Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Maj 2013 11:37 
Awatar użytkownika

Rezerwacja na www.jetairfly.com Sporo dat od listopada do marca 2014. Opłata rezerwacyjna to 15 euro niezależnie od ilości osób.

Załączniki:
meksyk.png
meksyk.png [ 69.74 KiB | Obejrzany 3499 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka do Algarve za 926 PLN. Loty z Gdańska + 3 noclegi w 4* hotelu Wycieczka do Algarve za 926 PLN. Loty z Gdańska + 3 noclegi w 4* hotelu
Wiosna w Chorwacji: 7 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2499 PLN. Wylot z Katowic Wiosna w Chorwacji: 7 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2499 PLN. Wylot z Katowic
#2 PostWysłany: 31 Maj 2013 11:56 
Awatar użytkownika

Loty: 87
Kilometry: 188 854
FYI Bilety w tej cenie są dostępne Od listopada 2013 do Maja 2014...

EDIT. W podobnej cenie jest też np. Jamajka.

#3 PostWysłany: 31 Maj 2013 12:31 
Awatar użytkownika

HON fly4free
hm, ciekawa oferta. Jedyne, co mnie martwi, to sama linia. Próbuję znaleźć jakieś opinie o nich, ale jest ich bardzo mało i do tego dość kiepskie. A o ich własnej stronie to już nawet nie wspomnę... Z drugiej strony, trochę to zrozumiałe, to wygląda na to, że zajmują się głównie obsługą grup z biur podróży, zwłaszcza TUI (choć inne tego typu linie, jak Condor, czy Air Berlin, które na trasach wakacyjnych też obsługują biura podróży, są jednak o wiele bardziej obecne w internecie).
Leciał ktoś z nimi na dalekich dystansach? Byłbym bardzo wdzięczny za podzielenie się odczuciami. Chodzi mi nie tylko o wygodę foteli, ale też, np. o ewentualne koszy dodatkowe na pokładzie (płatne słuchawki, napoje, posiłki, itp.).

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Maj 2013 12:45 

złoty
tropikey napisał(a):
hm, ciekawa oferta. Jedyne, co mnie martwi, to sama linia. Próbuję znaleźć jakieś opinie o nich, ale jest ich bardzo mało i do tego dość kiepskie. A o ich własnej stronie to już nawet nie wspomnę... Z drugiej strony, trochę to zrozumiałe, to wygląda na to, że zajmują się głównie obsługą grup z biur podróży, zwłaszcza TUI (choć inne tego typu linie, jak Condor, czy Air Berlin, które na trasach wakacyjnych też obsługują biura podróży, są jednak o wiele bardziej obecne w internecie).
Leciał ktoś z nimi na dalekich dystansach? Byłbym bardzo wdzięczny za podzielenie się odczuciami. Chodzi mi nie tylko o wygodę foteli, ale też, np. o ewentualne koszy dodatkowe na pokładzie (płatne słuchawki, napoje, posiłki, itp.).

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bartek

Linia należąca do TUI, a może będąca częścią TUi od lat obsługująca chartery. Nie wiem co w niej podejrzanego.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Maj 2013 12:59 
Awatar użytkownika

HON fly4free
może źle się wyraziłem - nie chodzi mi o moje podejrzenia, co do tej linii (mam świadomość, że należy do TUI, więc jakaś firma krzak to nie jest), a raczej o komfort podróży (lub jego brak). Wiadomo, 9, czy 10 godzin w samolocie upływa milej, jak jest wygodnie (wystarczający odstęp między fotelami, szerokie fotele, itp.), a inaczej, jak operator wciska do samolotu tyle foteli, ile tylko wlezie. Do tej pory kilka razy zdarzyło mi się lecieć Condorem (działa chyba na dość podobnych zasadach) i było całkiem OK. Jeśli tu jest zbliżona sytuacja, to muszę to szybko przemyśleć. Szkoda tylko, że nie są jeszcze znane godziny lotów.

A moje obawy biorą się też z negatywnych opinii, jakie czytałem o Arkefly, która też należy do TUI...

I jeszcze jedna sprawa -widzę, że w tej samej cenie są też loty na Zanzibar.

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Cze 2014 13:43 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
niebieski
Powiedzcie mi, czy Dominikana za te 400 euro na przełom Styczeń/Luty z tej promocji to jest dobra cena, czy można coś znaleźć tańszego nie last minut?

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Cze 2014 18:37 
Awatar użytkownika

Wielkie dzięki Murdock !!

Polujemy na Dominikanę na podróż poślubną i w końcu udało nam się zarezerwować tanie bilety :)

Za 2 osoby w tę i z powrotem 1000 euro + 600zł za WizzAira do Brukseli. Rewelacja!

Jeszcze raz dziękujemy :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości