Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
Lubie czasem komus pomoc w rezerwacji
ale ten forumowicz to szczyt ....... nie dokoncze

dwie rezerwacje po 4,75 czyli smieszne kwoty

przelew wykonany na 9 PLN

klopot z matematyka na poziomie elementarnym

rezerwacja pierwsza zrobiona na 4,75 reszta kasy zwrocona - zenada

Odpowiedz forumowicza na gg

lew3k
13:22:58
pierdol sie

sugeruje adminowi usuniecie tego osobnika

mod lew3k : http://www.fly4free.pl/forum/search.php ... mit=Szukaj -> Nie znaleziono...
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 206 956
Zrobiłeś drobny błąd.
Trzeba było nie reagować, a w dniu lotu użyć magicznego słowa 'CANCEL'!:)

#3 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:35 

w imieniu correos popieram prośbę, takich leszczy powinno się gonić czym prędzej żeby nam tu nie brudzili.
popieram inicjatywę pisania o takich patałachach co to za grosz kultury nie mają
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:39 
Awatar użytkownika

HON fly4free
marian30 napisał(a):
po co kupowałeś w 1 bilet, jak dwie osoby chcą jechać

lot malme-gdansk
lot malme-modlin

ta sama osoba
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
zapewne inny z forumowiczow zechce pomoc w rezerwacji drugiego lotu

link do tego tematu przeslalem na gg "lew3k"
moze to odrobine sobie przemysli

marian30 moze ja jestem starej daty oczekujac slowa dziekuje zamiast odwal sie

Ostatnio edytowany przez Roku, 22 Lut 2017 20:26, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Lis 2012 16:11 

A mi jakoś na pierwszy rzut oka też te 2 x 4,75 zł dały 9 zł :lol: po prostu ktoś się pomylił..... Najlepiej wyjaśnić sprawę a nie zaraz się gorączkować
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Lis 2012 16:21 
Awatar użytkownika

srebrny
jacek69 napisał(a):
zenek007 napisał(a):
A mi jakoś na pierwszy rzut oka też te 2 x 4,75 zł dały 9 zł :lol: po prostu ktoś się pomylił..... Najlepiej wyjaśnić sprawę a nie zaraz się gorączkować

Fantastyczne odkrycie-na Nobla z matematyki

" Istnieje anegdota, która mówi, że kobieta, którą stary Nobel darzył miłością, odeszła z młodym matematykiem. Nobel żywił od tamtego czasu uraz do tej nauki i wszystkiego, co z tą nauką związane. Na koniec zaś zastrzegł, że nagroda, którą ustanowił, nie będzie dotyczyć osiągnięć w czystej matematyce. Dlatego też najwybitniejsze umysły matematyczne otrzymywały nagrodę za osięgnięcia w fizyce, ekonomii, itd., a nie w matematyce..." :D
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Lis 2012 16:22 
Awatar użytkownika

niebieski
a chciałem wam zrobić system z komentarzami w dwie strony, to nie... ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 18 Lis 2012 16:25 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Blackall napisał(a):
a chciałem wam zrobić system z komentarzami w dwie strony, to nie... ;)

Gdyby oszustów było więcej może system byłby potrzebny. Mnie, może dlatego, że staram się zachować minima bezpieczeństwa, jeszcze nikt nie oszukał. Oczywiście przy kwotach typu 8zł inaczej przebiega transakcja przebiega niż przy 1000zł.

#10 PostWysłany: 18 Lis 2012 19:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Gaszpar napisał(a):
Oczywiście przy kwotach typu 8zł inaczej przebiega transakcja przebiega niż przy 1000zł.

A ja mam najczęściej jakieś "przygody" z tymi właśnie co chcą bilety za 1 PLN. Z tymi co kupują za 1000 pomoc zazwyczaj przebiega sprawnie i bezproblemowo.

#11 PostWysłany: 18 Lis 2012 19:32 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Mnie sie dzisiaj miarka przebrala stad ten temat na forum.
Chaykin bookowalem dzisiaj bilety dla kobiety z forum
wawa-sztokholm-wawa ogolem cena 2 PLN
przelew mial byc niezwlocznie bo wisiala jedna sztuka w systemie
do chwili obecnej ani pdf ani przelewu

jasne kwota jest smieszna ale wywola ona we mnie taki skutek ze jak beda znow dla kogos bilety po 1 sztuce w systemie to napisze nie ma kasy nie ma rezerwacji

Chaykin czesto sobie przeklejamy rozne "perelki" z bookowan biletow za 1 PLN mozna by juz o tym ksiazke napisac :D

Czy jezeli do jutra nie wplynie przelew moge te osobe z imienia i nazwiska wymienic na forum i zalozyc cos w rodzaju czarnej listy?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:12 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
niebieski
Mnie niestety pewna osoba oszukała na 534zł i to tylko dla tego, że kupowała już nie jeden raz i zawsze była w porządku.
Za naiwność się płaci :(

#13 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:23 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Fajnie to wszystko funkcjonuje,
jeden drugiemu pomaga.

dzieki kredka za info o muzeach w Rzymie
dzieki chaykin za info o muzeach w Londynie
dzieki seelk za przewodniki
itd itd itd

tyle, ze takie wkurzajace drobiazgi jak opisywane w tym watku skutecznie moga zniechecic do pomocy osobom "debiutujacym" na forum

jajacekk Twoja sprawa ups to juz duzy kaliber - wspolczuje
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:26 

niebieski
Witam. Cholernie przykre to co piszecie. Mnie się zdarza, że gdy /niestety/ muszę tłumaczyć wszystko po kolei i dociera do osoby, że korzystając z mojej karty klubowej zostaję "jednym z pasażerów" mam wrażenie, że uważają mnie za oszusta. Jacek ponad 500 zł w plecy? matko wymień tego kogoś. Pozdrawiam

#15 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:33 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
niebieski
nie wiem czy mi wolno,ale to koleś z Opolskiego. Znam jego wszystkie dane,adres, nr telefonów, on nawet twierdzi, że chce oddać, tylko, że nie ma.

#16 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:38 
Awatar użytkownika

A ja zawsze się staram dorzucić na piwo jak ktoś mi kupuje bilety i zawsze tak się zastanawiam czy te 1-2-3 złote to wystarczająco za fatygę.
Jak czytam co piszecie to zaczynam się obawiać, że niedługo będzie trzeba iść do Citi banku w łaskę, bo nikt nie będzie chciał pomóc w zakupie.

#17 PostWysłany: 18 Lis 2012 20:53 

Zbanowany
Jacku. Jesli szkoda przekracza 200 zl a w Twoim przypadku tak wlasnie jest sprawa jest u prokuratora z par. 283 KK i nie ma co sie cackac . Ow koles mysli ze bedzie Cie zwodzil a Ty czekasz i czekasz .
Sam jednemu z forumowiczy wisze tylko 90 zl (DZIEKI G !) ale nie lubie cos komu byc dluzny i dlatego pozyczylem kase i jutro wplacam (a mialo byc w grudniu)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 18 Lis 2012 21:07 

Zbanowany
Jacek69 mniejsza o szczegoly . Facek Jacka oszukal na gruba kase (prawie pol mojej wyplaty !) i za to powinien poniesc konsekwencje .
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 18 Lis 2012 21:31 

Zbanowany
Jak by prokuratorowi nie chcialo sie pracowac i by np. umorzyl to zawsze mozna pisac odwolanie .
Zreszta Jacku to w sumie nie nasza sprawa choc uwazam ze przez dzialania nieuczciwych cierpia uczciwi i np Gaszpar , AFC itd moga powiedziec : a pi... to i nie pomagam i co wtedy ? D... zbita

EDIT :

Po zastanowieniu sie i przeanalizowaniu faktow uwazam ze taka "czarna lista" powinna powstac .
Podobnie jak biala cos jak komentarze na A.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 18 Lis 2012 22:12 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Ludzie nie bądźcie naiwni !! Minimum bezpieczeństwa to pdf przelewu!! Ja przy większych zakupach i pierwszych zakupach proszącego czekam zazwyczaj na to aż przelew będzie na koncie za drugim razem pdf starcza bo mam dane delikwenta adres itp w historii przelewów w banku.
534zł to nie są przelewki!! To gruba kasa!
Jeżeli komuś się to nie podoba może iść do innego użytkownika, który pomaga i pewnie znajdzie się ktoś, kto mu zrobi rezerwację bo "ostatni bilet" itp (nie nawiązuje tutaj do wypowiedzi Correosa) ale jeżeli wszyscy trzymali by się pewnych zasad nie było by ucieczek kupujących do innych pomagających.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości