Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następna
Autor Wiadomość
#761 PostWysłany: 16 Lut 2024 11:44 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 527
Kilometry: 829 091
Na stronie internetowej Valencia CF przy zakupie biletów masz wizualizację tego, co widać z miejsca, które zaznaczyłeś - jeśli uważasz, że słabe to po prostu przejrzyj sobie inne i wybierz to najbardziej pasujące w danej cenie. W ten weekend będę akurat na meczu z FC Sevilla, to potem może wrzucę jakieś info o samym stadionie.
sigielki uważa post za pomocny.

Zobacz górę Fudżi oraz Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥 Zobacz górę Fudżi oraz Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥
Zobacz zachód słońca nad Wat Arun 🌇 Loty do Bangkoku świetną linią szejków od 2470 PLN ✈ Zobacz zachód słońca nad Wat Arun 🌇 Loty do Bangkoku świetną linią szejków od 2470 PLN ✈
#762 PostWysłany: 16 Lut 2024 18:44 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
sigielki napisał(a):
hej

I czy w czasie meczu można sie przemieszczać miedzy sektorami, żeby młody zwiedził.

oficjalnie nie można, to nie znaczy, że się nie da, nie byłem na tym stadionie, ale nie jest On najmłodszy wiekiem to pewnie mozliwości jest sporo :D
 Profil Relacje PM off
sigielki lubi ten post.

#763 PostWysłany: 18 Lut 2024 21:15 

Kashpir napisał(a):
Na stronie internetowej Valencia CF przy zakupie biletów masz wizualizację tego, co widać z miejsca, które zaznaczyłeś - jeśli uważasz, że słabe to po prostu przejrzyj sobie inne i wybierz to najbardziej pasujące w danej cenie. W ten weekend będę akurat na meczu z FC Sevilla, to potem może wrzucę jakieś info o samym stadionie.

I jak mecz?:)
Dzięki wielkie, poczekam na jakieś informacje od Ciebie.
 Profil Relacje PM off  

#764 PostWysłany: 22 Lut 2024 10:52 

Przymierzam się do finału pucharu Hiszpanii który ma się odbyć w Sewilli ( nie zagra w nim ani Betis ani Sewilla więc teoretycznie z kupnem może być łatwiej ) . Czy ktoś ma doświadczenie z kupnem biletu na taki mecz ? Kiedy trafiają do sprzedaży i kto ją prowadzi ? Kluby uczestniczące w finale ? Związek federacji ? No i z jakimi cenami trzeba się liczyć ? Z góry dziękuję za odpowiedzi
 Profil Relacje PM off  

#765 PostWysłany: 22 Lut 2024 12:15 
Moderator forum
Awatar użytkownika

@sigielki jak dla mnie bardzo fajnie. Wcześniej w Hiszpanii byłem na meczach Realu Madryt i FC Barcelony, tutaj było najlepiej jeśli chodzi o taką ogólną atmosferę meczową. Mieliśmy miejsca na łuku - G Xicotet Bajo B 533-533, rząd 11 miejsca 216-221, ale ostatecznie nie siedzieliśmy wszyscy razem, bo późno przyszliśmy na stadion i siadaliśmy gdzie były wolne. Widok z tej części stadionu w porządku. W sektorze tuż nad nami siedzieli kibice Sewilli, co tylko dodawało uroku całemu doświadczeniu, bo dopingowali dość głośno i często. Nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji pomiędzy kibicami obu drużyn. Szkoda jedynie, że mecz bez bramek. Wrzucę później parę poglądowych fotek.
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#766 PostWysłany: 22 Lut 2024 13:37 

Też mam podobne odczucia. Stadion w Walencji pomimo ze stary, to jest fajny na taki meczowy experience bo miejsca są bardo blisko murawy, dlatego polecam jak najbliżej boiska (bo ceny przystępne) bo można poczuć się jakby się było na boisku. Pod względem atmosfery, mnie również bardziej się podobało niż np w Barcelonie
 Profil Relacje PM off
sigielki lubi ten post.

