Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 182 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lut 2011 01:15 

witam, pls o podpowiedzi - tani nocleg na 2 noce w centrum Verony i Mediolanu dla 2 osób,
dzięki z góry :)
 Profil Relacje PM off
Maciej Maciej lubi ten post.

Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN
Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży
#2 PostWysłany: 01 Lut 2011 01:19 
Awatar użytkownika

Wyszukiwarkę hosteli (hostelworld) lub hoteli (booking) masz w zakładkach fly4free na stronie głównej. Następnie uszereguj według ceny i samemu sobie wybieramy który nam pasuje.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Paź 2011 09:15 
Awatar użytkownika

Szukam opcji na tani nocleg w Mediolanie (8-11.12.2011)
Pytam, bo może komuś z Was udało się przenocować taniej niż w tanich hostelach (które wcale nie są takie tanie) w centrum miasta? Np. nocleg pod Mediolanem + komunikacja miejska (bilety całodobowe). Być może nocowaliście u kogoś z CS i możecie polecić tę osobę. Z góry dzięki za wszelkie info.

#4 PostWysłany: 16 Lis 2011 12:14 

niebieski
Ja spałem w ALBERGO SALERNO, noc dla dwóch osób kosztował nas 200 zł i przez booking.com był o połowę tańszy niż na stronie hotelu.
Pamietam też, że bardzo tani był hostel BRASIL, ale ciężko było trafić w wolny pokój.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Sty 2012 23:58 

niebieski
Proszę o pomoc w znalezieniu niedrogiego noclegu na 1 noc w Mediolanie 21/22 kwiecień 2012.
Korzystam z promocji znalezionej na Fly4free - lecę z Mediolanu Alitalią do Miami. :D
Myślałam, że nie będzie żadnego problemu z noclegiem, tymczasem musiałam chyba trafić z datą wylotu na jakieś ważne wydarzenie w Mediolanie, bo na różnych wyszukiwarkach pojawia się komunikat, że w tym terminie przebywa tam wiele osób i ceny są wyższe niż normalnie. Najtańsze pokoje 1 os. zaczynają się od ok. 200 zł. Help!!!
Może ktoś ma pomysł na tańszy nocleg, może znacie jakieś kody rabatowe, które obniżają ceny hoteli.
Będę b. wdzięczna za podpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Sty 2012 00:11 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
lia napisał(a):
Proszę o pomoc w znalezieniu niedrogiego noclegu na 1 noc w Mediolanie 21/22 kwiecień 2012.
Korzystam z promocji znalezionej na Fly4free - lecę z Mediolanu Alitalią do Miami. :D
Myślałam, że nie będzie żadnego problemu z noclegiem, tymczasem musiałam chyba trafić z datą wylotu na jakieś ważne wydarzenie w Mediolanie, bo na różnych wyszukiwarkach pojawia się komunikat, że w tym terminie przebywa tam wiele osób i ceny są wyższe niż normalnie. Najtańsze pokoje 1 os. zaczynają się od ok. 200 zł. Help!!!
Może ktoś ma pomysł na tańszy nocleg, może znacie jakieś kody rabatowe, które obniżają ceny hoteli.
Będę b. wdzięczna za podpowiedź.

Z którego lotniska lecisz? Ostatnio proponowany lot do Miami był z Bergamo (Orio Al Serio) o ile się nie mylę...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Sty 2012 00:08 

niebieski
Lecę z Malpensy.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Sty 2012 00:24 

niebieski
Pozostaje Ci czekać na jakieś promocje lub last minute. Cena około 200 zł/pokój jest raczej standardowa. Mediolan wraz z Lombardią są najbogatszym regionem Włoch.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 07 Sty 2012 18:46 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
lia napisał(a):
Lecę z Malpensy.

Znalazłam taki hostel z darmowym odwozem i przywozem na lotnisko http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... ensa/28739
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 21 Lut 2012 02:11 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Jakiś niedrogi Hotel/Hostel - Medialon lub Bergamo?

1 osoba, termin 1-3.06.2012

Proszę help :-)

#11 PostWysłany: 01 Kwi 2012 20:48 

Witajcie :).
Chcemy zarezerwować hotel w Mediolanie. Jego nazwa to Idea Hotel Milano Bicocca. Jadą nas 3 osoby (2 dorosłe, jedno "dziecko" w wieku 16 lat. Według hotels.com cena wyniesie 1 682 PLN. Tu nasuwa się pytanie, czy jest to cena faktycznie uwzględniająca trzy osoby? Czy cena zawiera wszystko. Pisaliśmy do hotelu w tej sprawie:
" Good Evening,

I found your hotel on hotels.com and the price for standard one double bed with sofa bed is $539.54 for 6 days (4-11). We are looking for a one room for 2 adults and 15 yeards child. I would like to ask is all included in the price and this is final price?
Yours faithfully "
Odpisano nam
"please note that you need to put in the reservation 2 adults and child age and they will give you the total amount , unfortunately we have differents policies for each web site in case plase contact Hotel.com for further informations "

Warto dodać, że do hotels.com wysłaliśmy z 10 maili i na żaden nam NIE ODPOWIEDZIANO. Nie wiemy zatem, czy jest to zaufany portal...
Orientuje się ktoś może, czy na hotels.com można zapłacić debetówką? Jak myślicie, rezerwować czy nie bardzo :)? Z góry wielkie dzięki za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 01 Kwi 2012 21:03 

Witam,

nie wiem, skąd się biorą Twoje wątpliwości. Skoro portal Ci podaje taką cenę, to najwyraźniej tyle to wynosi. Robisz rezerwację, uważnie wpisujesz dane (uwzględniając również wiek dziecka, jeśli tego wymagają) i wyrzuca Ci cenę. Następnie drukujesz potwierdzenie, na którym widać cenę, datę, liczbę osób itd. i stawiasz się z tym w hotelu. Hotels.com to przecież jeden z najbardziej znanych portali hotelowych. Dziwne, że Ci nie odpisali, może e-mail poszedł gdzieś do spamu. Zawsze można też przecież zadzwonić i się upewnić, ewentualnie porównać ten sam hotel na innym z portali.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 01 Kwi 2012 22:06 

A co myślicie o debetówce, zaakceptuje hotels.com?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 01 Kwi 2012 22:14 

niebieski
jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział , choć nie wiem dlaczego miałby nie akceptować
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 01 Kwi 2012 22:18 

I pojawia się jeszcze jeden problem,na każdym innym portalu cena tego hotelu jest droższa...
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 01 Kwi 2012 22:34 

4-10 lipca
jeśli masz podobne oferty na innych zaufanych stronach to daj link :)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 02 Kwi 2012 00:17 
Awatar użytkownika

Hej, lecę do Mediolanu 07 - 10.06.2012 (akurat na Boże CIAO :mrgreen: ) i tak się zastanawiam, jaki hostel/hotel polecacie (dla 2 osób, w miarę niedrogi, z łazienką). Przylot na Malpensę (wylot także). To będzie pierwsza podróż do Madiolanu, więc totalnie nie znam miasta i dobrze by było, gdyby ów hotel znajdował się w takim miejscu, bym mogła bez problemu dotrzeć i do centrum i na lotnisko (zwłaszcza, że powrót mam o 10:10 i nie chciałabym się zrywać o świcie ;) )
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 06 Cze 2012 23:55 

Witam
Nowy na forum. Lecę do Mediolanu z Hamburga 01.08., wylot do Gdańska 04.08. (wyszło jakieś 270 zł za osobę).
Może ktoś podrzucić o noclegach w tych dniach? Albo polecić kogoś?
Wstępnie szukałem na ryanhotels, ale tych wyszukiwarek hotelowych jest mnóstwo, poradźcie, gdzie szukać.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 07 Cze 2012 09:23 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
niebieski
Poszukaj tutaj http://www.booking.com/
Ja w czerwcu nocuję w Bergamo. Pokój typu B&B ze śniadaniem dla 3 osób za 75€

#20 PostWysłany: 21 Cze 2012 09:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Szukam naprawdę taniego noclegu w Mediolanie, dla 8 osób może być wspólny pokój, jakieś schronisko, akademik. Widziałem, że Hostel Greco w Mediolanie oferował miejsce w pokoju 8 os za 25 zł, ale niestety ta opcja całkowice znikła przed paroma dniami z hostelworld.com, nie wiem czy to jakis błąd systemu ? Będę wdzięczny za informacje :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 182 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości