Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
W lotach wewnątrz UE-Schengen nie jest wymagane podanie numeru dowodu osobistego/paszportu, nie będzie on podany na karcie pokładowej.

Wykaz lotnisk, na których odprawa online jest niedostępna (odprawa na lotnisku jest bezpłatna):

Dubaj (tylko do Budapesztu)
Korfu
Moskwa
Marrakesz-Menara
Palma de Mallorca
Saragossa
Tirana (tylko do Budapesztu)
Bilbao

https://wizzair.com/pl-PL/useful_inform ... b_check-in

Tańsza infolinia: (22)1284905

Odprawa 48h przed odlotem.
https://www.fly4free.pl/wizz-air-zmieni ... d-wylotem/

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4544 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 228  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 26 Sie 2014 12:03 

Loty: 22
Kilometry: 56 054
Niby to doczytalem, chcialem sie jednak upewnic od Was. Dzieki.

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#82 PostWysłany: 30 Sie 2014 13:37 
Site Admin
Awatar użytkownika

Mam inny problem, chciałem się odprawić na lot Wizza (lot WAW-NYO 6.09), jednak po wpisaniu numeru rezerwacji (PND) oraz nazwiska wyskakuje komunikat: "We are unable to locate the itinerary. Please verify the information is correct and try again."

Spotkał się ktoś już z takim czymś? Dodam, że parę dni temu W6 przysłał mi maila przypominającego o odprawie z numerem i koniecznością odprawy... rezerwacja robiona przez bravofly
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 30 Sie 2014 13:47 

michzak napisał(a):
Mam inny problem, chciałem się odprawić na lot Wizza (lot WAW-NYO 6.09), jednak po wpisaniu numeru rezerwacji (PND) oraz nazwiska wyskakuje komunikat: "We are unable to locate the itinerary. Please verify the information is correct and try again."

Spotkał się ktoś już z takim czymś? Dodam, że parę dni temu W6 przysłał mi maila przypominającego o odprawie z numerem i koniecznością odprawy... rezerwacja robiona przez bravofly

A kiedy można robić przez lotem? 30 dni? czy 14?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 30 Sie 2014 13:59 
Site Admin
Awatar użytkownika

mikus2323 napisał(a):
michzak napisał(a):

A kiedy można robić przez lotem? 30 dni? czy 14?

Wg. otrzymanego maila 30 dni do 3 h przed odlotem - więc się mieszczę :)
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 30 Sie 2014 14:03 

michzak napisał(a):

Z tego co pamiętam, w przypadku rezerwacji biletów wizzair przez bravofly za darmo otrzymywało się odprawę na lotnisku.
Spróbuj dla pewności zadzwonić na numer izraelski wizzair - 0097237630911 - przez VoIP HaloNet po 9gr/min rozmowa z konsultantem ... ja dzwonię przez FreecoNet pod ten numer by rozmawiać po polsku wybieramy tonowo "6" koszt 0,09 gr/minuta (można ściągnąć na smartfona aplikację mobilną, przez paypal doładujesz w 5 sekund np. 5 zł i rozmawiasz za grosze)
 PM off
michzak lubi ten post.

#86 PostWysłany: 30 Sie 2014 15:06 
Awatar użytkownika

Loty: 609
Kilometry: 755 246
niebieski
@michzak Daj proszę znać co uda Ci się ustalić, bo w moim potwierdzeniu rezerwacji z bravofly jest informacja, że powinienem odprawić się online, a w przeciwnym razie zapłacę 20 euro.

#87 PostWysłany: 30 Sie 2014 17:08 
Site Admin
Awatar użytkownika

scomin napisał(a):
@michzak Daj proszę znać co uda Ci się ustalić, bo w moim potwierdzeniu rezerwacji z bravofly jest informacja, że powinienem odprawić się online, a w przeciwnym razie zapłacę 20 euro.

a u Ciebie rezerwacja w systemie WizzAir jest aktywna? Póki co próbuję kupić na FreecoNet te doładowanie, ale odrzuca mi kartę :/
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 30 Sie 2014 17:20 

Zobacz przez Bravofly, co jest z tą rezerwacją: http://www.bravofly.pl/vg1/mypage/login.action
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 30 Sie 2014 17:42 
Site Admin
Awatar użytkownika

H778 napisał(a):
Zobacz przez Bravofly, co jest z tą rezerwacją: http://www.bravofly.pl/vg1/mypage/login.action

Nie widzi rezerwacji W6, FR są, jednak nie WizzAir... tylko przypomnienia o odprawie online są przysyłane już od W6 bezpośrednio, więc oni gdzieś mają tę rezerwację w systemie, tylko nie ma dostępu do nich bezpośrednio na ich stronie. Trochę zdezorientowany jestem :?
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 30 Sie 2014 18:02 
Awatar użytkownika

niebieski
michzak napisał(a):
a u Ciebie rezerwacja w systemie WizzAir jest aktywna?
Sprawdziłem, na stronie WizzAir po wpisaniu PNR i nazwiska wszystkie moje rezerwacje są aktywne. Do wylotu mam jeszcze ponad 2 miesiące, więc mam nadzieję, że nic się przez ten czas nie zmieni i odprawa będzie dostępna...

#91 PostWysłany: 30 Sie 2014 18:14 
Site Admin
Awatar użytkownika

Zdałem sobie sprawę, że albo bravofly źle mi kupił bilety, albo sam zrobiłem błąd, który myślałem że nigdy mi się nie zdarzy :oops: pozamieniane nazwisko i imię + usunięcie z mojego imienia litery "Ł" (ach te autouzupełnianie) zrobiły swoje :D przepraszam za kłopot :oops:
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 30 Sie 2014 19:43 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
niebieski
Na CMT nie działa sprawdzenie rezerwacji W6? Wyskakuje taki komunikat:

Cytuj:
8104 - We are unable to find this reservation number. Please check your entry and try again. Please note that not all reservations can be accessed via this service. (8104 - 1931)
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 30 Sie 2014 19:50 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 247
Kilometry: 302 027
adam006 napisał(a):

Cytuj:
8104 - We are unable to find this reservation number. Please check your entry and try again. Please note that not all reservations can be accessed via this service. (8104 - 1931)

Na CMT W6 nie działa, najlepiej sprawdź rezerwację na stronie przewoźnika.
 Profil Relacje PM off
adam006 lubi ten post.

#94 PostWysłany: 30 Sie 2014 19:53 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
niebieski
klapio napisał(a):
adam006 napisał(a):

Cytuj:

Na CMT W6 nie działa, najlepiej sprawdź rezerwację na stronie przewoźnika.

Ok, dziękuje, na stronie przewoźnika wszystko jest w porządku. ;)
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 01 Wrz 2014 10:39 

Zbanowany
Hej,
Jakiś czas temu przez przypadek wpisałam Mrs, a powinno być MS i teraz mam problem, ponieważ nie mogę edytować danych. Czy da radę tego zmienić ? ;// Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie.
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 01 Wrz 2014 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 292
Kilometry: 334 644
złoty
Waniliacynamon napisał(a):
Hej,
Jakiś czas temu przez przypadek wpisałam Mrs, a powinno być MS i teraz mam problem, ponieważ nie mogę edytować danych. Czy da radę tego zmienić ? ;// Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie.

Nie ma zadnego znaczenia. Zostaw to i ciesz sie lotem!
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 01 Wrz 2014 10:55 

Zbanowany
Dzięki, oznaczyłam to na końcu. Ale mam jeszcze pytanie, bo pierwszy raz zakupiłam bilety wraz z WDC i w związku z tym jestem całkiem zielona. Teraz chcę zabukować bilety w euro, przypadkowo zaznaczam w PLN i jest różnica. Posiadam kartę walutową w euro i chciałabym z niej uregulować płatność. Ale czy będzie przewalutowanie w tej sytuacji ?
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 01 Wrz 2014 12:13 
Site Admin
Awatar użytkownika

Trasy z PL beda zawsze z PLN, tak samo jak z Niemiec czy Wloch beda w EUR lub z Anglii beda w GBP. Ceny w euro beda jesli pierwszy lot bedzie z kraju, w ktorym waluta jest euro :) wiec jesli pokazuje cene w PLN I chcesz placic w EUR, to bedzie przewalutowanie
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 03 Wrz 2014 09:50 

Zbanowany
Mam nadzieję, że mi pomożecie. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i chciałabym sie zapytac Was, czy można osobno zabukować 2 bilety w różnej cenie ? Posiadam członkostwo WDC, moja cena jest niższa od drugiego biletu dla kogoś i w takiej sytuacji czy mogłabym osobno zabukować ?> Bo jak na raz zarezerwuję dwa bilety, to cena będzie wyższa od obniżonej. Chodzi o bilety na taki sam lot.
 Profil Relacje PM off  

#100 PostWysłany: 03 Wrz 2014 09:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Rezerwując osobno bilet dla kogoś oczywiście zniżki z WDC na ten bilet nie uzyskasz. A czy w sumie nie wyjdzie taniej jeśli bilet z niższą ceną kupisz dla kogoś, a sobie weźmiesz bilet z wyższą ceną obniżoną dzięki WDC?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4544 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 228  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości