Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Pytania "Czy ktoś dostał już punkty za XXXX" będą leciały do kosza

Janu napisał(a):
Ze względu na to, że landryna i booking olewali reklamacje, złożyłem skargę przez:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main ... how&lng=PL

30 listopada węgierski oddział landryny napisał w odpowiedzi na skargę, że zbadano sprawę ponownie i wypłacono zaległą prowizję, w związku z czym...skarga jest niezasadna. Czyli wypłacili zaległą kasę z czerwca, po czym stwierdzili, że nie ma tematu.

Na przyszłe zaległości polecam to rozwiązanie, strona węgierska działa a nie pisze w kółko "przekazano do działu IT"

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1847 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93
Autor Wiadomość
#1841 PostWysłany: 26 Lip 2023 11:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Lewy91 napisał(a):
Czy da się jakoś dodać numer karty wizzair jeżeli się nie przechodzilo do rezerwacji bez przejścia przez strone wizzair?
Nie

Fascynująca stolica Mołdawii na przedłużony weekend 🤩 Loty z Warszawy i 4⭐️ aparthotel ze śniadaniami za 509 PLN 😮 Fascynująca stolica Mołdawii na przedłużony weekend 🤩 Loty z Warszawy i 4⭐️ aparthotel ze śniadaniami za 509 PLN 😮
Wiosenny relaks na słonecznym Cyprze 🏝 Loty do Pafos i 4* hotel ze śniadaniami za 877 PLN ☀️ Wiosenny relaks na słonecznym Cyprze 🏝 Loty do Pafos i 4* hotel ze śniadaniami za 877 PLN ☀️
#1842 PostWysłany: 11 Lis 2023 15:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Komuś nalicza jeszcze zwroty?
Sprawdziłem, że ostatni zwrot dostałem w czerwcu za noclegi w maju. Potem nie wpadło już nic.

#1843 PostWysłany: 15 Gru 2023 13:09 

niebieski
Chyba cisza, mi też się dzis przypomniało ze jakies starocie mi wiszą....
 Profil Relacje PM off  

#1844 PostWysłany: 15 Gru 2023 13:21 

złoty
@littleboy1989 dostałem jakieś grosze pod koniec listopada, ale nie wiem za jaką rezerwację. Widzę, że też się coś naliczyło w lipcu.
 Profil Relacje PM off
littleboy1989 lubi ten post.

#1845 PostWysłany: 15 Gru 2023 16:30 

złoty
Schodzą prawie zaraz jak się napisze maila. Dla pewności, wrzuciłem maila z wszystkimi rezerwacjami (nawet takimi dzień po wymeldowaniu) i pani grzecznie odpisała, że jeszcze nie czas, ale jakoś od tej pory wszystkie przychodzą bez przypominania.
 Profil Relacje PM off  

#1846 PostWysłany: 15 Gru 2023 17:05 

Loty: 64
Kilometry: 134 985
niebieski
Mi widzę 6 grudnia przyszło za wrześniowy pobyt.
 Profil Relacje PM off  

#1847 PostWysłany: 18 Gru 2023 16:52 
Awatar użytkownika

srebrny
28.11 i 6.12 przyszło mi ponad 200 zł, więc - przy moich niewielkich bookingach - raczej naliczyli za jakieś dłuższe okresy.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1847 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości