Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Gru 2012 00:30 

Jakiś czas temu kupowałam bilet w Ryanairze do Oslo z Modlina. Jak się wyszukuje w Ryanie bilety, to na górze strony z wynikami jest panel pokazujący ile kosztuje bilet na tę destynację każdego dnia w tygodniu. W "moim" terminie była cena 67, ale po kliknięciu okazywało się, że bilet kosztuje 1 zł. Kupiłam go, wszystko poszło standardowo, kasa zeszła z konta, dostałam potwierdzenie na maila, mam numer potwierdzenia rezerwacji...

Teraz pytanie: mam ten bilet? Nie chce mi się wierzyć, że Ryan wrócił do biletów za złotówkę, ale dostałam potwierdzenie. Z doświadczenia wiem, że próby skontaktowania się z Ryanem to orka po ugorze. Załączam zrzut ekranu.

Załączniki:
cenzura.png
cenzura.png [ 253.01 KiB | Obejrzany 715 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 16 Gru 2012 00:35 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
niebieski
http://www.fly4free.pl/hit-niepodziewan ... -ryanaira/ :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Gru 2012 00:35 

niebieski
tak, bilet jest kupiony ;-)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Gru 2012 00:36 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Oczywiście że masz ten bilet..
Było parę dni temu o tym na forum , że Ryan ma bilety po złotówkę, i to m.in. w skandynawskich kierunkach

#5 PostWysłany: 16 Gru 2012 00:51 

Woooow! Bóg chce, żebym jechała oglądać zorze polarne! : ) Za ostatnią kasę się szarpnęłam na ten wyjazd a tu taka miła niespodzianka : D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Gru 2012 01:19 

Zbanowany
niebieski
1,02zl ostatnia kasa? panie premierze, jak zyc?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Gru 2012 01:26 
Awatar użytkownika

srebrny
Noo.... Aż strach pomyśleć jak Panna Marta wróci skoro już lot 'tam' był za ostatnie pieniądze...

#8 PostWysłany: 16 Gru 2012 01:35 

Komornik napisał(a):
1,02zl ostatnia kasa? panie premierze, jak zyc?

To wina Tuska!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości