Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna
Autor Wiadomość
#701 PostWysłany: 27 Sie 2012 12:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Karta w BZ WBK też kosztuje 20 zł, bo ma właśnie Paypass i nie ma możliwości kupienia już bez tej opcji. :D Do mnie f4f nie dostarczyłoby, więc pozostała 5-minutowa wizyta w banku, łącznie ze wpłatą środków na kartę.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#702 PostWysłany: 27 Sie 2012 14:06 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
adas napisał(a):
"Podana kwota doładowania jest zbyt wysoka. Po zasileniu saldo konta nie może przekraczać 3000.00 PLN"

Chcę doładować kartę kwotą 1300 (karta fly4free). No i jest problem bo mi wyskakuje taki komunikat jak wyżej. Mam tam nie zaksięgowane transakcje za 1800 - nie wiem kiedy zaksięgują.
Ale mam limit platności 4000 oraz ilość pieniędzy na karcie nie przekroczyla jeszcze tych 10000. Więc o co biega. I skąd te 3000.
Przelewam przez kartainternetowa.pl.

Jesteś pewny że mas zkartę wydana po 10.04.2012?
3000 obowiązywało dla kart starszych tam gdzie limity transakcji wynisły 500 pln.
http://www.bzwbk.pl/karty-platnicze/karty-przedplacone-pre-paid/karty-z-doladowaniem/karta-prepaid-z-doladowaniem.html#tab_limity

#703 PostWysłany: 27 Sie 2012 14:38 

Loty: 46
Kilometry: 54 756
No kupiona była przez allegro od fly4free - i to specjalnie wlasnie w celu wiekszych platnosci. Napisałem tez do banku ale cisza... :/
W każdym razie nie miala limitu 500zł na transakcje.

#704 PostWysłany: 28 Sie 2012 15:52 

Witam, mam troche problem pytanie może sie ktos bedzie orientowal. Kupiłem swego czasu na allegro karte z bzwbk za 1 zl [internetowa bez plastiku] teoretycznie miała posłuzyc na 1 raz. Więc zarejestrowałem sobie ja wpłaciłem kase przez bluecash wszystko ok zaplacilem za zakupy kasa znikneła tyle ile miało byc. Było ok do wczoraj kiedy to znowu wpłaciłem kase przyszła dzis rano, wiec znowu kupuje, info na maila ze ok dziekuja za zakup i dostalem kupon. Fajnie ;) Ale znowu pasowalo mi jej uzyc kase wplacalem na te 2 transakcje. Więc znowu numer karty, waznosc, cvv2 i nagle błąd "bank odmowil autoryzacji". Więc wchodzę na strone bzwbk i patrze a tam widze tak
- wplata X
- wplata Y
- pobranie kwoty X
Dostepne srodki - Z
Saldo mam na kase ktora mi zostala tj. Y czyli jeszcze nie sciagneli sobie kwoty za dzisiejsza transakcje. Mam pytanie czy to ja zle rozumiem czy faktycznie buchneli mi jakas kase po raz drugi i dlatego mam na minusie i nie moge zaplacic kolejny raz?
 Profil Relacje PM off  

#705 PostWysłany: 28 Sie 2012 20:54 
Awatar użytkownika

niebieski
invasion napisał(a):
Karta w BZ WBK też kosztuje 20 zł, bo ma właśnie Paypass i nie ma możliwości kupienia już bez tej opcji. :D
Być może akurat w oddziale którym byłeś nie było kart bez PayPassa, ale BZ WBK oczywiście nadal takie oferuje, w cenie 15 zł, z limitem 4000 zł na transakcję. Tutaj. Oczywiście też "działają" w Ryanairze.

#706 PostWysłany: 06 Wrz 2012 13:04 

niebieski
https://www.payback.pl/pb/id/44132/index.html

Od dzisiaj można sobie "kupić" prepaida za 1500 pkt Payback

#707 PostWysłany: 09 Paź 2012 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Mam problem z dołądowaniem karty prepaid z BZWBK - jak klimat wybór banku to nic mi się nie pojawia. Sprawdzam z kilku różnych przeglądarek z włączonym i bez włączonego antywirusa. Ma ktoś podobnie?

#708 PostWysłany: 09 Paź 2012 15:26 

Loty: 139
Kilometry: 292 700
na ich stronie jest informacja o braku dostępu,proszą o dokonaniu przelewu w banku
 Profil Relacje PM off  

#709 PostWysłany: 09 Paź 2012 15:36 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Wojtek62 napisał(a):
na ich stronie jest informacja o braku dostępu,proszą o dokonaniu przelewu w banku

Dzięki, kurcze nie rzuciło mi się w oczy :)

#710 PostWysłany: 16 Paź 2012 16:05 

A czy ktoś miał problem z rejestracją karty? Próbowałem na dwóch komputeraz, zarejestrować 3 różne karty, i za każdym razem mam komunikat "Rejestracja nie powiodła się" i nic wiecej :(
 Profil Relacje PM off  

#711 PostWysłany: 25 Paź 2012 18:51 

W jaki sposób wypłacić pieniądze z karty aby odbyło się to w sposób jak najbardziej bezbolesny?
 Profil Relacje PM off  

#712 PostWysłany: 25 Paź 2012 18:59 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Zapłacić normalnie w sklepie kartą.
 Profil Relacje PM off  

#713 PostWysłany: 25 Paź 2012 19:13 
Awatar użytkownika

Ewentualnie, jeśli koniecznie ma być gotówka, można wybrać z bankomatu BZWBK - koszt 5zł.
 Profil Relacje PM off  

#714 PostWysłany: 30 Paź 2012 03:16 

Witajcie... mam pytanie... czy kartą tą mogę płacić za zakupy w sklepach internetowych? Pytam bo zazwyczaj potrzebna jest karta kredytowa (której nie posiadam:)). Czy karta pre-paid pełni funkcje takiej karty kredytowej? Jeśli tak to czy pozwala ona na zakupy w zagranicznych sklepach internetowych? Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#715 PostWysłany: 30 Paź 2012 16:50 

marian30 dzięki za wyczerpującą odpowiedź!!!:) właśnie po raz pierwszy płaciłem za bilety na stronie ryanaira za pomocą karty prepaid.. (w ogóle to moja pierwsza podróż z ta linią) Już jestem cały w nerwach bo nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila o dokonanej rezerwacji. Na koncie prepaidbzwbk dostępne środki zmniejszyły mi się o koszt biletów a poza tym nie mam żadnej wiadomości odnośnie biletów. Czy to normalne?:) Byłbym spokojniejszy gdybym dostał jakiegoś maila, że transakcja jest w toku, oczekują na zaksięgowanie czy coś w tym stylu. Czy przysłowiowo "sram żarem":) i powinienem spokojnie poczekać na maila z potwierdzeniem zapłaty?? czy mam się zacząć denerwować?:)
 Profil Relacje PM off  

#716 PostWysłany: 30 Paź 2012 17:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Zobacz SPAM, lub na stronie linii lotniczych w zarządzaj rezerwacją.

#717 PostWysłany: 30 Paź 2012 19:08 

BZG napisał(a):
Zobacz SPAM, lub na stronie linii lotniczych w zarządzaj rezerwacją.

Dzięki. Potwierdzenie przyszło na maila po dwóch godzinach.
 Profil Relacje PM off  

#718 PostWysłany: 30 Paź 2012 21:41 

Czy ta karta można płacić za zakupy na allegro?
Jeżeli tak to w jaki sposób walczę z tym już od godziny:/

Z góry dziękuje za pomoc!

ed: udało mi się znaleźć pozycję o płatności natomiast środki nie znikają z karty:/ czy allegro tak długo autoryzuje płatność?
 Profil Relacje PM off  

#719 PostWysłany: 02 Lis 2012 12:28 

A wlasnie ze nie działa...albo ja jestem debilem.
Po pierwsze dlaczego tam jest pole z wpisaniem imienia i nazwiska wlasciciela karty skoro na karta jest na okaziciela ???
Po drugie nawet jesli wpisze osobe ktora tą kartę zakupiła i przejde przez reszte okienek (jak adres ) to wyksakuje mi komenda typu - brak autoryzacji...
Przeorobilem juz wszystkie mozliwe kombinacje...i dupa...
Jakies sugestie?
pzdr

Michał
 Profil Relacje PM off  

#720 PostWysłany: 02 Lis 2012 20:36 

niebieski
havranek napisał(a):
A wlasnie ze nie działa...albo ja jestem debilem.
Po pierwsze dlaczego tam jest pole z wpisaniem imienia i nazwiska wlasciciela karty skoro na karta jest na okaziciela ???
Po drugie nawet jesli wpisze osobe ktora tą kartę zakupiła i przejde przez reszte okienek (jak adres ) to wyksakuje mi komenda typu - brak autoryzacji...
Przeorobilem juz wszystkie mozliwe kombinacje...i dupa...
Jakies sugestie?
pzdr

Michał

A zarejestrowałeś ją może na stronie prepaid.bzwbk?

Wydaje mi się że po rejestracji karta będzie śmigać bez problemu ( I będziesz miał przy okazji podgląd na historię transakcji itd.)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: f0ku5 oraz 44 gości