Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Paź 2012 16:55 

Jak obejść opłatę administracyjna na loty krajowe w Hiszpanii???
 Profil Relacje PM off  

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#2 PostWysłany: 11 Paź 2012 17:03 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 464 968
niebieski
Płacąć kartą Ryanair Cash Passport.

#3 PostWysłany: 11 Paź 2012 17:12 

własnie nie posiadam takowej. czy ktoś mógłby mi pomóc?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Paź 2012 17:27 

platynowy
cervecitatio napisał(a):

mam-i-pomoge-w-zakupie,181,7249

#5 PostWysłany: 11 Paź 2012 17:33 

mucha napisał(a):
cervecitatio napisał(a):

http://fly4free.pl/forum/mam-i-pomoge-w ... e,181,7249

a sprobuj sie do kogos dobic, Piotrooch nie odpisuje na maile, pw, o telefonie nie wspomne nawet, Junkers woli na allegro sprzedawac za 10zl i forum rowniez chyba olal, chayakin pojawia sie od wielkiego dzwonu ostatnio a gaszpar laduje chyba po 100funtow na miesiac i wydaje to w 2 dni a pozniej kaze czekac miesiac;/
kogos pominalem?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Paź 2012 18:02 

platynowy
wapnoziom napisał(a):
a sprobuj sie do kogos dobic

Niektórzy to mają podejście takie jakby sztab ludzi tu siedział i tylko czekał aż ktoś łaskawie kupi za ich pośrednictwem bilet. Ma być dostępny 24h, mieć doładowaną zawsze kartę i z uśmiechem kupować bilety. Ogarnij się trochę chłopie...

#7 PostWysłany: 11 Paź 2012 18:04 
Awatar użytkownika

niebieski
ja ostatnio nawet za te 10 zl nie moglem na allegro nikogo znalezc", a z checia bym tyle zaplacil bo wiem ze RCP tanie w utrzymaniu nie jest
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Paź 2012 18:08 

niebieski
wapnoziom napisał(a):
mucha napisał(a):
cervecitatio napisał(a):

mam-i-pomoge-w-zakupie,181,7249

a sprobuj sie do kogos dobic, Piotrooch nie odpisuje na maile, pw, o telefonie nie wspomne nawet, Junkers woli na allegro sprzedawac za 10zl i forum rowniez chyba olal, chayakin pojawia sie od wielkiego dzwonu ostatnio a gaszpar laduje chyba po 100funtow na miesiac i wydaje to w 2 dni a pozniej kaze czekac miesiac;/
kogos pominalem?

Wszystko z Tobą w porządku o Panie?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Paź 2012 18:46 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
wapnoziom napisał(a):
mucha napisał(a):
cervecitatio napisał(a):

http://fly4free.pl/forum/mam-i-pomoge-w ... e,181,7249

kogos pominalem?

Pacnij, puknij sie czlowieku w banie tylko zdrowo. Karta RCP nie jest karta kredytowa tylko przedplacona jak mam wolne 5tys zlotych to je moge tam przelac i kupic bilety komus. Jak nie mam to z pustego i Salomon... Zdrowo jestes chyba przestawiony jak tak dziekujesz ze ktos pomaga zaoszczedzic innym. Masz zal ze ktos woli sprzedawac uslugii na Allegro a sam pewnie wysylasz kase co do grosza bo przed chwila wlasnie podrozaly bilety... A byly tansze chcesz zaoszczedzic 12e allegro i tak bedziesz do przodu, ale NIE LEPIEJ NARZEKAC ZE ZA DARMO NIE MA.

Ja Doladowuje co miesiac po 1000 Euro bo tylko tyle
moge jak bys sie wysilil to moze bys zrozumial dlaczego czytajac warunki nabycia karty.
Inna sprawa, ze starcza to czesto na 2-3dni...

#10 PostWysłany: 11 Paź 2012 19:20 
Moderator forum

wracając do pytania - możesz zobaczyć czy pasuje Ci wykupienie bonu "prezentu" R

tu na forum uzi () miał , ale chyba można kupić samemu

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 11 Paź 2012 19:23 

Bylo duzo ironii w moim poscie ktora nie kazdy potrafi odczytac, ja osobiscie nie zaluje komus np 5zl za to ze kupi mi bilet, ale jak ktos podaje sie w dziale ze pomaga a nie potrafi odpisac zwyklego nie badz odebrac telefonu/oddzwonic no to po co tam jest? Gaszpar zjadlo mi sie tam jedno zero mialobyc £1000 i nie narzekalem na ciebie tylko na to ze tak szybko sie to rozchodzi, wiec za co ja mam sie puknac ze stwierdzilem 4 fakty?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 11 Paź 2012 19:30 
Awatar użytkownika

złoty
wapnoziom napisał(a):
Bylo duzo ironii w moim poscie ktora nie kazdy potrafi odczytac, ja osobiscie nie zaluje komus np 5zl za to ze kupi mi bilet, ale jak ktos podaje sie w dziale ze pomaga a nie potrafi odpisac zwyklego nie badz odebrac telefonu/oddzwonic no to po co tam jest? Gaszpar zjadlo mi sie tam jedno zero mialobyc £1000 i nie narzekalem na ciebie tylko na to ze tak szybko sie to rozchodzi, wiec za co ja mam sie puknac ze stwierdzilem 4 fakty?

Głównie w moim odczuciu miałeś się puknąć za to, że wypominasz ile kto przelewa i, że ktoś woli za 10zł sprzedać swoją usługę na ALLEaukcje. Dlaczego nie kupiłeś za 10zł na Allegro i tak byś był do przodu !

#13 PostWysłany: 11 Paź 2012 20:02 

nie kupilem bo nie zdazylem aukcja sie skonczyla
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 11 Paź 2012 20:30 
Awatar użytkownika

złoty
A i jeszcze za to, ze kaze komus czekac miesiac. Nikomu nic nie nakazuje zawsze staram sie informowac kiedy moge miec kase. Jezeli komus sie spieszy wysylam do Chaykina lub Junkersa gdy ja nie mam kasy ale tez pytam po ile bilety i na ile osob przeliczajac czy pomoc chlopakow w przypadku zakupow w Euro jest korzystniejsza czy korzystniej zaplacic haracz bo oni maja koszty przewalutowania itd

#15 PostWysłany: 11 Paź 2012 21:16 

Gaszpar nie obruszaj sie, z mojej strony to nie byla prywatna wycieczka, poprostu nakreslilem kiepska sytuacje z crp, moge smialo polecic pomoc ktora udzielasz kazdemu, bo wiesz co jak i gdzie, ale dalej to nie zmienia faktow ze kupic bilet jest coraz ciezej
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 11 Paź 2012 21:45 
Awatar użytkownika

niebieski
wapnoziom napisał(a):
chaykin pojawia sie od wielkiego dzwonu ostatnio

Człowiek siedzi miesiącami na tym GG po kilkanaście godzin dziennie i klepie bilety, wyjeżdża na 2 dni a tutaj piszą, że od wielkiego dzwonu się pojawiam... :|

#17 PostWysłany: 14 Paź 2012 22:52 
Awatar użytkownika

srebrny
btw czy macie jakichs SPRAWDZONYCH ludzi ktorzy kupowali wam bilety przez ryan-cash-passportem na allegro ? mozecie kogos polecic ? [najlepiej, gdyby mial tego cash passporta w euro ]
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 15 Paź 2012 13:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Jestem nowy na tym forum ale pomogę w zakupie biletów bez opłaty za płatność zarówno w Wizzair jak i w Ryanair (nie dotyczy WMI, gdyż tu bilety i tak są w śmiesznych cenach), loty zarówno z PL jak i z krajów w których obowiązuje RCP. Moja pomoc jest oczywiście ograniczona do środków dostępnych w danej chwili.
Kontakt mailem, który staram się sprawdzać w miarę bieżąco.
panprofesor82@o2.pl

PS
Jeszcze nie ogarniam tego forum więc nie poszukuję zakładki w której mogę umieścić tą informację.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 15 Paź 2012 17:21 
Awatar użytkownika

srebrny
panprofesor82 napisał(a):
Jestem nowy na tym forum ale pomogę w zakupie biletów bez opłaty za płatność zarówno w Wizzair jak i w Ryanair (nie dotyczy WMI, gdyż tu bilety i tak są w śmiesznych cenach), loty zarówno z PL jak i z krajów w których obowiązuje RCP. Moja pomoc jest oczywiście ograniczona do środków dostępnych w danej chwili.
Kontakt mailem, który staram się sprawdzać w miarę bieżąco.
panprofesor82@o2.pl

PS
Jeszcze nie ogarniam tego forum więc nie poszukuję zakładki w której mogę umieścić tą informację.

w jakiej walucie masz tę kartę ? GBP czy EUR ?
i czy masz jakieś konto w euro, tak żeby można Ci było płacić w euro ? [albo czy przyjmujesz wpłaty przez payPal ? ]
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 15 Paź 2012 18:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Mogę kupić i w EUR i w GBP gdyż mam darmowe vouchery do wykorzystania (wtedy opłatę za płatność biorę na siebie) ale wtedy cena biletu musi oscylować w okolicach wartości vouchera. Płatności przyjmuję tylko na konto w PLN.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości