Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna
Autor Wiadomość
#741 PostWysłany: 06 Mar 2023 21:59 

niebieski
Na mecz z Realem 19 marca pojawia się taki sam komunikat, a ktoś wcześniej tutaj napisał, że nie ma szans na zakup biletu w otwartej sprzedaży na ten mecz.

Czy z biletami na mecze z Atletico jest podobny problem jak z meczami z Realem?
 Profil Relacje PM off  

Zobacz górę Fudżi oraz Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥 Zobacz górę Fudżi oraz Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥
Zobacz zachód słońca nad Wat Arun 🌇 Loty do Bangkoku świetną linią szejków od 2470 PLN ✈ Zobacz zachód słońca nad Wat Arun 🌇 Loty do Bangkoku świetną linią szejków od 2470 PLN ✈
 Temat postu: FC Barcelona - mecz
#742 PostWysłany: 10 Mar 2023 17:44 

Planuję obejrzeć mecz FC Barcelony na Camp Nou i mam kilka pytań :

1. Czy jest jakiś sektor na stadionie przeznaczony wyłacznie dla kibiców drużyny gości ? Nie chciałbym kupić biletu w sektorze kibiców drużyny przeciwnej ze wzgledu bezpieczeństwa, tym bardziej że będę z dziećmi.
2. Czy można wejść na stadion z małym plecaczkiem z jakąś kanapką i plastikową butelką wody ? Czy kontrola bezpieczeństwa przepuści ?
3. Ile czasu przed meczem należy przyjść aby spokojnie wejść na stadion i zająć miejsce ?
4. Jeśli kupie bilet w formie elektronicznej to czy można w dniu meczu iść do kas i poprosić o wydrukowanie go w formie papierowej ? po prostu chciałbym mieć pamiątkę. I od której godziny w dniu meczu są czynne kasy aby to zrobić ?
5. Mecze zwykle zaczynają się o 22:00 co oznacza że mogę nie zdążyc do metra które jak sie zorientowałem w Barcelonie jeździ do 24:00, czy okolice stadionu w okolicach północy są dosyć bezpiecznie aby przemieszczać się pieszo ?
6. Czy na stadionie są toalety i jak wygląda ich dostępność, pytam pod kątem dzieci
 Profil Relacje PM off  

#743 PostWysłany: 10 Mar 2023 17:52 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
1. .
2. Tak - jedzenie bez limitu , wodę możesz ale odkręcają nakrętkę i wyrzucają do kosza - butelka musi być otwarta. Dlatego weź zakrętki na zapas i schowaj np w kieszeni żeby sobie później zakręcić.
3. Wystarczy 15-30 minut
4. Nie drukują z tego co widziałem .
5. Tak, jest bezpiecznie, sam szedłem z tłumem do przystanku Avinguda de Xile i jechaliśmy później jak sardynki. Mnóstwo policji i ochrony na pobliskich stacjach metra / autobusowych / tramwajowych.
6. Jest mało toalet , są stare a ich stan jest fatalny. W jednym WC jest 20 pisuarów i 2 kabiny - kolejki zwłaszcza podczas przerwy spore. Weź dla dziecka swoje chusteczki / papier.
radziu89 uważa post za pomocny.

#744 PostWysłany: 10 Mar 2023 18:10 

Dodatkowo, warto mieć na uwadze że zarówno tuż przed jak i po meczu, komunikacja miejska (np metro) jest zapchana i nie drożna (czemu trudno się dziwić przy 80-90 tyś ludzi). Więc nie liczyłbym, że zaraz po meczu wsiądziesz do metra, chyba że wyjdziesz np 10 min przed końcem meczu. Tak więc, warto rozważyć właśnie pieszy spacer po meczu jak nie jest za daleko.
Ja ostatnio wszedłem na mecz na 10 minut przed rozpoczęciem i zajęło mi to 5 min, ale w okolice stadionu dostałem się już jakieś 1.5h przed meczem.
 Profil Relacje PM off  

#745 PostWysłany: 15 Mar 2023 11:01 

Loty: 64
Kilometry: 131 637
niebieski
Hamal99 napisał(a):
Planuję obejrzeć mecz FC Barcelony na Camp Nou i mam kilka pytań :

1. Czy jest jakiś sektor na stadionie przeznaczony wyłacznie dla kibiców drużyny gości ? Nie chciałbym kupić biletu w sektorze kibiców drużyny przeciwnej ze wzgledu bezpieczeństwa, tym bardziej że będę z dziećmi.
2. Czy można wejść na stadion z małym plecaczkiem z jakąś kanapką i plastikową butelką wody ? Czy kontrola bezpieczeństwa przepuści ?
3. Ile czasu przed meczem należy przyjść aby spokojnie wejść na stadion i zająć miejsce ?
4. Jeśli kupie bilet w formie elektronicznej to czy można w dniu meczu iść do kas i poprosić o wydrukowanie go w formie papierowej ? po prostu chciałbym mieć pamiątkę. I od której godziny w dniu meczu są czynne kasy aby to zrobić ?
5. Mecze zwykle zaczynają się o 22:00 co oznacza że mogę nie zdążyc do metra które jak sie zorientowałem w Barcelonie jeździ do 24:00, czy okolice stadionu w okolicach północy są dosyć bezpiecznie aby przemieszczać się pieszo ?
6. Czy na stadionie są toalety i jak wygląda ich dostępność, pytam pod kątem dzieci

jak kupisz na oficjalnej stronie Barcelony to na bank nie usiądziesz w sektorze gości :) a np na gren derby jest akcja po ostatnim meczu w LE z Eintrachtem Frankfurt ze kibice gosci nie moga kupowac na sektory Barcy.
 Profil Relacje PM off  

#746 PostWysłany: 17 Mar 2023 12:25 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
-- 16 Mar 2023 14:13 --

Po pamiętnym meczy FCB z Eintrachtem nie ma opcji kupowania biletów w sektorze gości. Jedyna możliwość to zakup takowego biletu przez klub gości.

-- 17 Mar 2023 12:25 --

Pojawiły się ostatnie bilety na FCB - Real Madryt na 19.03.

https://tickets.fcbarcelona.com/open?mo ... 00-0001TkG
 Profil Relacje PM off
carlaK lubi ten post.
carlaK uważa post za pomocny.

#747 PostWysłany: 02 Lis 2023 15:36 

Loty: 63
Kilometry: 103 298
Cześć,

Chcę kupić bilet na FC Barcelona - Atletico Madryt, mecz jest za miesiąc, 1,5h temu ruszyła sprzedaż i przez ten czas nie przechodzi żadna karta, ani PL, ani żaden Revolut. Miał ktoś taką sytuację czy lepiej po prostu próbować aż się uda?
 Profil Relacje PM off  

#748 PostWysłany: 02 Lis 2023 23:01 

złoty
Kupowałem w tym tygodniu przez Entradas na mecz tego drugiego klubu z El Clasico.
Zero problemu, zapłaciłem za pierwszym razem kartą z Alior Kantoru.
Ważne: od wielu lat transakcję trzeba zaakceptować w banku wystawcy karty kodem 3 d secury i usługa ta musi być aktywna. :!:

Przed chwilą sprawdziłem przez Entradas es kupić bilet na twój mecz, dochodzę bez problemu do końca.
 Profil Relacje PM off  

#749 PostWysłany: 04 Lis 2023 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
dzionslo napisał(a):
Cześć,

Chcę kupić bilet na FC Barcelona - Atletico Madryt, mecz jest za miesiąc, 1,5h temu ruszyła sprzedaż i przez ten czas nie przechodzi żadna karta, ani PL, ani żaden Revolut. Miał ktoś taką sytuację czy lepiej po prostu próbować aż się uda?

może problemem jest przeglądarka, spróbuj z innej, lub na początek wylacz adblock
 Profil Relacje PM off  

#750 PostWysłany: 06 Lis 2023 19:53 

dg72 napisał(a):
Kupowałem w tym tygodniu przez Entradas na mecz tego drugiego klubu z El Clasico.
Zero problemu, zapłaciłem za pierwszym razem kartą z Alior Kantoru.
Ważne: od wielu lat transakcję trzeba zaakceptować w banku wystawcy karty kodem 3 d secury i usługa ta musi być aktywna. :!:

Przed chwilą sprawdziłem przez Entradas es kupić bilet na twój mecz, dochodzę bez problemu do końca.

Na Entradas kompletnie nie widzę nic związanego z Barceloną :/
Jeśli chodzi 3D security to nie problem, zawsze mam aktywną tę usługę.

DonCorrado napisał(a):
dzionslo napisał(a):
Cześć,

może problemem jest przeglądarka, spróbuj z innej, lub na początek wylacz adblock

To też próbowałem - w dalszym ciągu nic.
 Profil Relacje PM off  

#751 PostWysłany: 13 Lis 2023 13:52 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
może masz limit na transakcje internetowe? tam raczej nigdy nie ma
problemu z zapłatą kartą

#752 PostWysłany: 14 Lis 2023 10:40 

maczup napisał(a):
może masz limit na transakcje internetowe? tam raczej nigdy nie ma
problemu z zapłatą kartą

Nie mam, płaciłem dużo wyższe kwoty już tą kartą :/ ale nie tylko ja mam problem, bo kilku znajomych również próbowało kupić i nic nie przechodzi. Paypal również.

Edit: po kilkunastu dniach prób, kolega zmienił VPN na chiński i w końcu przeszło.
 Profil Relacje PM off  

#753 PostWysłany: 16 Lis 2023 19:43 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
wiadomo, chinczyk kupi bilet, potem szalik, koszulke, czapeczke i hot doga wiec jest uprzywilejowany
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
maczup uważa post za pomocny.

#754 PostWysłany: 01 Lut 2024 18:57 

Miesiąc temu kupiłam 2 bilety na FC BARCELONA - GRANADA CF (na 11 stycznia). Kupowałam na oficjalnej stronie fcbarcelona.es, płatność zeszła od razu. Potwierdzenie na maila dostałam wraz z localizator de compra. Z maila wynika, że powinnam po chwili dostać maila do wypełnienia danych uczestników meczu. No i tu zaczynają się schody, bo nic takiego nie dostałam. Wszystkie możliwe foldery włącznie ze spamem i koszem przeszukane i nic. Pisałam po hiszpańsku i po angielsku przez ich formularz kontaktowy i nic. Ma ktoś pomysł co jeszcze mogę zrobić? Bilety miały być prezentem urodzinowym dla dziecka... Będę baaardzo wdzięczna za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

#755 PostWysłany: 01 Lut 2024 19:50 

niebieski
Spróbuj wysłać maila na adres oab@fcbarcelona.cat

Mail z danymi do uzupełnienia przychodzi do godziny po kupnie, zazwyczaj. Też wybieram się na ten sam mecz i czekałem 30 minut na maila
szpaczny lubi ten post.

#756 PostWysłany: 01 Lut 2024 23:14 

-- 01 Lut 2024 20:08 --

Dzięki. Tam też już pisałam kilka tygodni temu. Dostałam info z automatu, że się ze mną skontaktują... Jakiś inny pomysł?

-- 01 Lut 2024 23:14 --

Aaaa i oczywiście chodzi o termin 11 lutego
 Profil Relacje PM off  

#757 PostWysłany: 02 Lut 2024 00:10 

Loty: 153
Kilometry: 334 757
niebieski
Naprawdę potrzebują danych uczestników meczów ?
Ja drukowałem bilety w jakimś bankomacie w Barcelonie po zakupie ich na ifcjalenej stronie fcbarcelona.es , ale to było parę sezonów temu.
I w bankomacie nie miałem jak podać danych dla kogo jest bilet :)
 Profil Relacje PM off  

#758 PostWysłany: 12 Lut 2024 13:29 

Chciałbym się wybrać na tegoroczne El Classico w Madrycie. Obecnie ceny na stubhub oscylują w okolicy 2000zł za najtańsze. Można twierdzić, że Real w obecnej formie mistrzostwo wygra (wszystko może się zdarzyć) to myslicie, że kupić ze stubhub i mieć pewne bilety czy czekać i kupić przed meczem na oficjalnej stronie, jako że frekwencja powinna być niższa trochę?
 Profil Relacje PM off  

#759 PostWysłany: 12 Lut 2024 14:05 

niebieski
Ja kupiłem bilety na el Clasico w otwartej sprzedaży na stronie Realu ale to było 9 laty temu :)
Ja bym czekał ale otwarta sprzedaż będzie najpewniej dopiero w tygodniu przed meczem.
Ale na stronach typu stubhub to myślę, że zawsze zdążysz kupić, a im bliżej meczu to ceny w drugim obiegu powinny też spadać.
 Profil Relacje PM off
D4miss uważa post za pomocny.

#760 PostWysłany: 15 Lut 2024 20:36 

hej

Wybieram się z dzieciakami na mecz Valencja=Girona w maju.
raczej na pewno :) kupimy bilety na tanie miejsca, ale nie ma pojęcia które z tanich będą lepsze a których unikac.
I czy w czasie meczu można sie przemieszczać miedzy sektorami, żeby młody zwiedził.

Ma może ktoś z Panstwa takie informacje?

z pozdrowieniami
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości