Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sty 2017 17:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam, czy ktos korzystal z samolotu na tej trasie? Widze, ze Cambodia Angkor Air ma stala cene 89USD+30USD tax, czy jest szansa, ze ta cena sie obnizy? Nawet na jutro pokazuje tyle samo, wiec podejrzewam, ze to stala taryfa, ale moze ktos cos slyszal ;) Sprawdzalam tez platnosc na ich str (co ciekawe, u nich taniej niz na kayaku) i wyglada, ze mozna placic karta kredytowa. Przejdzie Europejska?

Ferie w Dubaju za 3330 PLN. Loty z Warszawy i 7 nocy (ze śniadaniami) w hotelu Ibis Ferie w Dubaju za 3330 PLN. Loty z Warszawy i 7 nocy (ze śniadaniami) w hotelu Ibis
Wiosenny city break w Walencji za 574 PLN. Loty z Gdańska i 2 noce w 4* hotelu Wiosenny city break w Walencji za 574 PLN. Loty z Gdańska i 2 noce w 4* hotelu
#2 PostWysłany: 11 Sty 2017 17:27 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Można poczekać, może powtórzą ofertę
cambodia-angkor-air-promocja-m-in-krajowki-od-28-usd,232,99141
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Sty 2017 17:38 

Polecam też sprawdzać Sky Angkor Airlines, ja poleciałem w promocji za 30 USD w listopadzie i wszystko w porządku oprócz upierdliwej rezerwacji, którą opisałem tu: viewtopic.php?t=101142&p=823116 Bez promocji nadal jest u nich dużo taniej, sprawdziłem losową datę w styczniu i 66 USD
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Sty 2017 17:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzieki, czyli jednak jest nadzieja na Angkor Air, byloby super gdyby akurat trafila sie promocja :)
@‌zabiegowy‌ nie wyskoczyl mi ten Sky Angkor na kayaku, a teraz widze, ze maja terminy tylko do marca. Moze jeszcze nie odswiezyli rozkladu...bede monitorowac, bo sa o polowe tansi!

#5 PostWysłany: 11 Sty 2017 18:14 

Oni chyba nawet nie wiedzą co to kayak ;P Ja też ich na początku monitorowałem, bo nie od razu były bilety na listopad i możesz spokojnie poczekać myślę. Trafiłem jakoś na początek promocji zdaje się i dość długo można było jeszcze kupić tanio. Bodajże ok. 11 biletów było w promocji, ale wolno schodziły. Jeszcze jedna ważna sprawa - jak już się zdecydujesz to pilnuj czy Ci nie zmienią godziny odlotu. U mnie tak było i zero informacji z ich strony.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Lut 2017 20:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Hej, no wiec koniec koncow bilet kupilam w Angkor Air, a to dlatego, ze znalazlam ciekawa promocje :D
Przy zakupie karta Mastercard dostaje sie 50% znizki (na cene biletu bez taxow), jesli bookujemy w dniach 15 do 22 kazdego miesiaca.
https://www.cambodiaangkorair.com/en/promotion/special/mastercard/
Przy rezerwacji trzeba wpisac kod MASTERCARD (capsem) i juz pokazuje bilety obnizone. Za 2os wyszlo 140usd zamiast 260usd, wiec oferta niezla.
Warto bylo pogrzebac w ich promocjach :)

BTW Angkor Airlines dalej nie pokazuje lotow na kwiecien, a dzis juz w ogole ich kalendarz byl nieaktywny, nie wiem czy padli, czy problemy na str..

#7 PostWysłany: 27 Lis 2017 18:26 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 275 193
niebieski
Lecielismy dwa razy bez problemow czy opoznien. ImageImage

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości