Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 03 Maj 2014 17:30 

żadna ściema (rzeczywistość i realne 30zł/bilet), tylko część składowa każdego biletu, której nie da się w żaden sposób ominąć
 PM off  

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#402 PostWysłany: 03 Maj 2014 18:08 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
Oczywiście masz rację. Sam przecież pisałem że właśnie zapłaciłem po 30 zł od biletu czegoś co wizz nazywa "opłatą". Lepiej to brzmi bilet za 4 zł + 30 zł opłaty niż bilet za 34 złote co nie znaczy że to nie ściema marketingowa. Tak czy siak musisz wywalić 34 złote ale "brzmi to inaczej"
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 20 Cze 2014 00:56 

warzywo440 napisał(a):
Czy jest możliwe żeby przez aplikację mobilną wizza zapłacić częściowo za bilety ze środków na koncie wizz? a resztę normalnie kartą?

Niestety wygląda na to że nie. Sam próbowałem kupić przez aplikację, ale nie da się dopłacić, trzeba mieć na koncie wizz całą kwotę. Takie niedopracowanie które skutecznie zniechęca do zakupu biletu w tej firmie.

By Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 26 Cze 2014 10:45 

Loty: 65
Kilometry: 117 167
Wiem, pewnie lamerskie pytanie, mam nadzieję, że mi nie pociśniecie, ale gdzie sprawdzić ważność mojego WDC ?. Na koncie na stronie Wizza w informacjach o koncie mam tylko status iż jest aktywne.
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 26 Cze 2014 10:49 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Pocisnę Ci że nie poszukałeś na forum - to pytanie padło już przynajmniej kilka razy.

Na stronie nie sprawdzisz, ale zobaczysz w aplikacji.
 Profil Relacje PM off
Beniasty lubi ten post.

#406 PostWysłany: 26 Cze 2014 13:42 

Loty: 65
Kilometry: 117 167
zbyhu napisał(a):
Pocisnę Ci że nie poszukałeś na forum - to pytanie padło już przynajmniej kilka razy.

Na stronie nie sprawdzisz, ale zobaczysz w aplikacji.

A jak nie mam tel z Androidem i iOS ? :D ;> ?
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 26 Cze 2014 13:46 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
Też było w tym temacie i to niedawno :twisted:

http://www.bluestacks.com/
 Profil Relacje PM off
Beniasty lubi ten post.

#408 PostWysłany: 26 Cze 2014 14:26 

niebieski
Czy moje konto WIZZ zostanie zamknięte, jeśli z chwilą zakończenia programu citiwizz nie chcę innej karty kredytowej od Citi?
 Profil Relacje PM off  

#409 PostWysłany: 03 Lip 2014 15:00 

Loty: 90
Kilometry: 112 253
niebieski
dyzio1 napisał(a):
Czy moje konto WIZZ zostanie zamknięte, jeśli z chwilą zakończenia programu citiwizz nie chcę innej karty kredytowej od Citi?

Wizz DC będzie ważne do końca aktualnej rocznej ważności, ale nie dłużej niż do stycznia 2015
 Profil Relacje PM off  

#410 PostWysłany: 03 Lip 2014 15:06 

GregPepe napisał(a):

Wizz DC będzie ważne do końca aktualnej rocznej ważności, ale nie dłużej niż do stycznia 2015

mogę prosić o link do jakieś pisemnej informacji, bo nie wiem skąd od wczoraj jest to podawane jako pewnik (wdc mam ważne do 18.04.2015r)
 PM off  

#411 PostWysłany: 03 Lip 2014 17:00 

niebieski
Anonymous napisał(a):
GregPepe napisał(a):

mogę prosić o link do jakieś pisemnej informacji, bo nie wiem skąd od wczoraj jest to podawane jako pewnik (wdc mam ważne do 18.04.2015r)

Niestety to info mi podała pani na infolinii, wczesniej inna pani mówiła że jak zerwiesz umowę to wyłączą konto.
Więc na 100% nie mozna byc pewnym tego. W regulaminie tego chyba raczej nie ma to raczej wewnętrzne ustalenia między Wizzair i Citi
 Profil Relacje PM off  

#412 PostWysłany: 03 Lip 2014 20:43 

GregPepe napisał(a):
Anonymous napisał(a):
GregPepe napisał(a):

Niestety to info mi podała pani na infolinii, wczesniej inna pani mówiła że jak zerwiesz umowę to wyłączą konto.
Więc na 100% nie mozna byc pewnym tego. W regulaminie tego chyba raczej nie ma to raczej wewnętrzne ustalenia między Wizzair i Citi

Ustalenia wzajemne pomiędzy Citi i Wizz nie mogą wpływać na umowy z podmiotami trzecimi, czyli w tym wypadku konsumentami. Dlatego wydaje mi się, że nie mogą skrócić ważności WDC
 Profil Relacje PM off  

#413 PostWysłany: 03 Lip 2014 22:42 

niebieski
jok napisał(a):
GregPepe napisał(a):
Anonymous napisał(a):
GregPepe napisał(a):

Ustalenia wzajemne pomiędzy Citi i Wizz nie mogą wpływać na umowy z podmiotami trzecimi, czyli w tym wypadku konsumentami. Dlatego wydaje mi się, że nie mogą skrócić ważności WDC

No tak ale nigdzie w regulaminie nie ma ze mają ci zapewnić darmowe członkostwo po tym jak już nie korzystasz z ich karty citi wizz bez znaczenia czy to oni wypowiedzieli umowę czy ty
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 03 Lip 2014 22:47 

Nieprawda, wszędzie jest podawane, iż członkostwo w wdc jest przedłużane na rok i jest to jedyny okres obowiązywania i nie ma nic o warunkach jego usunięcia (umówmy się, że jak już coś piszemy to o konkretach, ale nie "ktoś tam coś tam" bez odzwierciedlenia w słowie na piśmie)
 PM off  

#415 PostWysłany: 04 Lip 2014 14:02 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Nieprawda, wszędzie jest podawane, iż członkostwo w wdc jest przedłużane na rok i jest to jedyny okres obowiązywania i nie ma nic o warunkach jego usunięcia (umówmy się, że jak już coś piszemy to o konkretach, ale nie "ktoś tam coś tam" bez odzwierciedlenia w słowie na piśmie)

Masz racje ze tylko to jest w regulaminie, ale też nie ma nic w regulaminie o tym co sie ma dziac w momencie wypowiedzenia umowy.
Wiec zrobili promocje i zamkną wszystkim po 6 mies od zakończenia współpracy citi z wizz a my mozemy im skoczyć
Poniżej regulamin citi wizz:
Cytuj:
10. Wizz Air nadaje Klientom posiadającym ważne "Umowy o Kartę" członkostwo w
Klubie Wizz Discount Club i zobowiązuje się przedłużać je bezpłatnie raz do roku.
 Profil Relacje PM off  

#416 PostWysłany: 08 Lip 2014 11:46 

Loty: 17
Kilometry: 39 506
Witam,
w zeszlym tygoniu kupilem bilety Wizza i przy okazji wykupilem czlonkostwo w Wizz Discount Club. Rezerwacje potwierdzono i wszystko bylo niby ok ale gdy zaloguje sie na konto to dalej widze, ze nie jestem czlonkiem DC. Mial ktos taka sytuacje czy musze zadzwonic na ich 0-700?
 Profil Relacje PM off  

#417 PostWysłany: 08 Lip 2014 12:09 

niebieski
Sprawdź w aplikacji mobilnej czy tam widać członkostwo. Ewidentnie prezentacja danych w tym zakresie im się sypie czasem.

#418 PostWysłany: 30 Lip 2014 12:23 

Zbanowany
Mam ważne pytanie.

Myślałam o tym, by dziś wykupić członkostwo WDC, ale nie wiem czy od razu konto będzie aktywowane. Jeśli chcę kupić bilety z obniżką WDC dla siebie i przyjaciółki, to nie ma dodatkowej opłaty ? Dla przykładu: lot W-wa - Mediolan 74 (cena po obniżce) * 2 osoby= 148 zł. Czy taką końcową cenę ponoszę przy transakcji ? To ważne dla mnie, bo nie miałam styczności z tą kartą. Może to pytanie wyda się głupie, ale lepiej pytać niż blądzić.
 Profil Relacje PM off  

#419 PostWysłany: 30 Lip 2014 12:27 

niebieski
Waniliacynamon napisał(a):
Mam ważne pytanie.

Myślałam o tym, by dziś wykupić członkostwo WDC, ale nie wiem czy od razu konto będzie aktywowane. Jeśli chcę kupić bilety z obniżką WDC dla siebie i przyjaciółki, to nie ma dodatkowej opłaty ? Dla przykładu: lot W-wa - Mediolan 74 (cena po obniżce) * 2 osoby= 148 zł. Czy taką końcową cenę ponoszę przy transakcji ? To ważne dla mnie, bo nie miałam styczności z tą kartą. Może to pytanie wyda się głupie, ale lepiej pytać niż blądzić.

Jedyne co można Ci zarzucić to to, że temat był wałkowany na tym forum jakieś 4892739432943 razy. WDC zakupujesz wraz zakupem biletów i zniżka działa od razu. Natomiast członkostwo jest płatne a nie za darmo. I nie jest to żadna karta.

#420 PostWysłany: 30 Lip 2014 12:30 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
Na cenę końcową złoży się cena lotu (już po cenie WDC) + 139 zł za przystąpienie do WDC + inne usługi jeżeli je wybierzesz.

Wystarczyło zrobić symulację zakupu biletu na stronie wizz i wszystko było by jasne po 1 minucie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości