Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Postcruisesupport@msccruisesusa.com

Kontakt do amerykańskiego MSC - tak, brałem rejs przez .us i za pośrednictwem tego maila zmieniłem narodowość.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MSC Cruises
#21 PostWysłany: 28 Lip 2024 15:06 

srebrny
Jeśli tak jest to super. Widać MSC przeniosła również do swojego amerykańskiego serwisu standardy ze strony dla klientów UE. I bardzo dobrze. Oby takich więcej :-)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Kalabrii: 7 dni z wyżywieniem od 2899 PLN. Wyloty z 3 miast Wakacje w Kalabrii: 7 dni z wyżywieniem od 2899 PLN. Wyloty z 3 miast
Ryanair ucieka z 2 lotnisk i zawiesza 32 trasy, w tym aż 4 z Polski! Poszło o… 17 zł Ryanair ucieka z 2 lotnisk i zawiesza 32 trasy, w tym aż 4 z Polski! Poszło o… 17 zł
#22 PostWysłany: 07 Wrz 2024 17:55 

myca007 napisał(a):
Piszą, że od 1.07 cena podana na stronie MSC jest kompletna. Doszedłem do płatności, cena taka sama jak przy ofercie

Image

Czy udało się zmienić narodowość po zakupie na .msccruisesusa.com?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 09 Wrz 2024 07:09 

niebieski
Nie zaklepałem jeszcze, jednak potwierdzałem na supporcie:

Image
 Profil Relacje PM off
greg2014 lubi ten post.

#24 PostWysłany: 01 Lis 2024 14:30 

niebieski
MSC Voyagers Club wkrótce zostanie przemodelowany. Jeśli macie 25K punktów, to wskoczycie na poziom Blue Diamond. Kilka korzyści to min. darmowy net, wybór poduszek z menu (sic!) i wiele drobnych rzeczy dostępnych dotychczas wyłącznie dla gości Yacht Club.

Ponadto, nie będzie już punktów za wydatki na pokładzie. Premiowane będzie za to kupowanie pakietów przed rejsem. Dojdzie bonus za rejs w okolicach dnia urodzin.

Od poziomu Gold będzie szlafrok i kapcie w kabinie oraz jeden darmowy przejazd symulatorem F1.

Za to Gold i Diamond stracą możliwość priorytetowego zejścia na ląd przy użyciu tenderów.

Szczegóły - ok. 7 listopada.
 Profil Relacje PM off
greg2014 lubi ten post.
futro uważa post za pomocny.

#25 PostWysłany: 02 Lis 2024 11:00 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
grzesik33 napisał(a):
myca007 napisał(a):
Piszą, że od 1.07 cena podana na stronie MSC jest kompletna. Doszedłem do płatności, cena taka sama jak przy ofercie

Image

Czy udało się zmienić narodowość po zakupie na .msccruisesusa.com?

Tak udało się zmienić. Dzwoniłem przez wu i zmienili. Pani na infolinii powiedziała, że przy procedurze check in nie będzie problemu z wyborem poprawnej narodowości.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 09 Gru 2024 20:41 

Hej, dopytam jeszcze odnosnie tego rezerwowania przez strone amerykanska - wykupowaliscie ubezpieczenie ktore oferuja? Czy moze kupujecie juz na wlasna reka u Polskiego agenta? Pamietam jak w zeszlym roku wykupowalismy rejs przez polskiego posrednika, byla informacja ze u ubezpieczenie jest obowiazkowe, narzucane odgornie.

My tez mamy taka sytuacje - mąż ma podwojne obywatelstwo, polskie + amerykanskiego, z tego co widze rezerwujac przez strone amerykanska jest wymog aby tylko główny rezerwujący mial amerykanskie obywatelstwo, ja jako kolejny pasażer mogłam juz wybrac dowolne, a wiec i polskie :) rozumiem ze juz wtedy nic nie mysimy zmieniac i nie bedzie problemu z rezerwacja? (Wole sie upewnic mimo wszystko ;)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 10 Gru 2024 11:30 
Site Admin
Awatar użytkownika

Co do ubezpieczenia, przeczytaj czy wymóg jest po prostu posiadania - jak tak to wykup na własną rękę i najwyżej pokażesz że masz (pomijając że ubezpieczenie i tak się przyda)

Co do narodowości, nie będzie żadnego problemu. Jeśli mąż chce mieć wbite polskie, a nie amerykańskie to wystarczy kontakt z MSC i zmienią
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 10 Gru 2024 17:21 

Super tak chyba zrobimy :) bo roznica w cenie wyszla nam jakies 2500zl juz za 2 osoby 🤣
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości