Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Lis 2012 14:02 

niebieski
Mam pytanie któtre pewnie było poruszane ale nie potrafie w tej chwili znależć.
Mam WizzDiscount i zakupiłem bilet na lot do Bergamo dla siebie i znajomych a teraz na ten sam termin chciałbym dokupic jeszcze 1 osobie i najtaniej wychodzi jakbym kupił dla siebei i tej osoby - Moge mieć na to samo nazwisko 2 bilety na ten sam lot w WIZZ?
Prosż eo pilną pomoc - Dziękuje
 Profil Relacje PM off  

Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu
#2 PostWysłany: 14 Lis 2012 14:21 

Loty: 237
Kilometry: 385 010
niebieski
Ja miałem kiedyś podobną sytuację i dwa razy kupowałem bilet dla siebie na ten sam lot. Nawiasem mówiąc z żadnego z tych biletów nie skorzystałem. Nic się po tym nie wydarzyło więc najwyraźniej nie ma z tym problemu.

#3 PostWysłany: 14 Lis 2012 14:33 
Awatar użytkownika

Loty: 286
Kilometry: 463 034
O ile nikt nie bedzie podrozowal na Twoje nazwisko, to mozesz i nawet caly samolot sobie wykupic.

#4 PostWysłany: 14 Lis 2012 15:18 

niebieski
Dokladnie jak napisal XXXHOMBREXXX, nie ma problemu dopuki nie bedziesz np. odprawiony na drugi bilet, albo co gorsza probowalbys uzyc go, np. kupujac w bezclowym zeby zwieszyc sobie limit...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Lis 2012 15:47 

niebieski
Dziękuje za odpowiedż ale w takim razie inne pytanie:
- Czy dokonując odprawy dla wszystkich pasażerów gdzie Ja jestem głównym z racji że każdemu innemu kupowałem z zniżką która Ja mam w WiizDiscount nie będzie tak ż ez automatu odprawi mnie na 2 rezerwacjach ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Lis 2012 15:49 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Nie odprawi cie na dwóch rezerwacjach dlatego że dla każdej rezerwacji dokonujesz osobnej odprawy. ( Każda z rezerwacji ma przecież osobny numer)

#7 PostWysłany: 16 Lis 2012 18:47 

to tak jakbys mial 2 miejsca zarezerwowane w przypadku low fare airlines - brak znaczenia :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lis 2012 19:42 

niebieski
Akurat z tymi zakupami w bezcłówce to powinno się udać.
Inna sprawa, że latając WIZZem i RYANem po Europie nie korzystamy w ogóle z limitów.

#9 PostWysłany: 16 Lis 2012 20:59 

A mi kiedyś w Wizzie nie chciało sprzedać drugiego biletu na to same naziwsko i imię
Tzn korzystając z danych w logowaniu z Wizz XClubem chciałem kupic i drugi sobie i ekstra osobiei nie zatrybiło
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 29 Lis 2012 09:53 

Witam,
Zrobiłem rezerwację (Karta Citi i Xclusive). Znajomi zdecydowali się na lot, więc mam pytanie: czy istnieje możliwość, aby do rezerwacji dołączyć jeszcze nowe osoby, czy też muszę kupić nową rezerwację ze mną na kolejnym bilecie?
Z góry dziękuję za pomoc

#11 PostWysłany: 29 Lis 2012 10:30 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
kupić nową rezerwację
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 29 Lis 2012 15:18 

Wielkie dzięki za pomoc :)
pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: f0ku5 oraz 12 gości