Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 156 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 11 Kwi 2013 18:44 

Loty: 163
Kilometry: 188 335
wntl napisał(a):
Kański napisał(a):
a dziś doładowałem konto za 1500zł... :(

e tam, ja w południe załadowałem za 5000 :D

5% w jeden dzień - niezła lokata ;)

Tanie loty do Włoch: bilety do Mediolanu z 4 miast od 80 PLN! Tanie loty do Włoch: bilety do Mediolanu z 4 miast od 80 PLN!
Wiosenne loty Ryanair do Chorwacji z 7 polskich miast już od 175 PLN. Także okołoweekendowo Wiosenne loty Ryanair do Chorwacji z 7 polskich miast już od 175 PLN. Także okołoweekendowo
#22 PostWysłany: 11 Kwi 2013 18:48 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Przynajmniej jakiegoś wielkiego oburzenia nie ma przez te 5%.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 11 Kwi 2013 18:52 
Awatar użytkownika

kibek napisał(a):
Ja dostałem tylko 18 PLN

To ile każdy dostał zależało od stanu konta Wizz - dawali po 5% zgromadzonych środków.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 11 Kwi 2013 18:53 
Awatar użytkownika

niebieski
AndziaP84 napisał(a):
cyberpunk64 napisał(a):
właśnie dokonałam przelewu pkt z citi do wizza, po co było ciułać :(

Masz uciułane - ok. Nie wiadomo jak to z tymi opłatami będzie (jedna karta do wszystkiego?). Ale masz kartę a więc WDC = tańsze bilety ;)

a swoją drogą jak zrobią np. jedna kartę do płatności to co ze zgromadzonymi na koncie pieniędzmi? chyba, że posiadaczom WDC zostawią konto Wizz ;)

przed chwilą przysłali mejla i dostałam za DARMO 20 zł, myślisz, że powinnam się cieszyć? drugie 20 zł było w citi (żeby się nie przeterminowało)
Wizz kończy swój żywot jako supertania linia, moim zdaniem strzelają sobie w kolano tymi częstymi zmianami, nie mówiąc o piórniku

#25 PostWysłany: 11 Kwi 2013 18:57 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
i ja dostałem maila haha ale nic nie ogarniam z niego xD

"Уважаеми/а xxxxxxxxxx,

Бонус кредит във Вашата Wizz сметка!

Моля, обърнете внимание, считано от 12 април Wizz Air прекратява таксуването на клиентите с такса за резервация, вследствие от това, предимството от нулева такса за резервация при плащане от Wizz сметка, ще се прилага за резервации, направени след тази дата.

Ние заредихме еднократен бонус кредит във Вашата сметка безплатно, за да Ви насърчим да ползвате Wizz сметката за по-нататъшните си резервации. Сумата на бонус кредита съответства на настоящия баланс по сметката Ви.

Зареден кредит: 41.00 PLN

Изтичане на заредения кредит: 12 04 2014

Посетете нашия уебсайт на wizzair.com и вижте много наши нови дестинации!"
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 11 Kwi 2013 19:09 

platynowy
Wizz oczywiście przemawia językiem bełkotu marketingowego. Nie rezygnują z haraczu tylko od jutra będzie on wliczony w cenę biletu.

#27 PostWysłany: 11 Kwi 2013 19:36 

niebieski
Przy karcie Wizz Air naliczają się pieniążki ale żeby je żeby je przelać czy aby ie trzeba mieć 1400 zł uzbierane? Jeżeli tak to przy przelewie jednorazowym takiej kwoty jest taki Urząd który czeka na nasze pieniążki. Ale w tym wypadku taki problem to nie problem. Zobaczymy co po północy nam zostanie podane. Pozdrawiam

#28 PostWysłany: 11 Kwi 2013 19:51 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
mucha napisał(a):
Wizz oczywiście przemawia językiem bełkotu marketingowego. Nie rezygnują z haraczu tylko od jutra będzie on wliczony w cenę biletu.

Ostatnio coś cicho było z promocjami wizza. Obstawiam że wrzucą tanią pulę i będą udawać że opłata zniknęła, a potem powolutku wskoczy zakamuflowana i już nie będzie biletów po kilka-kilkanaście złotych.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 11 Kwi 2013 19:59 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Jestem przekonany, że ta zmiana na dobre nam nie wyjdzie i na pewno będziemy musieli płacić więcej :(
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 11 Kwi 2013 20:18 

niebieski
zbyhu napisał(a):
mucha napisał(a):

Ostatnio coś cicho było z promocjami wizza. Obstawiam że wrzucą tanią pulę i będą udawać że opłata zniknęła, a potem powolutku wskoczy zakamuflowana i już nie będzie biletów po kilka-kilkanaście złotych.

Czyli po północy kupujemy co się da :D
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 11 Kwi 2013 20:38 

HON fly4free
zbyhu napisał(a):
Ostatnio coś cicho było z promocjami wizza.

najwyraźniej przestałeś cztery dni w zeszłym tygodniu
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 11 Kwi 2013 20:39 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Można też mieć przypuszczenie że będzie można użyć z powrotem części punktów a resztę dopłacić dowolną kartą, wtedy WDC będzie miało sens przy rezerwacjach dla kogoś.

#33 PostWysłany: 11 Kwi 2013 20:43 

Niestety mam podobne informacje co mucha. Opłata rezerwacyjna ma być wliczona w cenę biletu:/

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj

Ostatnio edytowany przez maciejwroclaw, 11 Kwi 2013 20:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 11 Kwi 2013 20:44 

Może ktoś wreszcie sprawdził ile biletów do 50 zł było zarezerwowanych i nie wykorzystanych. Z mojego punktu widzenia to promocje za 4 czy 28 zł były nieosiągalne bo musiałem kogoś prosić o rezerwację (raz tylko zdążyłem :D). Myślę, że wizzair woli sprzedać te bilety do osób, które polecą... i nie spakują się w mały bagaż, wypiją coś na pokładzie, czasami nie wydrukują karty itp...

Starzy wyjadacze i tak będą latali za grosze - a do nich mogą dołączyć potencjalni nowi klienci...

Ja się cieszę ze zmiany i teraz chętnie sobie kupię członkostwo w klubie :P

Wczuwając się jednak w sytuację innych to uważam, że bonus za doładowania powinien być znacząco większy. Taka informacja z dnia na dzień jest nieuczciwa wobec tych co mają konto wizz.

Z pozdrowieniami
frut

#35 PostWysłany: 11 Kwi 2013 21:11 

Loty: 163
Kilometry: 188 335
frut napisał(a):
Wczuwając się jednak w sytuację innych to uważam, że bonus za doładowania powinien być znacząco większy. Taka informacja z dnia na dzień jest nieuczciwa wobec tych co mają konto wizz.

Mc zmiejszy interchange, to i punktów nie będzie ;)

#36 PostWysłany: 11 Kwi 2013 21:13 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
niebieski
A może to odpowieć na oferty typu " mam na koncie środki pomogę w zakupie " itd
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 11 Kwi 2013 21:23 
Awatar użytkownika

niebieski
jacek69 napisał(a):
zbyhu napisał(a):
mucha napisał(a):

Tak tez będzie najprawdopodobniej.
Pewnie chcą być drugim easyjetem, bo ich zazdrość zżera, że tamci, wcale nietani, do tego są lubiani, mają po brzegi pełne samoloty, super siatkę połączeń i uznani za najlepszego przewoźnika niskokosztowego w Europie.
Jednak najpierw musieliby zmienić osobę, która zarządza operacyjnie w firmie, bo wizerunkowo, to daleka droga przed nimi.

Co do opłaty w Wizz, to trochę polecieli w ..., że nie było ostrzeżenia wcześniej. Teraz wiele osób zostanie z zablokowanymi pieniędzmi na kontach, które będą bezużyteczne.

Sorry za OT:
Ale czy ktoś leciał już easyJetem i wie, czy jest tak więcej miejsca na nogi niż w Wizzie?

#38 PostWysłany: 11 Kwi 2013 21:40 

Jacek69, nikt to o żadnych zaufanych źródłach nic nie pisze. Jestem w trasie i po prostu zasmialem sie jak przeczytałem, że wizzowi miałoby się rzekomo wyjść na złe wprowadzenie opłaty rez. przy płatności karta citi wizz albo ze z własnej woli zamierza zlikwidować tą opłatę rez. Stąd sprostowanie.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 11 Kwi 2013 22:06 
Awatar użytkownika

Zapisałem sobie ceny kilku przykładowych bardzo tanich (max 20 zł) biletów na różne kierunki. Zobaczymy jak będą one wyglądać za dwie godziny gdy zmiana oficjalnie wejdzie w życie...
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 12 Kwi 2013 00:08 
Awatar użytkownika

Jak na razie brak zmian, a jest 12.04.2013 r...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 156 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości