Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:26 

Mało ;) One sobie mogą siedzieć na karcie City? Czy mam jakieś ograniczenie czasowe?
 Profil Relacje PM off  

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#82 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:29 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
yoaneska napisał(a):
Mało ;) One sobie mogą siedzieć na karcie City? Czy mam jakieś ograniczenie czasowe?

Nie wiem jak na citi, ale po przelaniu na wizza maja waznosc 24 m-ce.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:36 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 83 213
niebieski
452zł to parę dobrych lotów za darmo, co wy chcecie :>
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 06 Lip 2012 09:54 

Ponawiam pytanie,czy ktoś też ma problemy z zapłaceniem z konta wizz?albo czy da się to obejść czy trzeba do wizzair uderzać?dzięki za pomoc ;)
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 06 Lip 2012 13:47 

platynowy
michał.n napisał(a):
Ponawiam pytanie,czy ktoś też ma problemy z zapłaceniem z konta wizz?albo czy da się to obejść czy trzeba do wizzair uderzać?dzięki za pomoc ;)

Ja wczoraj próbowałem i podobny błąd. Z tym że chciałem zapłacić za lot resztą środków z konta wizz i różnicę kartą i się nie dało. Mam nadzieję że wiedzą o problemie i wkrótce go rozwiążą.

#86 PostWysłany: 06 Lip 2012 16:40 

mod: przeniesiono

W metodach płatności pojawiła się opcja: konto WIZZ. O jakie konto im chodzi?
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 06 Lip 2012 17:34 

duplo napisał(a):

Podejrzewam że punktami z Wizzair'owego konta.
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 08 Lip 2012 16:10 

Witam.
Za pomocą karty można bez prowizji również robić przelewy na opłaty (czynsz, media itd.) Czy za takie przelewy też są naliczane punkty Wizz?
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 09 Lip 2012 10:50 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
duplo napisał(a):

konto wizz http://wizzair.com/pl-PL/online_booking ... us_booking
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 09 Lip 2012 18:48 

No tak, przeczytałam to wszystko - wydaje mi się, iż dokładnie, ale nigdzie nie ma mowy o opłacie za takie konto.. Bezpłatne = bez problemu można zaoszczędzić na opłacie za rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 09 Lip 2012 18:51 
Awatar użytkownika

srebrny
xeneczka napisał(a):
No tak, przeczytałam to wszystko - wydaje mi się, iż dokładnie, ale nigdzie nie ma mowy o opłacie za takie konto.. Bezpłatne = bez problemu można zaoszczędzić na opłacie za rezerwację?

problemem nie jest to, że jest płatne czy bezpłatne
problemem jest to, że minimalna wpłata w formie przelewu o ile pamiętam to ok 2tys pln
inną formą 'zasilenia' tego konta jest przelewanie punktów zdobytych przy pomocy karty Citi Wizz (no ale to karta kredytowa i osobny produkt)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Konto Wizz
#92 PostWysłany: 11 Lip 2012 23:04 

niebieski
dzidzi napisał(a):
Gdzieś to już było poruszane i jak dla mnie największe wady to ważność środków przez rok.

Po zmianie strony wygląda na to, że to ograniczenie zostało zniesione (pod warunkiem wpłacenia środków przez Telecentrum):

"6.7. Suma na Koncie WIZZ wpłacona przy pomocy doładowania konta dostępna jest przez czas nieograniczony. Fundusze na Koncie WIZZ uzyskane w drodze przeliczenia punktów są dostępne zgodnie z warunkami dotyczącymi punktów."

https://wizzair.com/pl-PL/useful_inform ... conditions

Natomiast nie ma informacji na temat minimalnej możliwej kwoty do jednorazowej wpłaty (wcześniej to było 2000 zl lub 500 Euro).
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 12 Lip 2012 09:37 
Awatar użytkownika

srebrny
@Ich

to jak zadzwonisz na infolinie i będzie wiadomo, czy jest sprawa minimalnej wpłaty, czy nie to daj znać ;)
niestety po zmianie strony jest wiele kwiatków na ich stronie, m.in jest jak wół napisane, że w bagażu podręcznym nie można wnieść laptopa, co wszyscy wiemy, że jest kompletną bzdurą... po prostu jest źle przetłumaczona zasada 'jednej torby'
więc to, że nie ma info o kwocie minimalnej nie znaczy, że jak zadzwonisz to się o niej nie dowiesz
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 12 Lip 2012 09:45 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
sylwia_pl napisał(a):
@Ich

to jak zadzwonisz na infolinie i będzie wiadomo, czy jest sprawa minimalnej wpłaty, czy nie to daj znać ;)
niestety po zmianie strony jest wiele kwiatków na ich stronie, m.in jest jak wół napisane, że w bagażu podręcznym nie można wnieść laptopa, co wszyscy wiemy, że jest kompletną bzdurą... po prostu jest źle przetłumaczona zasada 'jednej torby'
więc to, że nie ma info o kwocie minimalnej nie znaczy, że jak zadzwonisz to się o niej nie dowiesz

Znajomy dzwonil tydzien temu z tym pytaniem i odpowiedz byla taka jak wczesniej, czyli 500 EUR.
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 12 Lip 2012 13:06 

niebieski
Pawel_T napisał(a):
Znajomy dzwonil tydzien temu z tym pytaniem i odpowiedz byla taka jak wczesniej, czyli 500 EUR.

To dobrze, że nie chcą więcej, dla tych, którzy dużo latają.
Teraz nie muszą się martwić czy uda im się wykorzystać sensownie całość środków w ciągu roku.

Natomiast, jeżeli się nie lata bardzo często, raczej lepiej skorzystać s pomocy Forumowiczów, za co im wielkie dzięki, jak i Organizatorom tego forum za umożliwienie kontaktów i współdziałania.
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 13 Lip 2012 20:37 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
Czy wam tez mega dlugo przelewa punkty wizz , czekam juz ponad tydzien i jeszcze nie wpłynely na moje konto.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 13 Lip 2012 21:01 
Awatar użytkownika

srebrny
zajrzyj do wątku o karcie citi wizz, tam się na bieżąco żalimy na ten temat i wymieniamy kto ma już z kiedy przesłane
wczoraj poszła dość duża paczka punktów
ja mam już z 3go lipca
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 13 Lip 2012 21:08 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
sylwia_pl napisał(a):
zajrzyj do wątku o karcie citi wizz, tam się na bieżąco żalimy na ten temat i wymieniamy kto ma już z kiedy przesłane
wczoraj poszła dość duża paczka punktów
ja mam już z 3go lipca

Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 05 Wrz 2012 07:34 

niebieski
Pawel_T napisał(a):
sylwia_pl napisał(a):
@Ich

Minimalna wpłata została zmniejszona i wynosi aktualnie 300 EUR.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości