Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: chatki na drzewach :)
#1 PostWysłany: 19 Lut 2016 14:07 

Dzięki Waszej pomocy lece do Tajlandii :) wylot 28 marca - przylot 13 kwietnia.
Teraz po załatwieniu biletów zostało nam zarezerwować noclegi w związku z tym prosze Was o pomoc. Wyczytałam tu już wszystko- sprawdziłam linki do hoteli , które wkleiliście. Niektóre są niestety za drogie jak dla mnie a może właściwie nie za drogie tylko za bardzo " europejskie" :) Wiem , ze kusi przespanie się w 5-cio gwiazdkowym hotelu za 60 dolarów , ale ja jednak chciałabym poczuć ten tajski klimat : bungalowy, domki na drzewie ...:) Jedziemy z 5-cio letnią córką , która marzy o noclegach w takim domku :) i tu oczywiście prośba o pomoc w wyborze noclegów 2+1 w Bangkoku,na Krabi,Phuket i Phi-Phi. Oczywiście nie w samym centrum , ale gdzieś na uboczu. Z góty ogromne dzięki.
 Profil Relacje PM off  

Wiosenny reset na Cyprze 😎 Tydzień w 4⭐️ hotelu z wyżywieniem i basenem za 1968 PLN 🔥 Wiosenny reset na Cyprze 😎 Tydzień w 4⭐️ hotelu z wyżywieniem i basenem za 1968 PLN 🔥
Odkryj śródziemnomorską magię 🇲🇹🌞 Historia, słońce i plaże na Malcie za 916 PLN 🏝️ Odkryj śródziemnomorską magię 🇲🇹🌞 Historia, słońce i plaże na Malcie za 916 PLN 🏝️
#2 PostWysłany: 19 Lut 2016 14:13 

@magdula wylot rainbowem 27/28 do BKK? :)

ohh hoteli to tam jest do wertowania cała masa, odnośnie spania na drzewie to może więcej odpowie (byli na przelomie czerwca/lipca 2015):

@Skrzypuu z tego co pisał wybrali Our Jungle House (Khao Sok) pomysl-na-tanie-14-dni-na-phuket-i-nie-tylko,939,66146?start=20#p587915
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Lut 2016 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 279
Kilometry: 568 194
niebieski
Domki na drzewie są w Viking Nature Resort na Ko Phi Phi. Obawiam się jednak, że to dość droga przyjemność, bo nie są to takie małe skromne chatki tylko naprawdę duże ładne domki. Wieczorem mogę wstawić zdjęcie jak wygląda taki domek z zewnątrz.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Lut 2016 14:32 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
Jak będziesz rezerwować to tylko na jedną noc. To było też moje marzenie,ale spanie w domku na dziwię to nie jest super frajda. Cały czas kołysze. Może w domkach za 300-500 zł jest lepiej ale w domku za 80zl to był koszmar. :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lut 2016 00:18 

złoty
W Airbnb w filtrze wyszukiwarki można wybrać opcję 'domek na drzewie'. Tylko w wymienionych rejonach nie widzę ciekawych ofert na ten termin.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Lut 2016 16:12 

Seby tak lecę z rainbowem 28 marca :)

Oluś wklej proszę zdjęcia.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Mar 2016 19:00 

Jakby ktoś miał pytanie to chętnie odpowiem. My mieszkaliśmy tydzień w Our Jungle House i tydzień w Viking Nature Resort na Phi Phi. Nie była to droga sprawa w szczególności w Our Jungle House, który był najbardziej niesamowitym ośrodkiem w jakim miałem okazję spać. Kiedy przyjechaliśmy na Phi Phi przeszliśmy się spacerem do Vikinga i utargowaliśmy 800THB za osobę za noc ze śniadaniem. Mieszkaliśy w olbrzymiej i przepięknej drewnianej chacie, w której byliśmy sami.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Kwi 2016 06:29 

My juz właśnie jutro konczymy pobyt na krabi i płyniemy na phi phi .wynajelismy tańsze chatki w sunset Bay resort .zobaczymy jak będzie - mam trochę obaw bo nie ma klimy a jest bardzo gorąco ale cóż jak to powtarzam cały czas dziecku - liczy się przygoda ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość