Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:14 

Witam, mam pilne pytanie w piątek wieczorem zakupiłam bilety w jedną stronę z warszawy do barcelony na wizzair i zrobiłam przelew bankowy, który jeszcze do dzis nie doszedł bo nie mam potwierdzenia rezerwacji i w statusie nadal mi pisze że oczekują na mój przelew. Pytanie jedno to czy wybrałam dobry numer konta bankowego do przelewu poniewaz dla Poland wyświetliło mi się dwa numery jeden dla przelewów krajowych a drugi dla międzynarodowych i wybrałam ten dla przelewów krajowych czy to ok? A drugie pytanie jeśli im to jeszcze nie doszło to czy mogę się z tego jakoś wycofać bo dziś są tansze bilety z katowic i bardziej ta opcja by mnie interesowała bo mam bliżej niz do warszawy tylko pewnie zmiana lotniska wylotu jest bardzo droga? I jaki jest z nimi kontakt? można pisac maile odpisują wg czy tylko telefonicznie gdzie biorą strasznie duże sumy za połączenie? Zaznacze że zostało mi tylko 2 tygodnie do wylotu wiec muszę to pilnie załatwic. Z góry dziękuje za każdą pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa
#2 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:22 

Wybrałaś dobry numer konta, wielokrotnie tak robiłem.Przypuszczam, że dostaną pieniądze jutro i status Twojej rezerwacji się zmieni. Co do wycofania się z tej transakcji i zrobienia dziś nowego przelewu - obawiam się, że taki numer nie przejdzie :)

Pozdrawiam i powodzenia.

Tomek
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:22 

viewtopic.php?f=181&t=17452&hilit=wizz+przelew
 PM off  

#4 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:26 

czyli nie musiałam wybierac tego numeru konta z PL na początku? bo jak tak patrze to te numery są takie same tylko miedzynarodowy ma PL na początku własnie i opcja zmiany miejsca wylotu jest droga?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:27 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Zbanowany
niebieski
Przelew jest zaksięgowany w ciągu kilku dni roboczych,
jeśli był robiony w piątek wieczorem to wychodzi z banku w poniedziałek rano i Wizz musi mieć czas aby go zaksięgować

#6 PostWysłany: 04 Wrz 2013 12:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Z cennika wizza:

Flight change fee
via wizzair.com Per flight, per passenger 30 EUR / 26 GBP
Flight change fee
via call centre Per flight, per passenger 45 EUR / 38 GBP

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości