Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1285 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 07 Lip 2015 11:51 

Loty: 82
Kilometry: 97 797
niebieski
nie będzie problemu z odbyciem podróży, liczy się data zakupu.
 Profil Relacje PM off
ojtam uważa post za pomocny.

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#202 PostWysłany: 07 Lip 2015 12:00 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 99 157
niebieski
Zadnego problemu nie bedzie, sama juz to przerabialam :)
ojtam uważa post za pomocny.

#203 PostWysłany: 12 Lip 2015 17:13 

Cześć wszystkim
mam pytanie takie o : Czy i kiedy po założeniu konta w raiffaisen (karta debetowa) otrzymam dostęp do WDC?
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 12 Lip 2015 17:14 

w miarę szybko (chyba do dni 2 dni) od aktywacji otrzymanej karty w tym wypadku debetowej
 PM off  

#205 PostWysłany: 12 Lip 2015 17:19 

Dostanę jakiegoś maila potwierdzającego czy poprostu wyświetli mi sie możliwość rezerwacji tańszych lotów.?
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 12 Lip 2015 17:24 

otrzymasz informację na wskazany adres e-mail przypisany jednocześnie do wskazanego konta mywizz ( jak nie ma konta mywizz, to sami otworzą)
 PM off  

#207 PostWysłany: 13 Lip 2015 22:58 

srebrny
Czy obecnie są jakieś opłaty związane z założeniem/korzystaniem z karty Raiffeisen połączonej z WDC? Nie chcę płacić za WDC. :)

#208 PostWysłany: 13 Lip 2015 23:07 

złoty
Poczytaj tutaj:

wizz-raiffeisenpolbank,181,50034
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 16 Lip 2015 20:13 

Witam na forum.
Moi drodzy mam problem i pytanie zarazem.
Mianowicie osoba ,z która miałem lecieć do Gruzji z pilnych powodów lecieć nie może.
Łączna liczba pasażerów to 4 osoby, lecz właściciel zniżki Wizzair DC się wykruszył. Teraz pytanie do was. Jeżeli właściciel WDC zrezygnuje z biletu to pozostała trójka także będzie miała anulowane bilety ze zniżką. Czy w przypadku zmiany nazwiska właściciela WDC na inne bez WDC będzie związane z utratą zniżki, czy cena promocyjna nadal zostanie dla pozostałej reszty współpasażerów?

W innym temacie otrzymałem odpowiedź,że jeżeli właściciel WDC nie poleci ,to nic się nie stanie, jednak sprawa jest bardziej złożona. Jeżeli właściciel nie leci po odprawie online to sprawa jest zrozumiała,że nic się nie stanie. Jednak mnie bardziej interesuje to czy przy grupowym bilecie i anulacji właściciela,także nie ma konsekwencji(utraty zniżki) dla współpasażerów.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 16 Lip 2015 20:26 

niebieski
Właściciel WDC po prostu nie poleci, nie można zmienić nazwiska właściciela konta WDC na inne jeżeli bilet był kupiony ze zniżką WDC. Pozostałym pasażerom zniżka nie przepada.

Ostatnio edytowany przez Gleba3, 16 Lip 2015 20:31, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
krzysztofpajor uważa post za pomocny.

#211 PostWysłany: 16 Lip 2015 20:28 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
krzysztofpajor napisał(a):
Jednak mnie bardziej interesuje to czy przy grupowym bilecie i anulacji właściciela,także nie ma konsekwencji(utraty zniżki) dla współpasażerów.

Nic złego się nie stanie, lecicie spokojnie ;)
 Profil Relacje PM off
krzysztofpajor uważa post za pomocny.

#212 PostWysłany: 16 Lip 2015 21:30 

Dziękuje pięknie za odpowiedź.
Teraz ostatnie pytanie właściciel WDC,który zrezygnuje ze swojego biletu, będzie miał możliwość dokupić pozostałej trójce bagaż duży rejestrowany po samej anulacji?

-- 16 Lip 2015 21:30 --

Dziękuje pięknie za odpowiedź.
Teraz ostatnie pytanie właściciel WDC,który zrezygnuje ze swojego biletu, będzie miał możliwość dokupić pozostałej trójce bagaż duży rejestrowany po samej anulacji?
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 16 Lip 2015 21:33 
Site Admin
Awatar użytkownika

Ale nic nie anuluj, po prostu nie odprawiaj się i nie leć. Walizki pamiętaj, żeby przypisać na kogoś innego niż na Ciebie, bo nie polecą!

Po prostu kup walizkę na kogoś i niech lecą, a Ty swój bilet zostaw w spokoju ;) nie będzie nieprzyjemności z powodu Twojego braku na pokładzie :)
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 16 Lip 2015 22:51 

Najważniejsze: właściciel wdc i zarazem rezerwujący lot/y dla kilku osób nic nie musi anulować, może nawet wraz z pozostałymi pasażerami się odprawić, tyle, że jak nie ma ochoty nie zgłasza się i nie leci, tyle.
Właściciel wdc, po rezerwacji po zalogowaniu się na swoje konto mywizz - moje rezerwacje - dodaj usługi może dokonać zakupu innym osobom z tej rezerwacji np. bagaż/e rejestrowany/e (tyle, że po pierwotnej rezerwacji jest on droższy niż od razu) i np. opłacić go/je zgromadzonymi na koncie pkt wizz (przed chwilą dla pewności sprawdziłem, można wybrać opłacenie pkt wizz)
 PM off  

#215 PostWysłany: 18 Lip 2015 13:38 

Anonymous napisał(a):

Najważniejsze: właściciel wdc i zarazem rezerwujący lot/y dla kilku osób nic nie musi anulować, może nawet wraz z pozostałymi pasażerami się odprawić, tyle, że jak nie ma ochoty nie zgłasza się i nie leci, tyle.
Właściciel wdc, po rezerwacji po zalogowaniu się na swoje konto mywizz - moje rezerwacje - dodaj usługi może dokonać zakupu innym osobom z tej rezerwacji np. bagaż/e rejestrowany/e (tyle, że po pierwotnej rezerwacji jest on droższy niż od razu) i np. opłacić go/je zgromadzonymi na koncie pkt wizz (przed chwilą dla pewności sprawdziłem, można wybrać opłacenie pkt wizz)

Super, dziękuję za odpowiedź:) Co do odprawy i nie pojawieniu się na pokładzie samolotu to rzecz jasna dla mnie.
Odnoszę wrażenie,że źle sformułowałem pytanie. Mianowicie osoba ,która zamówiła bilety i skorzystała ze zniżki WDC dla wszystkich, chce odzyskać swoją cześć pieniędzy,które wydała na bilet ( 800 zł, więc nie mało). W tym przypadku pozostali członkowie nie poniosą "konsekwencji" w postaci urtaty zniżki lub co gorsza biletów w ogóle?
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 18 Lip 2015 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 279
Kilometry: 568 194
niebieski
Ale w jaki sposób ta osoba chce odzyskać pieniądze? Wizzair nie odda, biletu nie można ot tak sobie anulować.
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 19 Lip 2015 21:58 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Można anulować za opłatą z cennika (Opłata za anulowanie - Za lot, za pasażera 248,00 zł)
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 31 Lip 2015 11:27 

Witam,
Waznosc mojej karty wizz discount club card wygasa 19 sierpnia 2015.
Czy moge zrobic rezerwacje przed tym terminem korzystajac z karty, ale leciec po terminie jej wygasniecia?
Jak przedluzyc czlonkostwo? Moze sa jakies specjalne oferty z ktorych moglabym skorzystac?
Dziekuje za wskazowki
Udanego piatku :)
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 31 Lip 2015 11:33 

Do 19.08.2016r. możesz rezerwować zgodnie z posiadanym wdc (standard 1+1 lub grupa 1+5) całą obecnie dostępną siatkę lotów wizzair, większość do końca marca 2016r. (liczy się data ważności wdc, nie data lotu)
 PM off  

#220 PostWysłany: 31 Lip 2015 11:34 

niebieski
Ważna jest data zakupu, więc spokojnie możesz kupić ze zniżką, kiedy jeszcze masz ważne WDC, a polecisz kiedyś w przyszłości. Nikt nie sprawdza przy locie czy masz ważne członkostwo czy też nie.
Ostatnio chyba nie ma jakichś preferencji na przedłużenie WDC.
Do dzisiaj można ponoć wnioskować o konto osobiste z kartą, która daje darmowe WDC, ewentualnie wyrób sobie katę kredytową, ona daje darmowe członkostwo w WDC.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1285 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości