Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Kwi 2015 13:30 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 233 792
niebieski
Z tego co pamiętam to raz na jakiś czas wizz wprowadza promocję na dokupienie bagażu ze zniżką. Czy orientujecie się jaka jest cykliczność takich promocji (kiedy spodziewać się, że znowu się pojawi)?

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#2 PostWysłany: 18 Kwi 2015 13:53 

- dawno nie było promocji na dokupienie bagażu do wcześniej zakupionej rezerwacji biletów wizzair, z tego co pamiętam ostatnia to cytowana w temacie poniżej czyli z lipca 2014r: (sam czekam z nadzieją na zakup ze zniżką do wrześniowych rezerwacji, do tego pkt wizz)
http://www.fly4free.pl/33-proc-znizki-n ... nt-page-2/
- cały czas są, ale te -20% dla posiadaczy wdc dotyczą zniżki na do nowej rezerwacji biletów wizzair z jednoczesnym zakupem bagażu rejestrowanego, czy też dużego podręcznego
 PM off  

#3 PostWysłany: 18 Kwi 2015 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
Pierwsza w tamtym roku była w czerwcu. Też czekam.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Sty 2016 15:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Ponad półtora roku minęło i dalej posucha,może zapomnieli, że mogą być takie promocje ?

#5 PostWysłany: 16 Sty 2016 18:56 

Loty: 1052
Kilometry: 1 034 002
platynowy
No właśnie, za miesiąc mam wylot do Dubaju, więc teraz byłaby jak znalazł.

#6 PostWysłany: 16 Sty 2016 19:25 

kawon30 napisał(a):
Ponad półtora roku minęło i dalej posucha,może zapomnieli, że mogą być takie promocje ?

Do Wizzair Hungary napisz, może wtedy... ;)

Ja tam obecnie od czasu sporego kolejnego podniesienia cen bagażu rejestrowanego w wizzair nawet na np. tygodniowe wakacje wykupuję pierwszeństwo wejścia za 12 zł/osoba/lot, otrzymujemy drugi mały bagaż podręczny dla osoby (wiem, że mniejszy, ale nie maja wzornika i nikt nie jest w stanie tego sprawdzić), do 2 małych podręcznych da radę spokojnie nawet "obszernie" na długi wyjazd się spakować
 PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 16 Sty 2016 19:38 

Loty: 1052
Kilometry: 1 034 002
platynowy
Teraz już kosztuje 17 zł, co nie zmienia faktu, że taki patent może być opłacalny.
marmur lubi ten post.

#8 PostWysłany: 20 Sty 2016 22:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki za rady,patent dobry.Ja mialem trochę inny,ale sprawdzał się jak bagaż główny miał limit 32 kg - brało się tak zwaną ruską torbę i wkładało do środka 3duże plecaki, a koszt dzieliło na 3,niestety przy obecnych limitach jest to mniej opłacalne.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości