Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Gru 2012 01:41 

Wybrałem lot Jedna strona 4zł, powrót 17. Płatność konto wizz (0.00) i w podsumowaniu mam 21zł. Wszystko ok. Dla jednej osoby. A jak chcę to samo dla dwóch osób to nagle przy tej samej metodzie płatności robi się 128 za wszystko.. i nie wiem skąd to się bierze?...
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 23 Gru 2012 01:50 

ano stad, ze w takiej cenie jest widac jeden bilet w kazda strone...
kup wiec najpierw bilet dla jednej osoby a potem dla drugiej bedzie suma nizsza niz 128 zlotych...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Gru 2012 01:58 

no właśnie czy to nie jest tak, że to tylko taki jeden bilet? I kupię za 21zł a drugiego osobno już nie będzie można po takiej cenie tylko droższy
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:02 

dokladnie! ale jezeli kupisz od razu dwa bilety to za kazdy zapalcisz wyzsza cene, gdyz tak system potraktuje rezerwacje...gdy natomiast kupisz je oddzielnie( jak Ci radze) to przynajmniej pierwszy bilet bedziesz mial za nizsza cene....
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:08 

no właśnie chciałbym dwa po niższej cenie i nie wiem czy to przejdzie. Nie da się sprawdzić czy to jest tylko jeden bilet w takiej cenie na cały samolot czy tylko taka podwyżka przy rezerwacji dwóch jednocześnie. Nie chcę zapłacić za jeden i żeby się okazało potem, że drugi jest za 6 razy tyle
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:13 

Loty: 239
Kilometry: 350 472
niebieski
Koller napisał(a):
no właśnie chciałbym dwa po niższej cenie

ile ty masz lat, że myślisz, że dostaniesz wszystko, czego zechcesz?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:14 

Wiadomo. Każdy chce zaoszczędzić. Nie wymagam nie wiadomo czego. Chciałem tylko wiedzieć jak to działa i czy ten sposób zadziała
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:24 

no przeciez juz Ci pisalem: bilety sa sprzedawane w okreslonych pulach( w kazdej jest 1, 2 ,3 albo jeszcze wiecej biletow w danej cenie) kupujac jeden bilet dostajesz pierwszy z najtanszej puli...jezeli kupujesz dwa, to sa 2 mozliwosci: albo w najtanszej puli sa 2 lub wiecej biletow i wtedy kupujesz 2 bilety za niska cene lub wersja druga( ta dotyczy Ciebie) w najtanszej puli jest tylko jeden bilet, wiec gdy chcesz kupic 2 to system sprzeda Ci 2 bilety z nastepnej puli( drozszej)...czy teraz rozumiesz? w zwiazku z tym lepiej kupic bilety oddzielnie bo wtedy ten pierwszy masz taniej...
prosciej nie umiem wytlumaczyc;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:27 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 83 213
niebieski
Nie dostaniesz dwóch tańszych biletów bo w puli został tylko jeden. W związku z tym najlepiej zadowolić się tym jednym a drugi dokupić w normalnej cenie :) Zwłaszcza że za chwile i ten jeden może zniknąć.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:33 
Awatar użytkownika

niebieski
ja już go kupuje, ścigajmy się : )

#11 PostWysłany: 23 Gru 2012 11:26 

nom ok, będę wiedział. Myślałem, że jest zrobione tak, że biletów jest np jeszcze więcej ale jedna osoba może kupić tylko jeden a drugi droższy (że pierwszy będzie tańszy zawsze), i każdy pojedynczy będzie taki tani a jak ktoś chce kupić dla dwóch osób to już nie może skorzystać z 2x tani. A tu się okazało, że tylko 1 został na ten lot.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości