Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Autor Wiadomość
#781 PostWysłany: 11 Sie 2013 15:20 

Zagapiłem się i karta straciła ważność 2 miesiące temu, zostało tam 70zł więc chciałbym je odzyskać.
Wizyta w placówce załatwi sprawę ?
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#782 PostWysłany: 11 Sie 2013 15:41 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
karoll napisał(a):
Zagapiłem się i karta straciła ważność 2 miesiące temu, zostało tam 70zł więc chciałbym je odzyskać.
Wizyta w placówce załatwi sprawę ?

Trzeba wykupić kasę z karty. Za odpowiednią opłatą jest to możliwe w placówce banku. Jednak z tego co pamiętam jak, kiedyś się dowiadywałem trzeba mieć ten papierek, który przychodził z kartą w kopercie. Bez tego się nie uda.

#783 PostWysłany: 11 Sie 2013 16:00 

Dokładnie zawartość tej koperty czyli tą kartkę z numerem konta itd do której przyklejona była karta a wykup kosztuje 20 pln

#784 PostWysłany: 11 Sie 2013 21:04 

Dokładnie tak + kilka zeta < nie pamiętam teraz ile ale nie więcej niż 5> za przelew odzyskanej kasy na konto bankowe inne niż BZWBK.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#785 PostWysłany: 12 Sie 2013 23:17 

Ok, dzięki za info, papierek znalazłem ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 65 gości