#767 PostWysłany: 22 Lut 2024 19:20 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
belek1983 napisał(a):
Przymierzam się do finału pucharu Hiszpanii który ma się odbyć w Sewilli ( nie zagra w nim ani Betis ani Sewilla więc teoretycznie z kupnem może być łatwiej ) . Czy ktoś ma doświadczenie z kupnem biletu na taki mecz ? Kiedy trafiają do sprzedaży i kto ją prowadzi ? Kluby uczestniczące w finale ? Związek federacji ? No i z jakimi cenami trzeba się liczyć ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Szukaj na hiszpańskich, albo na polskich stronach np. Barcelony czy Realu starych newsów z przed lat o sprzedazy biletów na taki mecz. Zapewne oba kluby finalistwo dostoją pule, związki, sponsorzy itp itd .. nie wiem, może zostają jakieś ochłapy dla przypadkowych kibiców ale przypuszczam, że nie jest łatwo bo fancluby lokalne tych co grają w finale mają pewnie losowanie biletów bo zawsze brakuje, finał to finał, moze to nie Liga Mistrzów ale łatwo nie jest zapewne
 Profil Relacje PM off
belek1983 uważa post za pomocny.

#768 PostWysłany: 22 Lut 2024 19:30 

złoty
belek1983 napisał(a):

Finał Pucharu Króla

Nie ma wolnej sprzedaży na ten mecz. Bilety rozdzielane są między kibiców obu finalistów, reszta do dyspozycji federacji hiszpańskiej.
 Profil Relacje PM off
belek1983 uważa post za pomocny.

#769 PostWysłany: 11 Wrz 2024 08:26 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Cześć! Kupiłem bilety na FC Barcelona co prawda na 1 mecz LM ale myślę, że zasady są takie same jak na La Liga.
Powinienem dostać maila z likiem do potwierdzenia danych. No i niby dostałęm ale jak klikam w "complete the purchase" przenosi mnie na stronę główną zakupu biletów. :?

Od wczoraj ciągle to samo. Miał ktoś podobną sytuację?

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#770 PostWysłany: 11 Wrz 2024 09:48 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
@lapka88 na jakiej stronie to kupowałeś? W oficjalnym ticketingu FCB wpisujesz dane karty na stronie, klikasz i jest zapłacone, bilety przychodzą dzień przed meczem.
lapka88 uważa post za pomocny.

#771 PostWysłany: 11 Wrz 2024 10:45 
Awatar użytkownika

niebieski
@maczup

Na oficjalnej stronie FC Barcelona oczywiscie.

Jeżlei jest tak jak mówisz to super.

Jednak w mailu z potwierdzeniem biletów jest tak napisane:

1
IMPORTANT: Spectator details
You will shortly receive an email to complete the details of the spectators.
2
You will receive the tickets and the extras between 24 and 3 hours before the game.
If you haven't completed attendee details, you won't receive tickets or the extras.
3
Download your tickets
You should show them on your mobile phone to access.
4
Enjoy the game
Cheer up, be surprised, be fascinated, have fun... with the FC Barcelona game.

I skupiając się na 1 punkcie powinienem coś jeszcze potwierdzić. I dostaje takiego maila. Klikam i przenosi mnie na stone zakupu biletu.

Załączniki:
purchase.PNG
purchase.PNG [ 682.64 KiB | Obejrzany 970 razy ]

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#772 PostWysłany: 11 Wrz 2024 11:27 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
Spróbuj może w innej przeglądarce albo na telefonie. Jeśli nie ściągnęło Ci pieniędzy, to może spróbuj zrobić całą procedurę od nowa.

#773 PostWysłany: 11 Wrz 2024 12:05 
Awatar użytkownika

niebieski
@maczup
Ściągnęło pieniądze. Potwierdzenie biletów dostałem. Z róznych przeglądarek próbowałem i z różnych urządzeń też. Wszędzie to samo...

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#774 PostWysłany: 11 Wrz 2024 22:31 
Moderator forum
Awatar użytkownika

@lapka88 rozumiem, że masz w mailu przycisk "Fill in the details" i w to klikasz? Jeśli tak i stąd przenosi cię do dokończenia transakcji, to chyba coś nie zahulało, bo ja nawet na swojej zeszłorocznej rezerwacji przechodzę na stronę, gdzie się uzupełnia dane. Jeśli to świeżutki zakup, to może odczekaj do jutra i spróbuj ponownie. Jak nie pomoże, to już chyba tylko pisać maila do obsługi klienta.
lapka88 lubi ten post.
lapka88 uważa post za pomocny.

#775 PostWysłany: 12 Wrz 2024 07:03 
Awatar użytkownika

niebieski
@Kashpir w końcu prawidłowy mail przyszedł. Dzisiaj z samego rana. Wsyztko już działa. Nie sądziłem że potrwa to 2 dni.

Dzięki za pomoc!

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off
maczup lubi ten post.

#776 PostWysłany: 03 Paź 2024 11:31 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Mam takie pytanko.
26 października będę przypadkiem w Madrycie.
Wracam z Chile, ląduję rano i nie mam jeszcze zabookowanego samolotu powrotnego do Polski.
Zastanawiam się czy nie zostać na 1 dzień.
Tego dnia akurat jest El Classico.
Czy istnieje jeszcze szansa, żeby kupić bilet na ten mecz?
Na stronie Realu teoretycznie jest informacja:
"Tickets for general public available soon"
Ktoś śledzi może temat?
 Profil Relacje PM off  

#777 PostWysłany: 03 Paź 2024 12:41 

złoty
W poniedziałek 21.10 od 10 ruszy sprzedaż dla wszystkich tj coś tam aż do piątku 26.10 będą wrzucać.
Ale natychmiast przejmują je handlarze, do tego te ceny.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#778 PostWysłany: 08 Paź 2024 19:38 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
piotrek_ napisał(a):
Mam takie pytanko.
26 października będę przypadkiem w Madrycie.
Wracam z Chile, ląduję rano i nie mam jeszcze zabookowanego samolotu powrotnego do Polski.
Zastanawiam się czy nie zostać na 1 dzień.
Tego dnia akurat jest El Classico.
Czy istnieje jeszcze szansa, żeby kupić bilet na ten mecz?
Na stronie Realu teoretycznie jest informacja:
"Tickets for general public available soon"
Ktoś śledzi może temat?

W kwietniu byłem w Madrycie, jak było El Classico - cena u koników 700e pod stadionem. Przed meczem na platformie nie było szans kupić, mimo membera.
lahcimmm2 lubi ten post.

#779 PostWysłany: 18 Paź 2024 11:55 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
ja też przez przypadek mogę być w Madrycie 26.10.2024 tylko nie wiem czy jest sens bez biletów,
jak ktoś by miał jakąś inspiracje...

#780 PostWysłany: 13 Lis 2024 21:30 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Wejdź do apki InPost Mobile do sekcji Nagrody. Wymień 1000 InCoinów na 2 bilety na mecz wyjazdowy Atlético Madryt - Sevilla FC w Madrycie.

Inpost jako Oficjalny Partner Atlético Madryt, na koniec roku przygotowaliśmy dla Ciebie coś naprawdę ekstra! ⚽
Symbol hiszpańskiego futbolu, ponad stuletnia historia, jeden z czołowych klubów La Liga. Kibicujesz Atlético Madryt, a może marzysz o obejrzeniu NA ŻYWO rozgrywki Ligi Hiszpańskiej?

https://inpost.pl/aktualnosci-zdobadz-b ... sevilla-fc
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości