Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:20 

Witam,
Mam od kilku dni karte citi wizzair , rowniez od roku posiadam konto na stronie Wizzair.
W jaki sposób ustawia się aby pkt z karty citibank przechodziły na moje konto w Wizzair?

dziękuję za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi
Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
#2 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:33 
Awatar użytkownika

karta jest niby przypisana do twojego konto po tym samym adresie email. A najlepiej zadzwon do Citi tam uzyskasz pomc
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:36 

tak jak mowi placek ja nic nie musialem robic
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:37 

Pytam ponieważ aktywowalem karte i na koncie Wizz w profilu nie ma przypisanej karty:(, wiec mysle że trzeba może samemu to wklepac gdzieś... chyba że trwa to kilka dni zanim ta karta sie tam pojawi.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:42 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
niebieski
mieciuu napisał(a):
W jaki sposób ustawia się aby pkt z karty citibank przechodziły na moje konto w Wizzair?

Punkty z karty Citi same nie przechodzą na konto Wizzair. Trzeba je po prostu przelać.
Na koncie karty kredytowej w górnym lewym rogu masz zakładkę "katalog nagród" wchodzisz w nią i przelewasz punkty, które są zamieniane na kwotę na Twoim koncie w Wizzair. Przeważenie trwa to do trzech dni.

#6 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:45 

jajacekk napisał(a):
mieciuu napisał(a):

Punkty z karty Citi same nie przechodzą na konto Wizzair. Trzeba je po prostu przelać.
Na koncie karty kredytowej w górnym lewym rogu masz zakładkę "katalog nagród" wchodzisz w nią i przelewasz punkty, które są zamieniane na kwotę na Twoim koncie w Wizzair. Przeważenie trwa to do trzech dni.

To wiem, ale skąd będą wiedzieć gdzie przelać pkt. skoro nie podawalem w Citi numeru konta Wizzair, które mam załozone ponad rok , akarte posiadam od kilku dni... stąd moje pytanie.
pzdr,
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Sty 2014 12:54 
Awatar użytkownika

mieciuu napisał(a):
jajacekk napisał(a):
mieciuu napisał(a):

To wiem, ale skąd będą wiedzieć gdzie przelać pkt. skoro nie podawalem w Citi numeru konta Wizzair, które mam załozone ponad rok , akarte posiadam od kilku dni... stąd moje pytanie.
pzdr,

ale podawales im adres email prawda ?? wiec mozesz sprawdzic czy ligin do wizz masz na ten sam email co podales do citi, ewnetualnie zadzown i sie upewnij, w innym przypadku punkty mozesz poslac w kosmos ;) Mozesz tez sprobowac zalozyc nowe konto wizz na email ktory podales citi.

Wybacz, ale zepsula sie moja szklana kula, i nie potrafie sprawdzic czy napewno masz dobrze wszytko skonfigurowane ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:08 

E-mail ten sam. Może muszę zaczekac az w katalogu pojawi sie jakiś pkt i wtedy uwidoczni sie mozliwośc przelania.
Dzieki za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:31 

Zbanowany
możesz zadzwonić do Citi, oni powinni widzieć Twoj numer konta wizz, jeżeli jest taki sami, jaki Ty widzisz logując się na swoje konto Wizz to nie powinno być problemu. A dla pewności jeżeli już masz jakieś punkty to prześlij sobie małą liczbę np. 10 i zobacz czy po paru dniach będą na koncie Wizz.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Sty 2014 13:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Miałem podobną sytuację jak mieciuu. Sprawę załatwiłem przez konsultanta w Citi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości