lut 2020 03:43 

Zbanowany
Cos sie chyba nie dogadaliscie albo jak zwykle nie chca zwracac kasy. Ja mialem dluga droge z nimi z zwrotem na CC.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Lut 2020 18:45 

Nie zwracają na debit - taką zapłaciłem. Ich kombinacja ze zwlekaniem polega na zgodności danych osobowych do zwrotu. Poprosili grzecznie o swift, Dostali i odpowiedzieli żeby poczekać - sprawdzają. Mi się nie spieszy - ostatnio zwrot dostałem po 2 latach :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Lut 2020 18:54 
Awatar użytkownika

Loty: 222
Kilometry: 434 961
platynowy
mam malezyjskie konto, jesli wciaz bedziesz potrzebowal to daj znac.

nie znam szczegolow twojej sytuacji, ale raz mi sie zdarzylo ze sprzedawca nie chcial dokonac zwrotu pieniedzy na karte i chargeback zalatwil sprawe.

tak czy inaczej bedziesz sie musial poboksowac bo nic ci z wlasnej woli nie oddadza :P
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Paź 2020 15:46 

2 dni temu (16.10.2020) dostałem od nich zwrot na kartę debit.
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości