Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2012 23:58 

Witam, mam pytanie odnośnie karty wizz xclub. mianowicie właśnie stałem się szczęśliwym jej posiadaczem... i przy rezerwacji biletów nie moge zapłacic za nie przelewem?! wiem że mogę skorzystać z pomocy uprzejmych forumowiczów przy zakupie biletu (na czym pewnie się skończy :) ) jednak chciałbym wiedzieć czy to normalna sytuacja czy jakaś ,,anomalia"
 Profil Relacje PM off  

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#2 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:02 

niebieski
Jeśli miałeś wczesniej jakies zrobione rezerwacje z opcją płatnosci przelewem ale nieopłacone to to własnie może być powód.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:05 

platynowy
dziany1 napisał(a):
Witam, mam pytanie odnośnie karty wizz xclub. mianowicie właśnie stałem się szczęśliwym jej posiadaczem... i przy rezerwacji biletów nie moge zapłacic za nie przelewem?! wiem że mogę skorzystać z pomocy uprzejmych forumowiczów przy zakupie biletu (na czym pewnie się skończy :) ) jednak chciałbym wiedzieć czy to normalna sytuacja czy jakaś ,,anomalia"

Może chcesz kupić bilet na bliżej niż 14 dni.

#4 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:16 

obie odpowiedzi są prawdziwe, bo zarówno chce lecieć bliżej niż 14 dni i też miałem opcje z nie zapłaconą rezerwacją :oops: (dłuższa historia).
pytanie następne jeżeli to by było dlatego że miałem nie zapłaconą rezerwacje to czy jest to teraz na zawsze że nie będę mógł płacić przelewem??
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:20 

mozna miec 2 nieoplacone rezerwacje przelewem. 3 jest odrzucana przynajmniej tak bylo u mnie. zaksieguja wplate to dopiero pozwola na transakcje wstrzymana
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:21 

jesli masz ja w systemie jako wstrzymana to tak jesli rezerwacja przepadla to nie maja nic do tego. Mozesz posiadac 2 nieoplacone wiec to raczej wina krotkiego terminu. Ja mialem kilka rezerwacji juz na przelew bo masz prawde mowiac dodatkowy tydzien a nie tak jak mowia 24 na zastanowienie sie czy warto tam leciec :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości