Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Paź 2015 22:32 

Witam!

Jestem nowy na tym forum. Dlatego proszę was, bardziej doświadczonych, o poradę. Mam 17 lat, w lutym będzie już 18. W maju planuję podróż ze znajomymi na Majorkę. Znaleźliśmy interesujący nas hotel Whala! Beach. Jedyny problem jest taki, że nikt z nas nie ma własnej karty kredytowej. Orientujecie się może:
Czy płatności można dokonać kartą np. mojego taty?
Czy w tym hotelu płaci się z góry czy na miejscu?
Czy karta kredytowa jest niezbędna na miejscu?

Z góry dzięki za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Na narty do Andory: tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu w Pirenejach za 1899 PLN. Wylot z Warszawy Na narty do Andory: tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu w Pirenejach za 1899 PLN. Wylot z Warszawy
Tydzień na Seszelach za 4178 PLN. Loty z bagażem z Warszawy + 4* hotel przy plaży Tydzień na Seszelach za 4178 PLN. Loty z bagażem z Warszawy + 4* hotel przy plaży
#2 PostWysłany: 21 Paź 2015 22:44 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Zwykła karta z banku wystarczy, jakakolwiek. Myślę, że sam sobie możesz założyć jakieś konto i taka kartę bez problemu otrzymasz.
Zwykle karta służy do zarezerwowania a płaci się na miejscu, ale są wyjątki (sposób to zwykle podają na stronie). Zawsze możesz też napisać do hotelu jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości. Nie gryzą! ;)

#3 PostWysłany: 01 Lis 2015 00:33 

Dziś wróciłem z pobytu w Whala!Beach, ale hotel rezerwowałem przez destinia.pl. Ceny mieli bezkonkurencyjne. Płatność bez problemu kartą debetową. Jeśli masz jakieś pytania (również odnośnie hotelu, dojazdu czy okolicy, chętnie odpowiem)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Lis 2015 00:02 

Nie znam stronki destina, ale oferte maja dobrą cenowo. Czy jest godna polecenia? Chce skorzystać na Majorce.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Lis 2015 00:23 

srebrny
Zanim kupisz sprawdź cenę konkretnego hotelu w planowanym terminie na kilku stronach i w porównywarkach. typu trivago, czy hotelcombined. Warto też oprócz booking zobaczyć na takich których w porównywarkach nie ma. alpharooms, travelrepublic, czy hotels4you. Różnice czasem są spore. Z moich wyszukiwań wychodzi, że najtaniej generalnie jest na alpharooms, ale są wyjątki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości