Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2176 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 01 Wrz 2011 20:42 

niebieski
kerad85 napisał(a):
Czy ktoś jeszce miał problem z odrzuceniem wniosku o kartę?
...
Kiedyś ktoś u nich miał problem z dostaniem karty. Mimo zaświadczenia o zarobkach odrzucili wniosek. Motywowali to brakiem możliwości weryfikacji telefonicznej u pracodawcy. Powód na początku nie był znany, ale po licznych interwencjach w końcu to się wyjaśniło.

Wiosenny relaks na słonecznym Cyprze 🏝 Loty do Pafos i 4* hotel ze śniadaniami za 877 PLN ☀️ Wiosenny relaks na słonecznym Cyprze 🏝 Loty do Pafos i 4* hotel ze śniadaniami za 877 PLN ☀️
Białe szaleństwo we Włoszech 🏂 Na narty w Alpy za 1899 PLN 🏔 Tydzień w 4⭐️ hotelu ze śniadaniami Białe szaleństwo we Włoszech 🏂 Na narty w Alpy za 1899 PLN 🏔 Tydzień w 4⭐️ hotelu ze śniadaniami
#62 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:02 

Ech... mój wniosek o kartę ciągnie się już ponad miesiąc (z bardzo różnych przyczyn).
W każdym razie nie zdążę wyrobić karty przed zakupem biletów w Wizzie, więc będę musiał zapłacić haracz.

Tylko teraz pytanie... chcę wykupić Xclusive Club. Wiadomo już czy można przypisać kartę do założonego już konta na Wizzair celem nabywana punktów promocyjnych?
Trochę szkoda by było założyć konto, wykupić Xclusive Club, a punkty promocyjne dostawać na całkiem inne konto.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:13 

platynowy
Mathiu napisał(a):
Wiadomo już czy można przypisać kartę do założonego już konta na Wizzair celem nabywana punktów promocyjnych?

Ktoś wcześniej pisał że można przelać punkty na dowolne konto Wizz, niekoniecznie to podane we wniosku o kartę.

#64 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:18 
Awatar użytkownika

niebieski
mucha napisał(a):
Mathiu napisał(a):
Wiadomo już czy można przypisać kartę do założonego już konta na Wizzair celem nabywana punktów promocyjnych?

Ktoś wcześniej pisał że można przelać punkty na dowolne konto Wizz, niekoniecznie to podane we wniosku o kartę.

A czy komuś się udało podać konto we wniosku ? Mi mimo usilnych starań nie pozwolili nic dopisać :D
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:21 

platynowy
oqrde napisał(a):
Mi mimo usilnych starań nie pozwolili nic dopisać :D

Mnie pytali o adres e-mail tylko - ponoć to ma być identyfikatorem konta Wizz.

#66 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:27 

Czyli dla bezpieczeństwa założę drugie konto w Wizzie na ten sam e-mail, który został podany we wniosku o kartę i tam sobie wykupię Xclusive Club.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:33 

wielu z nas jak czytam zamowilo karty w city.
czesc juz je dostała, część w tym ja nawet zrobiła jakieś transakcje ta karta.

postarajcie sie wiec zadzwonic do banku z prosba o przelanie tych punktow na konto w wizzie i napiszmy tu jakie były ich reakcje.

moj kontakt z citi bankiem na razie wygladał podobnie jak wasze.
informacja od konsultantki
- punkty przelewane sa co kwartał (wiec teraz na koniec wrzesnia)
- miedzy bankiem a wizzem jest odpowiednia umowa i oni potrafia powiazac mnie z wizzem (tu sie zastanawiam jak ktos ma karte na siebie a konto w wizzie na np zona, przyjaciela/przyjaciolke)
- powitalne punkty beda rowniez przelane na koniec kwartału
- jak potrzebuje to moga przelac od reki,

pozostaje mi czekac do 3 październiki i zobaczyc co sie zmienilo na koncie w wizzie, bo karta city zrobilem operacjie na jakies 100zl (wiec mam 20p) , co daje 2 zł bonusu. A z ta kwotą nie bede sie
prosił o przelania.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 07 Wrz 2011 13:36 
Awatar użytkownika

niebieski
mucha napisał(a):
oqrde napisał(a):
Mi mimo usilnych starań nie pozwolili nic dopisać :D

Mnie pytali o adres e-mail tylko - ponoć to ma być identyfikatorem konta Wizz.

Słyszałem o tym, nawet w rozmowie konsultantka też tak mówiła, ale dosyć "mętnie" się tłumaczyła jak mocniej ją przycisnąłem :D zadowalającej odpowiedzi i tak nie otrzymałem :?
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 20 Wrz 2011 12:09 

platynowy
Wiedzieliście że na loty WizzAir Ukraina nie można użyć karty Citi jako bezprowizyjnej? Można płacić tylko Visa/MC oraz przelewem na konto ukraińskie. Kiepsko :/

#70 PostWysłany: 21 Wrz 2011 02:50 
Awatar użytkownika

W związku z tym, że duże grono użytkowników forum posiada już kartę wizz citibank może jesteście już w stanie odpowiedzieć na pytanie w jaki sposób konto wizzair jest łączone z kartą citibank?
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 21 Wrz 2011 07:55 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Undefined napisał(a):
W związku z tym, że duże grono użytkowników forum posiada już kartę wizz citibank może jesteście już w stanie odpowiedzieć na pytanie w jaki sposób konto wizzair jest łączone z kartą citibank?

Przy podpisywaniu umowy z citi podajesz maila, ktorym logujesz sie do wizza.
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 21 Wrz 2011 11:07 

niebieski
Czy ktoś ma już prawidłowo połączone konto Wizz z kartą Citibank ? Czy ktoś już otrzymał kasę na konto Wizz ?

#73 PostWysłany: 21 Wrz 2011 21:36 
Awatar użytkownika

niebieski
A kolega czytać nie umie?

Przecież wyżej są odpowiedzi, że punkty będą przelewane z końcem września.

#74 PostWysłany: 21 Wrz 2011 21:58 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Jakis czas temu na infolinii powiedziano mi, ze punkty beda przelewane po 25.09, jak sie skonczy okres rozliczeniowy.
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 22 Wrz 2011 08:49 

niebieski
kerad85 napisał(a):
A kolega czytać nie umie?

Przecież wyżej są odpowiedzi, że punkty będą przelewane z końcem września.
Po pierwsze: Pytałem o połączenie konta Wizz z kartą kredytową. Po drugie: zgodnie z warunkami można też na prośbę przelać punkty wcześniej. Czytać umiem.

#76 PostWysłany: 22 Wrz 2011 09:23 
Awatar użytkownika

Loty: 330
Kilometry: 551 820
HON fly4free
Spokojnie barrob

Nie maja zielonego pojecia w City ani na infolinii , ani w oddziale, ani konsultant ktory obsluguje nasza firme.
Tyle w tym temacie. Wątpie by ktoś teraz coś sensownego Ci odpisał.
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 23 Wrz 2011 17:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
kerad85 napisał(a):
Czy ktoś jeszce miał problem z odrzuceniem wniosku o kartę?

Co jest dziwne, to że wstępnie wniosek przeszedł, podpisałem umowę i czekałem.
Po przeszło dwóch tygodniach oczekiwania, zadzwoniłem co jest grane a konsultant na to, że wniosek odrzucono z niewiadomego mi powodu.

Na pewnie nie przez dochody i BIK, więc nie wiem o co chodzi.
Inny bank oferował mi spokojnie kartę na 10k.

u mnie też odrzucili , kiedy zapytałem dlaczego zasłonili sie tajemnica bankową śmiech na sali

#78 PostWysłany: 23 Wrz 2011 20:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Mi też odrzucili za pierwszym razem ale przyszła koperta i w niej uzasadnienie, że był problem ze skontaktowaniem się ze mną.
Jak się okazało, niekompetentna konsultantka wpisała na umowie jakiś numer telefonu z kosmosu.

Za drugim razem wniosek przeszedł i już się cieszę kartą. Pierwsze rezerwacje już zrobione.

Proponuję, żebyś poczekał na list z Citi, może tam coś będzie napisane.

#79 PostWysłany: 26 Wrz 2011 09:56 
Awatar użytkownika

Loty: 330
Kilometry: 551 820
HON fly4free
Witam :)

Chciałbym zapytać Was o doświadczenia związane z płatnościami tą kartą.

Ja nigdy dotąd nie miałem problemu przy płatnościach internetowych allegro itp.
Natomiast Lidl, Intermarche, Ikea /transakcja udana po 3 próbie/ nie mogłem nią zapłacić, nie wiem w czym był problem prace serwisowe w City, brak połączenia etc. Spotkaliście się dotąd z brakiem akceptacji w sklepie przy płatności tą kartą?

Dziekuję za informacje
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 26 Wrz 2011 10:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Moja historia z przyznaniem tej karty też była dziwaczna.
Mam już City Gold - wyczytałem tutaj, że lepiej aplikować o drugą kartę, niż zamianę na Wizza.
Zadzwonili, przesłali mailem listę wymaganych dokumentów (Dz. gosp.).
Za kilka dni zadzwonił kurier, umowę podpisałem, dokumenty przekazane.

Za kilka dni list - "Z przykrością informujemy, że nadesłane dokumenty nie odpowiadają w pełni naszym wymaganiom, bla bla bla".
Jednocześnie podnoszą mi limit kredytowy na City Gold.
Trochę mnie poniosło i wysłałem im mailem rezygnację ze starań o kartę Wizz (takie tam słowa bez mocy prawnej).

Za kilka tygodni loguję się do serwisu transakcyjnego i dostaję wytrzeszcz - widzę 2 karty, w tym Wizza na 10k.
Karta przyszła fizycznie w kilka dni później, całe to czekanie trwało grubo ponad miesiąc.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2176 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości