Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:13 

Loty: 159
Kilometry: 216 609
niebieski
warunki wymiany:
roczne zwolnienie platinium lot z opłat
anulowanie 25 zł za monit :)
3000 mil
 Profil Relacje PM off  

Wiosenny tydzień w 4* hotelu (z wyżywieniem) na Lanzarote za 2653 PLN. Wylot z Warszawy Wiosenny tydzień w 4* hotelu (z wyżywieniem) na Lanzarote za 2653 PLN. Wylot z Warszawy
Wiosenny city break w Batumi za 550 PLN. Loty z Warszawy i 3 noce w 5* hotelu Best Western Wiosenny city break w Batumi za 550 PLN. Loty z Warszawy i 3 noce w 5* hotelu Best Western
#2 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:26 

Art 77 - czy te warunki otrzymałeś po telefonicznej rezygnacji z karty wizz?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Maj 2014 14:39 

Loty: 159
Kilometry: 216 609
niebieski
o zwolnieniach dożywotnio pisałem wyżej - chwyt marketingowy
nie rezygnowałem , tylko negocjowałem na infolinii , ale ostatnio miałem trochę naliczanych odsetek a akurat to oni lubią a nie duże obroty
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Maj 2014 14:55 

Loty: 1052
Kilometry: 1 034 002
platynowy
No ja mam rzeczywiście zwolnienie z opłaty na zawsze - o niczym nie muszę przypominać, po prostu nie płacę.

Ostatnio żona pomyliła karty i 2 razy wybrała kasę z bankomatu, więc moja siła przetargowa mocno rośnie :lol:

Zaraz do nich dzwonię.

#5 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:03 

niebieski
Witam,
W związku z tym, że Wizzair rozwiązał umowę z Citi karta ta nie ma już dla mnie żadnych korzyści.
Pani z działu obsługi klienta poinformowała mnie, że wymienią mi ją bezpłatnie na inną kartę z ich oferty.
Przeglądam, czytam i nie za bardzo wiem co wybrać.
Może ktoś z Was dokonał już wymiany i podzieli się argumentami na swój wybór.

pozdrawiam
heniek
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:07 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Też się zastanawiam nad wymianą i skłaniam się ku BPH Ryanair.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:14 

niebieski
ja mam niestety debet na karcie, którego nie chce mi się od razu spłacać, chyba, że można przenieść kartę do innego banku z garbem ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:29 

Posiadam kartę VISA Ryanair banku BPH i ogólnie daje ona radę :).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:37 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
A nie lepiej poczekać i wyciągnąć z Wizza Citi maksa do 15 czerwca by potem spokojnie przyjrzeć się ofercie nowego partnera Wizz?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
Tomek Zien napisał(a):
A nie lepiej poczekać i wyciągnąć z Wizza Citi maksa do 15 czerwca by potem spokojnie przyjrzeć się ofercie nowego partnera Wizz?

uwazam to za bardzo roztropne rozwiazanie, ponadto bedziemy miec juz jakas wiedze jak zachowaja sie inne banki po zmianach stawek opłat interchange
kwota transakcji/naliczone mile
kwota transakcji/bilety Ryana
etc...
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Maj 2014 09:50 
Awatar użytkownika

srebrny
może się ktoś podzielić doświadczeniami z tą kartą VISA Ryanair BPH
są jakieś ograniczenia, myki ze strony ryana, jakie są koszty tej karty etc.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Maj 2014 10:03 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
http://www.bph.pl/pl/klienci_indywidual ... we/ryanair
http://www.ryanairkarta.pl/

Realizacja Bonu jest możliwa z zastrzeżeniem miesięcy: lipiec i sierpień, okresu Świąt Bożego Narodzenia (15 grudnia – 10 stycznia)
oraz Świąt Wielkiej Nocy
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Maj 2014 10:11 

Mi powiedzieli przy próbie rezygnacji z karty przez infolinię że stracę członkostwo w klubie wizz! Ściema?

#14 PostWysłany: 28 Maj 2014 11:05 

totutotam napisał(a):
Mi powiedzieli przy próbie rezygnacji z karty przez infolinię że stracę członkostwo w klubie wizz! Ściema?

jak dla mnie TAK, bo członkostwo w wdc przyznawane jest na rok (by porozmawiać z fachowcem i osobą kompetentną piszę się na swoim koncie citi online - kontakt z bankiem - rezygnacja z karty kredytowej, choć jak dla mnie na razie nie ma to sensu, do póki nie znamy nowego partnera bankowego wizzair, choć i data 16.06 szybko się zbliża co powoduje, że można ugrać więcej niestety obecnie z mało atrakcyjnej oferty kk citi banku)
 PM off  

#15 PostWysłany: 28 Maj 2014 11:12 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Mnie ich propozycje nie zadowoliły i już biegnie okres wypowiedzenia od tygodnia, karta już spłacona i leży w szufladzie. Ciekaw jestem czy jeszcze będą dzwonić :P Lot Platinium dożywotnio za darmo bym łyknął, zawsze darmowa kredytówka w portfelu może się przydać w awaryjnych sytuacjach.

#16 PostWysłany: 28 Maj 2014 11:16 

04patryk12 napisał(a):
Mnie ich propozycje nie zadowoliły i już biegnie okres wypowiedzenia od tygodnia, karta już spłacona i leży w szufladzie. Ciekaw jestem czy jeszcze będą dzwonić :P Lot Platinium dożywotnio za darmo bym łyknął, zawsze darmowa kredytówka w portfelu może się przydać w awaryjnych sytuacjach.

trochę szkoda, bo żabka służy pomocą i ileś tam jeszcze pkt na bilety wizzair można zdobyć, no chyba, że z oferty wizzair też zrezygnowałeś ;)
 PM off  

#17 PostWysłany: 28 Maj 2014 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Anonymous napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

trochę szkoda, bo żabka służy pomocą i ileś tam jeszcze pkt na bilety wizzair można zdobyć, no chyba, że z oferty wizzair też zrezygnowałeś ;)

Wiem Wiem, że szkoda ale jakoś nie chce mi się do żabek biegać i płacić fikcyjne rachunki, a punktami jestem już przyjemnie zatankowany:P

#18 PostWysłany: 28 Maj 2014 15:28 

niebieski
Tomek Zien napisał(a):

ale co jeszcze można z niej wyciagnąć? Citi poinformował mnie, że punkty się już nie naliczają od połowy maja.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 28 Maj 2014 15:31 

heniek napisał(a):
ale co jeszcze można z niej wyciagnąć? Citi poinformował mnie, że punkty się już nie naliczają od połowy maja.

i ty dajesz się tak oszukiwać, póki co nic się nie zmieniło czyli pkt są naliczane, przelewane na konta mywizz i akceptowane przez wizzair (wielokrotnie po 15.05 sprawdzone)

jak dla mnie to pomyliły ci się daty, w e-mailach jest data po 15.06.2014r.
 PM off  

#20 PostWysłany: 28 Maj 2014 15:39 

niebieski
Faktem jest, że np. u mnie na koncie on-line karty Wizz już nie widać w "Katalogu nagród". Jest natomiast pokazana ta karta, na którą się zgodziłem w rozmowie z konsultantką Citi. Ilość punktów wciąż widzę w prawym górnym rogu, ALE nie mam już możliwości przelania ich na konto WizzAir.

Co więcej, w zakładce "Serwis transakcyjny" widoczne są dwie karty, ale przy starej (Citi Wizz) zarówno "Obecne saldo zadłużenia", jak i "Saldo dostępne" wynoszą 0.

Właściwe salda są natomiast przypisane do nowej karty (wraz ze zmienionym numerem rachunku do spłaty), mimo iż owej karty nie mam jeszcze nawet fizycznie u siebie!

Dziwne... ale mam cichą nadzieję, że robiąc transakcje kartą Citi Wizz (która wciąż działa!) jeszcze punkty WizzAir gromadzę.

Ktoś ma taką samą sytuację?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: mezo23, witaminek, xdk oraz 36 gości