Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 133 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 28 Gru 2013 19:44 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
Panowie to jest forum o tanich lotach ...
niebawem będziemy zdolności przydzielać i specjalizacja
np. zielony pas "w lotach po Azji"
zolty pas "wie gdzie tanio zjeść w Londynie itp.

EOLU daj jakaś promocje bo te tematy już mnie wykanczaja :)

Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi
Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
#122 PostWysłany: 28 Gru 2013 20:48 
Awatar użytkownika

niebieski
lahcimmm2 napisał(a):

Nie wiem co może być złego w systemie motywacji uczestników na forum a już zupełnie nie rozumiem, jak mogłoby to komuś przeszkadzać.
Ale każdy ma swoje zdanie i tyle. Też wolałbym poczytać o fajnych promocjach, ale skoro temat powstał i się wypowiadamy, to odpuść sobie proszę ironię - zwyczajnie nie czytaj tego i podobnych tematów a będziesz miał swój ulubiony spokój.
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 28 Gru 2013 21:26 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
jobi napisał(a):
lahcimmm2 napisał(a):

Nie wiem co może być złego w systemie motywacji uczestników na forum a już zupełnie nie rozumiem, jak mogłoby to komuś przeszkadzać.
Ale każdy ma swoje zdanie i tyle. Też wolałbym poczytać o fajnych promocjach, ale skoro temat powstał i się wypowiadamy, to odpuść sobie proszę ironię - zwyczajnie nie czytaj tego i podobnych tematów a będziesz miał swój ulubiony spokój.

sorry , może się zagalopowałem ale to z nudy,

pozdro

#124 PostWysłany: 28 Gru 2013 22:39 

BusinessClass napisał(a):
Panowie, spokojnie, porozmawiajmy merytorycznie. JIK mądrze odpisał, ma to sens. I rzeczywiście jak ktoś ma trochę czasu i zna dobrze angielski to po paru dniach da radę rozkminić większość tego slangu, którym posługują się co bieglejsi użytkownicy. Ale również, powiedzmy sobie szczerze, osoby mniej biegłe w angielskim nie mają szans. Co Wy na to, żeby opisać po polsku, przystępnie o co chodzi z FD, bez podawania bieżących okazji ale z wrzuceniem dla przykładu jakiegoś udanego i wykorzystanego zakupu z przeszłości? Takie danie forumowiczom wędki zamiast ryby?

Angielski na podstawowym poziomie + "translator" w zupełności wystarczy. Problem leży zupełnie gdzie indziej. Trzeba poświęcić trochę czasu etc. Duża część użytkowników nie chcę wędki tylko ryb (i to tych najlepszych) podanych na tacy.
Co ciekawe najgłośniej krzyczą Ci którzy nie wnieśli ABSOLUTNIE NIC w życie forum a uważają że należy im się WSZYSTKO.

A ja się pytam tych co chcą dostęp do trików dotyczących FD ile razy przeczytali to co jest dostępne w necie? Ile poświęcili czasu? Strony, filmiki, przykłady (z działającymi x są w necie) znajdzie idiota. Jeżeli ktoś nie jest w stanie tego sam odszukać i choć w części zrozumieć to sorry ale to zabawa nie dla niego.

Także BusinessClass jak chcesz się tym zająć to podziwiam i szacun ale tak jak pisałem problem nie leży na pewno w braku dostępnych materiałów w języku polskim.
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:03 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Dlaczego Hubert zamknął temat o krajówkach dopiero teraz?
Dlaczego nie można go po prostu przenieść do działu twierdza szyfrów?
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:10 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Temat jest bardzo długi i przeniesienie go nie ma sensu do istniejącego już wątku.
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:14 

A może by tak zamknąć, jak ktoś chciał się wypowiedzieć to zapewne się wypowiedział, "reformy" zostały wprowadzone
 PM off  

#128 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Czy to oznacza że wszystkie niejawne posty będą trafiały do jednego wątku?
Będzie chaos, cały dział z jednym tematem?
Nie odbieraj tego jako atak na Ciebie, ale nie do końca rozumiem dlaczego temat znika?
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:17 

srebrny
Może temat krajówek wyodrębnić w ramach tajemnicy twierdzy i tam go kontynuować? Wtedy nie będzie problemu i będzie można bardziej otwarcie dyskutować. Tak wszystko się będzie mieszkać.
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:19 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Ustalenia przy tworzeniu tematu twierdzy szyfrów były inne na Waszą prośbę. Wszystko wzorem FT do jednego worka.

Temat nie znika przecież.
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 29 Gru 2013 22:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Kodowanie miało dotyczyć FD, ale zmieniła się polityka przekazania informacji na forum na "zawoalowaną" ale jeszcze nie kodowaną.
Musicie doprecyzować ten problem.
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 12 Mar 2014 22:30 

Witam serdecznie,
pilnie poszukuje osoby z karta WDC, która pomoglaby mi zakupić bilet. Rozwazalam zakup własnej karty. ale niesety na chwile obecna mi się to nie oplaca. Jeśli jest ktoś chętny do bezinteresownej pomocy proszę na priv. Z góry bardzo dziękuje.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 12 Mar 2014 22:34 

Przecież jest poświęcony temu temat. M.in. ja mogę Ci pomóc
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 133 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości