Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Kwi 2024 10:59 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@2catstrooper i inni znawcy NRT: jak oceniacie ryzyko nie wyrobienia się w takim przypadku?

1) przylot do NRT T1 Turkish o 08:55,

2) wylot z NRT T3 Jetstar (do Miyazaki) o 13:00.

Przylot do NRT byłby w biznesie, więc do kontroli paszportowej byłbym zapewne jednym z pierwszych (przynajmniej z mojego lotu), a i bagaż wyjechałby w pierwszej kolejności, więc do celników (o ile nadal są te ich stanowiska kontrolne, jak kiedyś) też stawiłbym się sprawnie. Potem te ok. kwadransa na przejazd do T3, więc zakładając, że lot Turkisha byłby punktualny, a nawet nieco spóźniony, wydaje mi się, że te 4 godziny dają bezpieczny zapas.

Jak uważacie?
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Rzymie za 803 PLN. Bezpośrednio PLL LOT z Radomia + 3 noclegi w hotelu Przedłużony weekend w Rzymie za 803 PLN. Bezpośrednio PLL LOT z Radomia + 3 noclegi w hotelu
Wczasy na Maderze: 7 dni w 4* hotelu z wyżywieniem za 2269 PLN. Wylot z Katowic Wczasy na Maderze: 7 dni w 4* hotelu z wyżywieniem za 2269 PLN. Wylot z Katowic
#22 PostWysłany: 08 Kwi 2024 11:43 
Awatar użytkownika

złoty
Jak dla mnie to luzik, byłem w lutym i wszystko szło sprawnie
 Profil Relacje PM off
tropikey uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 09 Kwi 2024 23:32 
Awatar użytkownika

złoty
Kiedy? Jeśli podczas Golden Week, to może być na styk.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Kwi 2024 06:29 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nie, nie :) Chodzi o połowę lipca.
Z resztą, zrobię chyba jeszcze ciut inaczej i po przylocie rano przeniosę się w okolice HND, skąd polecę dalej dopiero następnego ranka (Aną). Uniknę ewentualnych problemów, a i będę miał czas na zajrzenie gdzieś do Tokio.
Mam też co prawda możliwość przylecenia bezpośrednio do HND, ale przylot jest o 19:00, więc jedyne co bym zyskał to brak kosztu transferu z NRT do HND, bo na dalszy lot domestic z HND musiałbym i tak czekać do kolejnego dnia.
Jest jeszcze opcja lotu z NRT Aną, ale wtedy muszę czekać do ok. 17:30, a na dodatek lot jest wtedy z przesiadką w ITM, więc cały dzień zmarnowany (co najwyżej mógłbym wyskoczyć na ramen do Narity i do tamtejszej świątyni, ale oba te elementy już znam :) )
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości