Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 24 Sie 2012 17:02 
Awatar użytkownika

srebrny
wilczekosw napisał(a):
Jaka aktualna cena za nocleg? Byłaby możliwość jak coś pomocy przy zakupie biletu na mecz Barcelony?:)

Bilety na mecz Barcy kupujesz na oficjalnej stronie Barcelony bez żadnych posredników bez niczyjej pomocy, tutaj:
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar

lub też na oficjalnym pośredniku, tutaj:
http://www.ticketmaster.es/nav/es/index.html

Ceny różne w zależności od rodzju przeciwkika i oczywiście położenia miejsca na stadionie, wszystko możesz sprawdzić tutaj:
http://www.fcbarcelona.com/info-tickets/football-ticket-prices
miejsca sprzedaży: http://www.fcbarcelona.com/info-tickets/football-purchasing-tickets
 Profil Relacje PM off  

Na narty do Andory: tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu w Pirenejach za 1899 PLN. Wylot z Warszawy Na narty do Andory: tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu w Pirenejach za 1899 PLN. Wylot z Warszawy
Tydzień na Seszelach za 4178 PLN. Loty z bagażem z Warszawy + 4* hotel przy plaży Tydzień na Seszelach za 4178 PLN. Loty z bagażem z Warszawy + 4* hotel przy plaży
#102 PostWysłany: 24 Sie 2012 18:04 

wilczekosw napisał(a):
Jaka aktualna cena za nocleg? Byłaby możliwość jak coś pomocy przy zakupie biletu na mecz Barcelony?:)

we wrzesniu liczymy po 18euro/doba/osoba.... od pazdziernika bedzie to juz 16euro/doba/osoba.... bilety na mecze tez mozemy załatwic bez wiekszego problemu :)

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 28 Sie 2012 18:42 

Witamy,
Gościłyśmy w mieszkaniu przy ul. Lorena przez 4 dni, w połowie sierpnia i byłyśmy bardzo zadowolone. Dzięki właścicielom nasza podróż była bardzo udana i na pewno będziemy pamiętać o niej i miło wspominać. W mieszkaniu swobodnie można korzystać z obu łazienek, wyposażonej kuchni, salonu (TV) oraz balkonu na którym polecamy odpoczynek po upalnym i pełnym zwiedzania dniu. Pokój przygotowany, czysty do dyspozycji pościel i ręczniki dla każdej osoby. Mieszkanie jest bardzo blisko metra naprawdę świetna lokalizacja, dosłownie kilka kroków od dobrze wyposażonego, dużego i w miarę taniego sklepu.
Chciałyśmy również podziękować Bartkowi za świetnie spędzony czas, wszelkie rady i pomoc:* Paweł- świetny kontakt mailowy, szybka i konkretna odpowiedź, niestety nie było nam dane się poznać. Może następnym razem bo na pewno wrócimy do Barcelony i Bartka który był naszym gospodarzem. (a dzięki któremu nadal latamy w chmurach haha)
Reasumując polecamy wynajęcie pokoi każdemu, za naprawdę dobrą cenę.
Joanna, Patrycja, Justyna
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 30 Sie 2012 10:28 

niebieski
Witam

Szukam pilnie noclegu w Bcn w terminie 21-24.09.12 dla 2 os.

www.amigoucieka.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 30 Sie 2012 16:02 

Dziewon napisał(a):
Witam

Szukam pilnie noclegu w Bcn w terminie 21-24.09.12 dla 2 os.

witaj... we wrześniu nie mamy juz wolnych noclegów, wszystkie pokoje mamy juz zajete...

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 31 Sie 2012 20:31 

Loty: 110
Kilometry: 176 452
Witam. Poszukuję noclegu w dniach 14-21.11.2012r dla 1 os. w Barcelonie. Pozdrawiam. Grzegorz

#107 PostWysłany: 01 Wrz 2012 12:08 

gieroy napisał(a):
Witam. Poszukuję noclegu w dniach 14-21.11.2012r dla 1 os. w Barcelonie. Pozdrawiam. Grzegorz

mam wolny pokój w terminie 14-21 listopad. Jak jestes zainteresowany to skontaktuj sie ze mna przez email.

pozdrawiam

pawel.barcelona@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 02 Wrz 2012 18:59 

Poszukuję pokoju na październik (6 - 13) dla 2 osób.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 04 Wrz 2012 13:03 

arturropl napisał(a):
Poszukuję pokoju na październik (6 - 13) dla 2 osób.

W pazdzierniku mamy wolne pokoje ale dopiero od 12 do końca miesiąca.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 07 Wrz 2012 14:26 

Dajcie namiary na Pawła w Barcelonie dzięki i pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 07 Wrz 2012 14:34 

niebieski
Miron napisał(a):
Dajcie namiary na Pawła w Barcelonie dzięki i pozdrawiam

Skoro umiesz pisać to zapewne umiesz też czytać, więc proszę wysil choć troszkę swoje szare komórki. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 01 Paź 2012 12:27 

Witam, odzywałam się jakiś czas temu w sprawie noclegu między 29.10 a 07.11, ale finalnie nie dostałam żadnego potwierdzenia, że miejsca są dla nas (2 os) zarezerwowane. Wole nie jechać w ciemno zatem prosiłabym o kontakt Pawła albo inną osobę decyzyjną bo drogą mailową nie dostaję odpowiedzi. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 02 Paź 2012 13:31 

A Paweł poki co od miesiaca nie logował sie na forum, wiec moze ma jakies problemy z netem ?:)
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 02 Paź 2012 15:59 

omadaha napisał(a):
Witam, odzywałam się jakiś czas temu w sprawie noclegu między 29.10 a 07.11, ale finalnie nie dostałam żadnego potwierdzenia, że miejsca są dla nas (2 os) zarezerwowane. Wole nie jechać w ciemno zatem prosiłabym o kontakt Pawła albo inną osobę decyzyjną bo drogą mailową nie dostaję odpowiedzi. Pozdrawiam

witaj... napisz do mnie jeszcze raz emaila na adres pawel.barcelona@wp.pl. Na poczte zagladam prawie codziennie i to po kilka razy. Dostaje sporo emaili z zapytaniami o noclegi i moze gdzieś mi sie ten twój email zapodział.

pozdrawiam
Paweł
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 03 Paź 2012 15:33 

paweł81 napisał(a):
omadaha napisał(a):

witaj... napisz do mnie jeszcze raz emaila na adres pawel.barcelona@wp.pl. Na poczte zagladam prawie codziennie i to po kilka razy. Dostaje sporo emaili z zapytaniami o noclegi i moze gdzieś mi sie ten twój email zapodział.

pozdrawiam
Paweł

Wysłałam maila dziś o 10:16.
Kopia wysłana także w czwartek rano
Będę wdzięczna za info czy którykolwiek dotarł a jeśli nie to jak inaczej możemy się skontaktować żeby potwierdzić 'rezerwcję'?
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 11 Paź 2012 12:44 

W jakiej cenie są noclegi w listopadzie?
Chodzi o dwie osoby, siedem nocy.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 12 Paź 2012 21:32 

Witam wszystkich forumowiczów :D
Mieliśmy przyjemność mieszkać u chłopaków na ulicy Lorena.
Gospodarzem mieszkania jest Bartek - strasznie fajny i bezproblemowy facet. Pokój był przygotowany jak w hotelu - ręczniki duże i małe, czysto, w łazience jednorazowe mydła, żele pod prysznic itp. Do użytku mieliśmy praktycznie całe mieszkanie - 2 łazienki, nasz pokój, salon, 2 tarasy i kuchnię. Ogólnie w mieszkaniu są 4 sypialnie. Kuchnia b. dobrze wyposażona - nie miałam problemu, żeby się w niej odnaleźć i coś upichcić :) Do dyspozycji mieliśmy także swoją przestrzeń w lodówce.
Po przyjeździe dostaliśmy mapę i wskazówki co warto zobaczyć.
Mieszkanie jest super zlokalizowane - przy stacji metra (super połączona linia żółta, którą dotrzecie prawie w każde miejsce), w pobliżu mnóstwo sklepów, marketów (Lidl, Caprabo) i knajp. Ogólnie w tej części miasta trudno o turystów, więc ceny są dużo niższe niż w pozostałych zakątkach Barcelony :) Jeżeli nie lubicie gotować to 5 minut od mieszkania znajduje się chińska knajpa z przemiłą obsługą, dobrym jedzeniem i najlepszą Sangrią jaką możecie znaleźć w Barcy (koszt dzbanka to bodajże 5 euro, gdzie w centrum koszt lampki to 8).
W okolicy znajdziecie także kilka parków, gdzie popołudniami wszyscy spotykają się na pogawędki. Do centrum Barcy jest ok. 15 minut metrem (wysiadacie na passeig de gracia, albo urquinaona).
To był nasz 2 raz w Barcelonie i gdybyśmy mieli odwiedzić miasto po raz 3 to zdecydowanie pojawimy się u Bartka :)
Nie możemy też nie napisać nic o Pawle - wyluzowany i pomocny. To z nim załatwialiśmy wszystkie 'formalności" (rezerwacja itp.). Pomógł nam przy przeprowadzce na drugie mieszkanie (zawiózł nas swoim samochodem), bo niestety ostatnie 3 dni naszego pobytu nie mieli już wolnych miejsc.
Gdyby ktoś z Was miał jakieś pytania to piszczie - chętnie odpowiemy/podpowiemy

Pozdrowienia dla Bartka, Roberta i Pawła - oby do zobaczenia!
Agata i Mariusz
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 12 Paź 2012 22:51 
Awatar użytkownika

czy mi sie tylko wydaje, czy wszystkie pozytywne opinie są pisane na 1 kopyto przez osoby dla których jest to pierwszy i jedyny post danego użytkownika na forum?

#119 PostWysłany: 12 Paź 2012 23:26 

niebieski
Witaj. Pozwoliłem sobie napisać maila z zapytaniem na Twoją pocztę. Pozdrawiam

#120 PostWysłany: 13 Paź 2012 00:24 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 109 870
Post edytowany - nieaktualna oferta noclegów

Ostatnio edytowany przez pooor, 24 Paź 2013 13:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość