Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lip 2012 01:02 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
niebieski
Witam
Mam problem z biletami zabookowanymi przez stronke edreams.de
Sprawa wyglada tak :

Bookowalem 3 bilety Ryanair przez portal edreams.de dla mnie i 2 znajomych
Dla mnie sie udalo pozniej Bookowalem bilet pierwszemu znajomemu i wyskoczyl blad coflo mnie do strony z danymi wypelnilem 2 raz dane zmeinilem email i numer kontaktowy itd bo pomyslaem moze przez to po przetwaraniu danych wyskoczyl duplikat osoby.
Sprawdzam Karte a tam jakby 3 razy mnie skasowalo
No to po wszystkim bookuje bilet dla drugiego znajomego a tu wyskakuej komunikat brak srodkow na karcie. Sprawdzam a karta cala wyczyszczona.
Czyli reasumujac mam:
-potwierdzenei dla mnie z kodem rezerwacji jest do podgladu na stronei Ryanair
-email na skrzynce ze dane 1 znajomego sa jeszcze przetwarzane i zostane o tym poinformowany (ale tylko jeden email)
- no i najgorsze kwota 4x wartsc biletów zablokowana na karcie ;(

Co w takiej sprawie zrobic?
Ryanair moze anulowac zdublowane rezerwacje czy edreams?
 Profil Relacje PM off  

Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
#2 PostWysłany: 10 Lip 2012 08:04 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 83 213
niebieski
Założyłeś dwa takie same tematy, usuń jeden
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Lip 2012 02:45 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Pozostaje kontakt z edreams.de i opisanie całej sytuacji.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Lip 2012 09:50 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
niebieski
I co nikt nic niewie?
Jak dotad zlorzylem reklamacje na stronie edreams.de dostalem odpowiedz ze sprawa zostanie rozpatrzona do 10 dni roboczych (jak by nie liczac lot jest za 12) wlasnie mija 24h od reklamacji i cisza.
Na stronie ryanair chcac sprawdzic rezerwacje po email jest tylko dostepna ta na mnie a minelo juz jakies 36h od rezerwacjki w edreams
najgorsze to ze bilety uciekaja i drozeja

ps.
Miedzyczasie dostalem meil ze moja karta zostala odrzucona bo niemam srodkow na karcie i zebym sprobowal z innej
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości