Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Egipt - Marsa Alam
#1 PostWysłany: 20 Wrz 2024 08:00 

Cześć, planuje się wybrać w listopadzie do Marsa Alam. Plan jest taki by zrobić kurs nurkowania w 3-4 dni a potem quady i inne atrakcje. Chciałem się wybrać się do Kairu i zobaczyć piramidy tylko z tego co widzę odległość to jakieś 8 godzin i nie wiem czy to się opłaca, czy szukać kogoś kto mnie zabierze czy załatwiać to najlepiej w hotelu. Alexander The Great na tydzien wychodzi jakieś 2300 zł dla jednej osoby na tydzień czy taka cena jest ok czy myślicie by jeszcze poczekać. Druga rzecz to zastawiałem się czy Marsa Alam będzie najlepsze pod kątem nurkowania czy może lepiej pojechać do Sharm ? Będzie wdzięczny za wszelkie wskazówki :) Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Tydzień na Minorce w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 2024 PLN. Wylot z Warszawy Tydzień na Minorce w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 2024 PLN. Wylot z Warszawy
12 dni na Bali od 4516 PLN. Loty Turkish Airlines z Krakowa (z bagażem) + świetny 5* hotel ze śniadaniami 12 dni na Bali od 4516 PLN. Loty Turkish Airlines z Krakowa (z bagażem) + świetny 5* hotel ze śniadaniami
 Temat postu: Re: Egipt - Marsa Alam
#2 PostWysłany: 28 Lis 2024 12:50 

Listopad się skończył... I jak w końcu przebiegła wycieczka/wyjazd...???
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości