Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Wrz 2016 01:07 

Dobra cena (30 USD) na loty na trasie KOS-REP OW linią Sky Angkor Airlines. Działa też w drugą stronę, bagaż rejestrowany 15 kg gratis, podręczny 7 kg a płatność tylko VISA. Alternatywą na tej trasie są z reguły bardzo drogie narodowe linie Cambodia Angkor Air lub Cambodia Bayon Airlines, które cenowo wychodzą gorzej niż te i do tego latają awaryjnym chińskim Xian MA60. W przypadku Sky Angkor Airlines samolot to Airbus A320/321. Dostępność dat i miejsc jest duża, sam kupiłem na listopad pomimo tego, że ich oficjalny profil na Facebooku nie uważa żeby wtedy była promocja:

Cytuj:
Special Promotion from SKY ANGKOR AIRLINES,
SEIM REAP-SIHANOUKVILLE (Tue-Thu-Sat-Sun)
SIHANOUKVILLE-SIEM REAP (Mon-Tue-Wed-Fri)
FARE: from 30 USD (all-in) for One way

Ticketing: 01Sep-30Oct 2016
Traveling: 01Sep-30Oct 2016

Ticketing hotline:
a. Phnom Penh: +855 23 217 130/+855 70 216 782
b. Siem Reap: +855 63 967 300/+855 98 567 909
c. Sihanoukville: +855 17 83 73 33/+855 81 478 889/+855 15 996 678
Website: http://www.skyangkorair.com
Time Table: http://www.skyangkorair.com/schedule.php?cat=2&id=8&sch=4
Email: info@skyangkorair.com

Teraz najtrudniejsza część, czyli jak kupić bilet w czasie krótszym niż 48h
Problem ze Sky Angkor Airlines jest taki, że niełatwo się z nimi skontaktować i czegokolwiek dowiedzieć. Okazało się, że najlepszą opcją i całkiem sprawną jest profil FB https://www.facebook.com/skyangkorpage/. Na maila nie lubią odpowiadać, odbieranie telefonów z tego co czytałem w internecie to też za dużo dla nich. Do tego jakość ich strony pozostawia wiele do życzenia, gdyż np. podczas rezerwacji są dostępne różne klasy biletu, które nie są w żaden sposób opisane i różnią się tylko ceną. Jednakże pełen wiary w to, że uda mi się bilet kupić i że najtańsza opcja będzie ok podjąłem próbę zakupu. Przede wszystkim nie można dokonać rezerwacji bez zakładania konta a to dlatego, że oni i tak konto stworzą, ale niepoprawnie i nie będzie im się zgadzał adres w profilu z adresem podanym podczas płatności. Próba opłacenia takiej rezerwacji nie kończy się na szczęście obciążeniem karty nawet pomimo zatwierdzenia smsem płatności. Jak ktoś jednak próbował zarezerwować bez zakładania profilu to pozostaje mu wpierw przypomnienie hasła na swój mail by w ogóle to hasło miał a potem uzupełnienie profilu o obowiązkowe dane, czyli adres etc. Dzięki temu cudownemu usprawnieniu płatność przejdzie tak samo źle, ale na końcu karta już jest obciążona. Udało mi się dzięki temu zablokować pieniądze na dwóch kartach. Pocieszające jest to, że jak już złapałem ich na FB, ok. 2-3 w nocy się zaczynają pojawiać, to znieśli mi od ręki blokadę z jednej karty a bilet wystawili manualnie. Teraz tylko pozostaje czekać czy rzeczywiście polecę ;)
 Profil Relacje PM off  

Sardynia bez brania urlopu: loty do Cagliari z Krakowa + 2 noce w 4* hotelu ze śniadaniami za 654 PLN Sardynia bez brania urlopu: loty do Cagliari z Krakowa + 2 noce w 4* hotelu ze śniadaniami za 654 PLN
Ferie zimowe: Madera na tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2399 PLN. Wylot z Warszawy Ferie zimowe: Madera na tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2399 PLN. Wylot z Warszawy
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości