Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Tui.it PROBLEM
#1 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:02 

Hej, w sobotę kupiłem przez tui.it bilety na filipiny (przez saudia airlines nie chciało zaakceptować karty kredytowej bez 3do czy jakos tak). Dostałem potwierdzenie rezerwacji na maila(conferma prenotazione) i czekałem na drugiego maila z biletem czy cos. Dzisiaj dostaje kolejnego maila ze
"Gentile Cliente,
Siamo spiacenti di doverle comunicare che non è possibile confermare la prenotazione in oggetto. La stessa risulta quindi annullata.
Non è stato effettuato alcun addebito sulla carta di credito."
Jeśli dobrze rozumiem nie mogą potwierdzić rezerwacji i została anulowana. O co chodzi?? Bilety na loty wewnętrzne po wyspach już kupione przez airasia.com tą samą kartą, bez żadnego problemu.
Będę wdzięczny za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa
 Temat postu: Re: Tui.it PROBLEM
#2 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:05 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Tłumacząc google translate: podróż została anulowana. W sprawie dalszych pytań najlepiej kontaktowac się z z pośrednikiem, gdyż on zna szczegóły problemu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:20 

Dzieki, tylko wlasnie mam teraz dylemat czy probowac sie dogadac, czy kupic przez jakas inna strone bilety(ktore juz powoli drozeja).Jakie inne strony polecacie?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:21 

Loty: 466
Kilometry: 1 035 309
srebrny
kup bezpośrednio w saudi

#5 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie udalo im sie sciagnac tej kwoty z kredytowki.
Zadzwon do nich, moga miec jakies limity jak w Beneluxie, ze booking jest mozliwy tylko jak mieszkasz w tych krajach (w tym wypadku IT)

#6 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:38 

Nie moge kupić bezpośrednio w saudi, bo moja karta nie ma jakiegos zabezpieczenia 3do czy cos takiego. Napisałem maila do tui. nie wiem czy czekać na odpowiedź od nich czy kupić bilety gdzie indziej(gdzie proponujecie?) zanim podrożeją jeszcze bardziej.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:39 

platynowy
Kup gdzie indziej.

#8 PostWysłany: 23 Wrz 2013 14:07 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Bartq napisał(a):
Nie moge kupić bezpośrednio w saudi, bo moja karta nie ma jakiegos zabezpieczenia 3do czy cos takiego. Napisałem maila do tui. nie wiem czy czekać na odpowiedź od nich czy kupić bilety gdzie indziej(gdzie proponujecie?) zanim podrożeją jeszcze bardziej.

nie lepiej skontaktowac sie z bankiem lub poszukac w rodzinie kogos z karta 3d?

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości